fritt fram!

ja, nu har jag skrivit tentan så nu är det dags att börja leva normalt igen. dvs, göra det man vill göra. som att skriva här t.ex.

ja, jag hoppas att tentan gick bra. kändes så. jag fick balans där det gick att få balans. har aldrig hänt förut. trodde att jag skulle börja grina av lycka. vad händer om jag inte har klarat den? vet faktiskt inte. kommer att bli lite smått tokig antagligen.

igår pluggade jag duktigt hela dagen, men framåt kvällen började jag misstänka att meningen inte var att jag skulle klara tentan. helena ringde från jobbet och ville inte jobba mer, så ett ringandes började mellan mig, helena och birgitta. sen gick jag hem..

när jag varit hemma nån timme ringde patrik och ville att jag skulle skjutsa honom till akuten. han hade haft ont i ryggen hela dagen, men nu var det inte kul längre. ja, så det gjorde jag. tog med mig blocket och satt där och pluggade lite medan de undersökte patrik. kom därifrån strax innan ett lagom trött. vet inte vad det var för fel på putte. han fick smärtstillande och sen åka hem. jag tror att det är kombinationen dålig kost, dåligt med sömn som framkallade tillståndet. men jag är ju ingen läkare. kul att hänga lite på sjukhuset. det är alltid kul.

resten av veckan ska jag ägna åt att försöka lösa problemen på jobbet, söka jobb och planera packning. spännande spännande!

morgon igen..

jag vaknade alldeles för tidigt. halv sju. har verkligen försökt att somna om, men det har inte gått. så nu har jag klivit ur sängen och bäddat och äter minituggor av min yoghurt med musli och honung. ska sen ta en dusch och efter det gå till skolan igen. vore det inte så varmt hade jag kunnat sitta här hemma, men det är just nu 25 grader utanför mitt fönster.

känner mig inte alls bättre idag. trodde att lite sömn skulle göra susen, men jag känner mig lika rutten idag som igår. får väl se om det händer nåt uppiggande idag. ett litet besök av nån jag tycker väldigt mycket om kanske. men man ska inte hoppas för mycket.

hoppas att allt känns lite bättre på måndag eftermiddag. då är det ju över. för den här gången iaf, och kansek för alltid. hoppas på det bästa.

ja, jag ska ta tag i mitt liv nu. dagens liv. men vad sjutton ska jag göra för att ens få energi att orka gå till skolan?

testing, testing!

tydligen funkar det som det ska nu. men jag är nog lite för trött just nu för att orka engagera mig. det är ju dessutom inte rätt tidpunkt i mitt liv att skaffa en blogg. jag har ju en tenta på måndag. jag förbjuder mig själv att skriva förrän efter tentan på måndag. jo, tjena! vi vet ju hur det brukar gå. odisciplinerad som man är. jag är! ska ta och sova nu och morra åt mig själv.

blogg

jag vet inte hur det här funkar riktigt ännu. hoho!