Chips

Jag är sådär trött så att mina kinder är heta och mina ögon simmiga. Fötterna är dock tröttast. Idag har jag jobbat på hemtjänsten. Det var trevligt. Alltid trevligt. Fick bara gå till snälla tanter och gubbar idag. Lovely. Så har jag varit på Max fredag och lördag. Det funkar bra. Det är kul, men såklart börjar det synas vilka som är goda och onda. Jag anser att två utav killarna som är passchefer är maktgalna. Dessutom röker båda två och jag tål det inte. De kan ju utan förklaring bara försvinna när man står där helt utan växel. Den ena är värre än den andra, men jag hoppas att han visar upp en lite bättre sida inom kort annars måste jag nästan prata med restaurangchefen. Vet man inte var saker finns, har ingen koll på hur man räknar kassan, måste röka hela tiden och ger order till medarbetare för att man själv måste gå ut för att röka, då anser jag att man inte har något där att göra. Men det är ju bara jag.

Jag är orkeslös just nu och väldigt hungrig. Fast jag har precis ätit. Behöver nog en massa protein. Tror att protein är bra. Vill trycka i mig en påse chips, men det är väl mest kolhydrater. Vet inte riktigt vad jag är sugen på. Väntar på att ett paket med korv ska tina. Går nog och köper chips så länge.

Vänner

Syster kommer hem och strör salt i såren. Jag får se hennes mobilräkning och påpekar att min är ungefär hälften så stor. "Det är bara för att jag har många fler vänner än vad du har." Så numer är jag glad att jag inte har några vänner. Det kostar bara pengar. Ha!

Snygg

Jag har klätt mig och ska snart åka in till Vasagatan för en första kik på min kommande arbetsplats. Det ska bli spännande. Jag ska även försöka att göra ett bättre intryck än vad jag gjorde i söndags. Jag var bakis och även fast det kanske inte syntes så kände jag det och mitt humör var lite skumt. Jag hade dessutom stora brallor och såg ut som nåt sorts skatechick. (Jag har ju såna dagar ibland.) Idag är jag betydligt snyggare om jag får säga det själv.

Systern blev snällare igår. Vi såg på "ett herrans liv" tillsammans och kunde prata som vuxna människor. Men det mest irriterande är att det står kvar en liten skål med gräddfil i kylskåpet. Som tur är bryr jag mig inte så mycket idag. Jag ska åka och handla efter jag varit på Vasagatan. Funderar på att ta bussen till Kungens kurva. Men jag skulle behöva nån sorts shoppingväska. Det blir så tungt att kånka kassar på bussen. Men det är ju betydligt billigare att åka dit och handla på nån stormarknad än att handla här i Västertorp eller i Fruängen. Får se hur jag gör när jag kommer hem. Kan ju vara kul att komma bort en sväng också. Synd att jag inte är lite rikare bara. Men nu ska jag spara alla mina pengar tills jag bor i en "riktig" lägenhet. Jag har nog sagt det förut. Jag trodde att det här var en "riktig" lägenhet. Det är det också, men det är ju inte här jag ska bo, vilket gör att jag inte har någon större lust att investera i saker som t.ex. dammsugare eller fina möbler. Vi ska flytta härifrån senast i sommar. Jag har redan tillräckligt med möbler att släpa till nåt annat ställe och jag vill helst inte ha fler. Så nu ska det sparas till dammsugare och sköna soffor till en lägenhet som jag just nu inte vet var den ligger, men den dyker nog upp.

Undrar när de ska öppna Max i Östersund egentligen. De kan ju speed-utbilda mig så blir jag restaurangchef på rekordkort tid. Nej, nu måste jag gå.

Packat och klart

Sitter och väntar på att tiden ska gå så att jag får bege mig till Arlanda nån gång och åka till Östersund. Syster ville spelar Loco Roco idag, så nu ligger hon här på mitt rum. Hoppas att hon kan slita sig om en timme när jag ska åka.

Idag var första dagen på Max som jag fick känna på lite motgång. Det blev lite stressigt och jag blev smittad och så blev allt fel. Kan bara trösta mig med att det på Vasagatan antagligen kommer att vara ännu stressigare så man kommer antagligen inte att behöva utföra mer än en sak åt gången.

Nu blev jag trött. Dags att åka kanske, innan jag somnar ifrån alltihop.

Morgon

Ja, nog var jag trött igår allt eftersom jag publicerade samma inlägg två gånger.

Jag ska snart iväg och träffa Johan och sen bär det av till Sjöstaden igen. Idag ska det stås i kassan.


Trött men lycklig

Jag har haft en bra dag som började på Max. Jag har smackat ihop hamburgare som jag vet inte vad. Sen åkte jag till Gullmarsplan och träffade Johan. Kul att se honom igen.

Pratade med syster när jag kom hem och då verkade hon positiv till att ha Johan här om han har jobb. Ja, då kan hon ju helt enkelt inte neka.

Just nu är jag mest bara trött och väntar på att reklamen ska ta slut. Jag ser på Grey's. Hade hoppats att Andreas skulle ringa idag, men det har han inte gjort. Jag kunde ju ha ringt själv också förstås, men jag är för trött för att ta tag i något just nu.

Imorgon blir det sovmorgon. Lovely! Jag börjar jobba först kl. 17. Ska träffa Johan igen på dagen. Håller på att planera en resa till Östersund igen nästa helg även fast jag egentligen inte har råd. Nu ska jag återvända till teven.