Vårtfjäll

Det blev en galen avslutning på tisdagen. Johan kom hit och jag bjöd på pizza, syster stannade hemma och Kathy fick jobba över. Efter maten spillde Johan kaffe på min matta. Ja, eller jag anser att han gjorde det, men det anser Johan att han inte gjorde. Han tyckte att jag skulle vända på mattan. Jag borde köpa en ny matta för mattan och jag är inte så bra kompisar. Mattan tycker om att smutsa ner sig och jag gillar inte smutsiga mattor. Sen kom syster hit med vår bil Hondan. Vi skulle åka och hämta en teve till syster vid Gullmarsplan. Vi kom till slut fram till att det inte alls var så långt från Johan, så vi bestämde att plocka med oss lite av Johans saker på vägen tillbaka för han ska ju flytta hit på fredag. Ida och Johan satt fram i bilen och jag satt i baksätet och var tyst. Jag försökte iallafall att vara tyst, men det är så svårt när man hela tiden vet precis var man ska. Vi kom fram till slut och möttes av nån som hette Tomas. Ida bestämde sig för att teven var ett bra kap och fick samtidigt en liten bänk till. Jag och Johan bar ut teven till hissen och det var där galenskapen började. Jag började fnissa. Det är inte så bra att fnissa när man ska anstränga sig och bära teveapparater. Hissen var pytteliten så Johan fick ta trapporna ner och där nere stod en förbryllad tant och undrade hur vi fick in oss i hissen. Vi kom ut till bilen och for sen hem till Johan. Syster hann dricka en kopp kaffe medan jag och Johan bar ut hans saker i bilen. Jag hann även tjyvlåna två spindermannen filmer. Bra kap! Jag lovar att lämna tillbaka dem så fort jag sett dem. Sen bar det iväg till Vårtfjäll. Vårtfjäll heter egentligen Vårberg och det är där min syster bor. Någonstans i fnisset så bytte Johan namn på stället. Vi irrade ett tag och for lite fram och tillbaks, men till slut hamnade vi på E4 S och då var det ju inte några problem längre. Och att hitta från Vårberg och till Västertorp var inte heller så klurigt, lite klurigt var det att hitta en parkeringsplats, men även det löste sig till slut.

Det var en härlig kväll med andra ord. Nu har jag diskat och läst lite i min Elle som jag råkade köpa i affären idag. Unna mig! Det var ett superbra horoskop i Elle:
"Stenbocken. Maj blir oförglömlig på många vis. Det blir den månad du gjorde bort dig ordentligt, träffade en person som kommer att färga din framtid och till sist den månad då begreppet ekonomi får en helt ny innebörd. Stora och små händelser vävs samman till ett nät av upplevelser. Mycket avslutas men en hel del kommer också att påbörjas denna högst unika månad. Det är ingen idé att du sätter upp några förväntningar på vad som kommer att ske, dina gissningar är ändå helt fel."
Jag tycker att det låter mycket spännande. Men nu ska jag ringa P och sen måste jag faktiskt sova. Det är ju jobbdag imorgon, tyvärr...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback