Personalfest

Jag fick precis en inbjudan till personalfest den andra juni. I inbjudan står det att vi ska ägna oss åt sportfiske i skärgården och sedan äta en matbit på någon kobbe. Jag är på! Det är tolv karlar och en liten Limpa. Jag är så jävla macho alltså.

För övrigt har jag så mycket att göra idag att jag känner mig smått stressad och tuggar på fingrarna frenetiskt och önskar att den första maj vore nästa vecka. Tänker nog jobba lite på fredag trots att jag har blivit lovad att få vara ledig då om jag vill. Men, men, jag kan ju jobba skithårt idag så kan jag vara ledit torsdag och fredag med gott samvete. På fredag blir det hursomhelst Svansjön med syster, mamma och V. Undrar vem som kommer att njuta mest av det. Att V ens vill följa med är ett under, men det är just därför jag vill vara med honom dag ut och dag in för han är så underlig. Finns ingen bättre.

Flygmyra

En flygmyra kom precis krypandes över mitt skrivbord. Märkligt.

Vad hände med veckan? Det var väl typ måndag igår. Ska inte klaga, är otroligt glad att det är fredag idag och att jag ska vara ledig hela helgen.

Ja, jag vet!

Jag vet att jag har alldeles för mycket att göra för att ägna tiden åt bloggande, men jag måste på något sätt andas en stund och därför blir detta mitt andrum.

Jag vet att jag har klagat på att jag haft lite att göra, så därför ska jag inte klaga nu när mitt skrivbord snart inte syns för alla rosa post-it.

Jag vet inte i vilken ände jag ska börja med min att göra-lista. Kommer antagligen att börja i fel ände som vanligt. Börjar med det som är kul och sen blir det som är okul lämnat åt sitt öde. Får trösta mig med att det inte är jag som ska ta alla beslut själv. Så i vissa fall är det bara vänta som jag kan göra.

Jag längtar ut till solen och jag längtar efter V. De ringde från Kista och undrade om jag ville jobba på lördag. Jag velade en stund, men beslutade mig sedan för att tacka nej. Tycker att jag förtjänar att få vara ledig hela helgen och inte dricka alkohol. Det blir säkert regn på lördag.

Tränade i morse och cyklade sedan till jobbet. Funderar på att träna efter jobbet också, men jag vet inte hur vettigt det låter. Ger det något att träna två gånger på en dag? Jag tycker ju att det är kul.

Cykla!

Trafikkaos i Stockholm. Finns det då något bättre än att cykla. Trafiken stod still på alla håll och kanter när jag cyklade hem. Kände mig smartast i världen på min hoj. Varför är det inte fler som cyklar? Varför åker inte fler buss? Varför? Puckade människor! Det är så jävla skönt att cykla.

Snart ska jag tvätta. Jävla V ska på fotboll såklart. Smart av honom att välja just idag som tvättdag. Nästa gång ska jag välja tvättid när jag absolut inte kan tvätta.

Jag hade en gång en båt

Tänk om man gick i skolan så man kunde skolka då och då. Jag försöker att skolka då och då, men det går inte så bra. Det är inte så att jag inte trivs här på jobbet, det är bara det att det ibland är ganska så fint väder och då har jag inte så stor lust att sitta här. Men jag ska snart åka hem jag. Det är bara en timme kvar.

Jag har käkat tre gratismackor nu på eftermiddagen och köpt två majblommor. Gratismackorna kom sig av att någon haft konferens i huset och då blev det en massa mackor över. Gratis är gott! Satt uppe på taket en stund med grabbarn i solen när de käkade glass. Jag käkar inte glass, jag käkar bara lakrtispuckar, men jag har än så länge inte fått tag på nån sån. Jag har käkat två glassar av misstag. Betalat för glass i tron att det skulle finnas lakritspuck, men när jag har börjat leta i frysboxen har någon lakritspuck inte existerat. Jag käkar hellre mackor än glass. Skulle antagligen kunna leva på enbart mackor. Men ska man leva på mackor fungerar inte någon sorts GI-diet.

Jag var överlycklig över min sunkiga matlåda idag. Hade glömt bort att jag hade den med mig när jag gick för att käka lunch. Tittade på vad matsalen hade att erbjuda och såg för min inre syn mig själv sitta och gnaga på ett kycklingben i armod. Två sekunder senare kom jag på att jag hade matlåda med mig och skuttade gladeligen till kylskåpet och trollade fram min matlåda bestående av omelett med parmesan, salami och paprika. Har ingen som helst lust att slänga bort pengar på mat som jag inte vill äta.

V ska tydligen åka till Trelleborg på söndag. Jag hade ingen aning om det, visste ju inte att deras bojkott upphört. Trist. Spelar egentligen inte så stor roll, han ska ändå jobba natt så han kommer att vara trött hela helgen ändå. Det jag tycker är riktigt trist är att han eftersom han åker iväg kommer att fortsätta att vara trött i dagar efteråt och han som precis varit sjuk kommer ju inte att må bättre efter en sån där resa. Men jag ska inte lägga mig i det där. Vill ändå att han ska göra allt roligt som han vill. Jag ska leka med Anna i helgen. Ska försöka att inte gå ut. Ut och dansa alltså. Vi hoppas att det blir fint väder så att vi kan gå ut i solen.

Söndagen vid Karlberg var ju inte alls dum liksom.


Bröst

Vackert så!

http://starlounge.msn.se/article.cfm?objectid=23405&imagenr=21

Alltså

Nu har jag hittat en skitbra blogg och jag ger er därför länken till ett finfint inlägg Här!

Hemliga klubben

Är sjukt sugen på att starta en hemlig klubb typ frimurarna. Det blir något i still med V's pysselklubb och en hemlig politisk klubb där vi kör lobbyverksamhet på utvalda politiker. Någon som är på?!

Nu blir det kanske inte så jävla hemligt när jag skriver om det, men jag vet inte var jag annars ska ragga mina medlemmar. Kanske skriva brev till olika människor som jag vill ska vara med. Katrin Schulman vore kanske bra att ha med sig. Det kanske är underligt att jag kastar ur mig det, men jag hävdar ju bestämt att människor som jag egentligen inte är så förtjust i är de som jag kommer bäst överrens med. Se bara på älskade I i Östersund. Inte trodde jag att den skit-ungen skulle vinna mitt hjärta. Men vänta, den där Katrin kanske är AIK:are, då får hon ju inte vara med. Ja, det finns faktiskt vissa krav. Inga AIK:are, och ingen som är rädd för att skämma ut sig.  

Som sagt, känner någon sig manad att hänga med så är ni varmt välkomna, tills dess tänker jag försöka att agera i det fördolda. So long, lovers!

Hur har de tänkt nu?

Ja, med det här att höja hyrorna efter efterfrågan. Hallå!? Var ska vi bo. Alla vi som är fattiga och jobbar i Stockholm ska alltså flytta till skogs igen där det inte finns några jobb. Vilka ska jobba i Stockholm då? Fattar ingenting. Nu är det nog dags att skriva till en politiker och få det förklarat för mig.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=761883/

Okej, nu kanske jag är med igen. Förhoppningsvis blir det inte några marknadshyror. Men jag som har planer på att flytta till skogs borde ju glädjas. Jag kanske kan få hyra en lya i nån glesbygd för minihyra.

Nagelbitartrans

Jag förstår inte hur det kommer sig. Jag bara fastnar rätt vad det är. Tuggar frenetiskt på naglarna och trillar långt ner i mitt innersta jag. Radion står på, men jag hör inte. Jag ser saker på min datorskärm, men jag vet inte vad det är.

Snart finns det inte mycket kvar av mina naglar. Borde måla dem när jag kommer hem för att se om jag struntar i att bita på dem då, det brukar fungera ibland. Men nu är det visserligen snart helg och då har jag inte alls tid att bita på naglarna.

Jag har träningsvärk och är ändå ganska så glad idag eftersom jag lyckas med saker i ett av de här dataprogrammen jag jobbar med som jag aldrig trodde att jag skulle klara av. Det är bara att ge det lite tid. Skulle kanske läsa nån kurs på universitetet.

BajaMaja

Så var det fredag igen. Var tog veckan vägen? Vad har vi gjort med den här veckan?

Solen skiner ute, men jag är blöt i baken eftersom någon snott plastpåsen från min cykelsadel. Igår hade någon även försökt att sno min cykelkorg. Det är andra gången på en veckan. Tur att jag är smart nog att låsa fast den i cykeln. Så lätt lurar man inte Limpan.

Ringde till V's lillebror igår och trodde att han var V, det var ett märkligt telefonsamtal. Skämdes en stund.

Igår var jag iväg till F&S, är förvånad över mig själv. Trodde nog aldrig att jag skulle komma iväg på något sådant.

Frukost snart hoppas jag. Ska testa det där med att leva på bara vatten en vacker dag.


Så skimrande var aldrig havet

Hur som helst.. Det är inte lika mycket kaos här längre. Jag sitter och försöker spåna på hur vi ska gå tillväga för att lösa kaoset, men jag blir liksom tom i hjärnan när jag försöker att tänka, så jag skriver lite istället. Men ganska tom är jag. Jag är trött och har ont i fötterna, så nu sitter jag här utan skor, för det är skönare utan skor.

Tittar på tåg så att jag blir yr. Längtar hem. Längtar efter att få lägga mig på sängen bredvid V och klappa honom på håret. Men det står tvätt och matlagning på schemat när jag kommer hem. Men det är bara att ta tag i det. Jag blir nog pigg när jag sätter mig på cykeln hem.

Kaos

Det är kaos på jobbet idag så jag borde inte alls blogga, men jag bara måste. Jag är nämligen världens lyckligaste skit. Ja, det blev oavgjort igår på matchen, men jag är lycklig ändå. A är det bästaste sällskap och min älskade V är just det; mn älskade V, av flera tusen anledningar. Men det är ju skitsnack att jag inte är sportintresserad. För vore jag inte det skulle jag inte kvida som en tjej när AIK är nära att göra mål. 

A och jag spånar vidare på vår pysselklubb. Blev inte så mycket pyssel igår, men det är ju match på torsdag också. Får se om vi ska dit eller om vi ska stanna hemma och pyssla istället. Sweet! 

Magkatarr

Vet inte hur en katarr ter sig, antagligen är det inte det jag har, utan bara vanlig sunkig mage som vanligt. Måste kolla upp den snart alltså, för det är väl ändå inte att vara normalt att känna sig svullen hela tiden och springa på toa en fem gånger om dagen.

Annars har jag haft fullt upp idag, men tar en bloggpaus och hoppar kaffet. Skulle vilja lägga mig och ta en tupplur, men det är nog inte accepterat.

Annars har jag idag blivit kär i
Pato. Det kan vara tandställningen. Dock är han kanske aningen för ung för mig så jag får nog nöja mig med V. Allt är faktiskt V's fel. Men det går nog över. Jag är trött idag och då blir jag skum i huvudet. Kan knappt minnas hur jag kom till jobbet i morse. Vet att jag cyklade, men minns inte hur det gick till. Kanske måste sluta tidigare idag så att jag hinner vila hemma hos A en stund innan fotbollen.



Ca va?

Knasigt trist dag egentligen, fast ändå inte. V vaknade och vi tog en sväng till Solna centrum och kikade på xbox360-spel. Finns inte några sådana som är av intresse. Sen ringde gammal och terroriserade så vi gick hem och drog in till stan. Hämtade en bil på Sheraton och åkte till Hägerstenåsen. I en lägenhet där hittade vi tre trötta fransoser som grabbarna skulle ta hand om. Segt. Jag blev kvar och lyssnade på deras franska fast tanken var att jag inte skulle stanna så länge, utan dra vidare till syrran. Blev hursomhelst kvar tills grabbarna skulle in på stan. Då fick jag äran att köra bilen från Slussen och hem. Nervöst, men såklart gick det bara bra. Så svårt är det kanske inte att köra bil i staden.

Ringde A och bad om ursäkt för nattens utbrott. Ja, eller det kanske inte var en direkt ursäkt, utan mest för att kolla så att allt var bra och lugnt. Imorgon blir det fotboll, A och jag ska dit. Tänkte inte berätta något för V, men eftersom han i morse inte hittade sin biljett så ville jag trösta honom lite genom att berätta att jag har två. Det fick iaf honom att sluta svära, så jag är glad att jag berättade. Men det är lite tråkigt att han nu vet att jag ska dit. Eller egentligen spelar det nog inte så stor roll. Det är nog lika bra att han vet. Vi hade nog inte setts ändå. Det blir nog skitbra imorgon, det ska bli skoj att se ett derby och dessutom gå på råsunda, jag har aldrig varit på råsunda. Så nu längtar jag till imorgon. Jäj!

Nu ska jag se på NCIS och rita.

Juno

Jag har precis sett Juno och nu vill jag bara att V ska vakna så att jag får umgås med honom, men jag har bestämt att han ska få sova till två. Misstänker dock att han kommer att vakna av sig själv snart eftersom det låter som att resten av huset har vaknat och börjat rumstera om.

Juno är en fin film. Jag vill också bo i USA och vara sexton. Är det sådär på riktigt att gå i skolan i USA? Skulle vilja undersöka den saken. Men antagligen är det det, annars skulle ju inte alla skolor se ut sådär i amerikanska filmer.
Hoppas att det regnar ute enligt väderprognosen, annars kommer jag att få ångest när jag drar ifrån gardinerna och släpper in dagen. Känns ju märkligt att leva halva dagen i mörker frivilligt. Men jag har åtminstone sett på film. Skulle kunna ta mig in till stan en sväng för att köpa något som jag cravear efter. Men jag väntar tills det att V har vaknat. Då ska jag ge mig ut i världen så får han följa med om han vill eller så drar jag iväg på egen hand.

Längtar som vanligt inte till jobbet imorgon nu när det är söndag. Jag gör oftast som så att jag alldeles för tidigt börjar fundera på vad jag ska göra när jag kommer till jobbet på måndagen vilket är skitdåligt. Måste lära mig att koppla bort jobbet när jag är hemma. What to do?

Att alltid vara rädd

Gårdagen blev ju inte riktigt som väntat. Satt hemma allena och såg på tv och drack lite bubbel och sen drog jag in till stan. Träffade V på Max en stund innan han skulle till jobbet, sen åkte jag till söder för att försöka att få tag på A, lättare sagt en gjort. Efter 40 minuter i regnet med leggings var jag ganska så less och åkte istället hem och käkade hamburgare och såg på Taking lives. Somnade därefter på ett kick vilket är ovanligt när i V ligger bredvid, så när V kom hem tyckte jag att det bara hade gått en sekund från det att jag somnade. Helt ultimat. Tror att V ska vara hemma idag istället för att träffa sina pysselkompisar, så då får vi se vad det blir att vi hittar på. Jag ska käka lite frukost strax och se på nån film. Skulle aldrig kunna sova som V gör med någon bredvid mig som inte väsnas så mycket, utan mest bara är där och är levande och vill göra saker hela tiden. Jag hade inte kunna sumpa dessa chanser.

Tänkte på det igår när jag var ute på stan själv i regnet att jag numera har blivit lite skraj för att gå omkring ensam. Det har jag aldrig varit förut. Det känns dumt, att jag är rädd alltså. Jag får ju inte bli så rädd att jag inte vågar mig ut själv.

Björn Gustafsson

Ser på mitt nya favoritprogram på femman Sverige pussas och kramas. Äntligen har jag blivit ett Björn Gustafsson fan och kan stoltsera med det på facebook. Här sitter jag och är snyggare än någonsin och väntar på att A så att vi kan gå ut och dansa någon gång. Något som A brukar tjata om och nu när jag såklart för en gångs skulle är skit-på så hör A knappt av sig och kan inte lova att det blir dans. Så det är ju bara att gå och lägga sig om en liten stund och vakna pigg som en mört klockan halv sju och inte veta vad man ska göra av sitt liv. Men jag kanske kan hitta nån liten film att se på imorgon och kanske rita nåt fint eller vandra en sväng i trapphuset.

Kreativiteten flödar! :(

I wish I was a funky black girl!

Sitter i Kista idag och växlar pengar. Även fast dessa dagar är ganska så likadana så är det kul att träffa människorna som är kunder på växlingskontor. Det är lugnare än väntat och det gick snabbare att cykla hit än väntat. Tar bara en kvart extra att cykla hit jämfört med att cykla till mitt "vanliga" jobb. Ska dra en sväng här i centrum innan jag cyklar hem igen och pimplar lite bubbel och drar in på stan för att träffa A. Eller så får jag ragga upp nån annan jävel som vill dra ut på stan och vara snygg med mig, för det vore trevligt att få känna sig lite fin för en gångs skulle. Nog för att jag är ganska så fin varje dag, men vem vill inte ut och dansa i kortkort och klackskor någon gång ibland. Nu kan jag visserligen inte köra högklackat, men allt det andra funkar ju.

Risk

Syster kom och så småningom även D och J så vi spelade lite Risk. Risk brukar vara ett skoj spel, men idag var det väldans segt. Oturligt nog tappade jag locket till spelet över spelplanen så att trupperna helt plötsligt låg huller om buller, det var liksom ingen idé att fortsätta när mina medspelare sedan började kasta in övriga trupper på planen. Jag ska strax sova, men är hyfsat pigg. Vill inte jobba imorgon. Det är bara dumt av mig att tacka ja. Men i vår lilla familj så jobbar vi allt vad vi kan. Vet egentligen inte varför vi gör det. Om vi kanske sparade till något eller så, men just nu ser jag inte vad mina stålars ska gå till. Mat och kärlek är allt jag behöver för tillfället.

Dagen på jobbet var fin för jag hade mycket att göra. Hoppas att det fortsätter så. Det finns planer på att jag ska få mer att göra också, så det blir bra det.

Blir nog mycket att göra i Kista imorgon också, det är bra för då rullar timmarna iväg. Nu blir det till att krypa ner i sängen och sova gott.

Is-sadel

Huvva! Det är hål i min sadel på cykeln så den har dragit åt sig en massa vatten i det gamla skumgummit i den och nu när det varit minusgrader i natt så är det som att sätta sig på en isbit. Tur att jag inte är den som får urinvägsinfektion i första taget. Men skulle jag vara en sån skulle jag ha fått det efter två minuter på den där sadeln. Jag fryser fortfarande trots att jag snart varit här i en timme.

Det slog mig på min väg till jobbet att jag blir lite glad att T och M litegrann upprörs över mitt påstående om att jag aldrig kan flytta hem till Leksand. Det tyder ju på att de är ganska så angelägna om att jag ska flytta hem så att vi tillsammans kan leva lyckliga i alla våra dagar. Fint! Men jag säger ingenting om var mina barn ska växa upp, det visar sig nog så småningom. V har dock helt sjuka barnplaneringar, men jag säger inget om dessa. Jag har aldrig träffat en pojke som ens törs prata om barn med mig. Min biologiska klocka gör volter av glädje.

Det blir en spännande helg. Idag ska V bort på bandyavslutning efter jobbet och därefter ska han iväg och jobba och slutar klockan tre. Själv ska jag få syster på besök. Imorgon ska jag jobba i Kista för första gången. Lite nervöst. V ska iväg och träffa fransoser och sina pysselkompisar. Sen ska jag han jobba natt igen. Själv ska jag förhoppningsvis träffa Anna någon gång efter att jag slutat jobbet och ta mig ut för att dansa. På söndagen ska så jag kanske mest bara vara trött och V också. Därefter ska V träffa pysselklubben för att måla. Jag vet inte vad jag ska göra, men jag funderar på att starta en egen pysselklubb och måla på söndag. Om det är någon som är sugen på att hänga på så kan ni höra av er. Vi kan hålla hus i Västra skogen. På måndag är det som bekant en mycket viktig match på Råsunda. Då kommer Victor inte att komma hem förrän någon gång sent på kvällen, så själv tänkte jag rymma hem till A och fortsätta klurandet på vår nyskapade pysselklubb. Jag har en massa ideer (min dator vill inte göra apostrofer på e:na om ni undrar), så det jag tidigare påstått om att jag inte har någon kreativitet är lögn. Men min kreativitet flödar som bäst precis innan jag ska somna. Föreslog senast igår för V att vi istället för att sova ska ligga och prata hela natten, men det är ju han som bestämmer, så jag får snällt sova. Men det är oftast bara V som får höra mina ideer, ska försöka att inte glömma bort dem så att jag kan framföra dem om någon skulle vara intresserad av min lilla förening. Visserligen går det att driva föreningar på egen hand. Har ett förslag att skapa en enmansförening och därefter välja in vilka jag vill ska vara med i min förening och med lite lobbyverksamhet övertala dem att vilja vara med. Jag ska vara envåldshärskarinna och bestämma allt. Jag är ju ganska så bra på att bestämma. 

Hoppas att någon vill gå och äta lite frukost med mig snart. 

Jag bakade bröd idag, jag är även ganska så bra på det. I nästa tävling kan man få vinna en limpa.  

Bäst

Jag tror att jag har de bästa vännerna i hela världen. Det är för att jag är bäst, och då har jag fått de bästa vännerna och den bästa pojken.

Jag försöker inte att slicka någons röv, det bara slog mig helt plötligt. Ta åt dig! :)

Rött te

Dricker rött te som är så rött att det ser ut och smakar som varm saft. Det var lite läskigt nästan. Har lyssnat på Blondinbellan på radion och inser att hon minsann har ett flådigt jobb. Och nu kommer jag med ett uttalande som jag kanske kommer att få ångra, men jag gör det ändå. Jag tycker inte att hon verkar så dum ändå. Jag ska erkänna att jag knappt läst hennes blogg, hon har ju blivit känd ändå. Har sett läskiga bilder på henne i tidningen och har därefter tyckt att hon verkat läskigt. Nog har jag läst inlägg ibland som inte varit helt brighta, men jag har också varit ung och dum. Jag är fortfarande inte helt klok och tänker ibland inte innan jag talar (skriver), men nu är jag ju inte känd och behöver därmed inte oroa mig så mycket.

Jag har en kanonbra ide på vad jag ska skaffa mig för hobby. Jag ska bli snorintresserad av fotboll och tifo. Jag ska sticka flaggor i grönt och hänga på Sös varje hemma match. V skrattade bara åt mig när jag berättade för honom att jag tänker sticka in Söderstadion. Hans vän, gammal, säger att sticknätverket Knitta please är en feminist-organisation, som att det skulle spela någon roll. Som att det är fel att vara feminist. Är inte alla feminister? Jag tycker inte om folk som är emot feminism. För mig är feminism att alla ska behandlas lika oavsett kön. Det är inte att kvinnor ska behandlas bättre än män, utan lika. Vill inte alla att det ska vara lika?

Nu ska jag börja jobba, annars kanske J kommer med klagomål idag igen. När jag får lika mycket lön som du får J, då ska jag sluta surfa.

Spara el, jobba i mörker

Jag är trött även idag. Idag är jag bara tråkigt trött och ska eventuellt lära mig att dricka espresso. Varför gjorde jag inte det i Italien egentligen? Eller det kanske bara hade varit dumt. Jag inbillar mig att jag ska bli pigg som en mört av espresso. Kan det inte bli legalt med uppåttjack i Sverige alla dessa trötta dagar när det snöar utanför fönstret? Vad gör alla andra trötta människor? De bälgar i sig kaffe förstås.

Jag har faktiskt saker att göra på jobbet, men sitter mest och tar det lugnt och skönt i min egen takt och surfar allt som dyker upp i min röriga hjärna. Försöker att planera in när jag ska få någon sorts semester och skulle helst av allt vilja ha det klart redan idag så att jag kan börja surfa semestermål så att jag har något att se fram emot. Det om något skulle vara uppiggande.

Minns nu att jag har ett ganska brådskande mail att svara på. Måste fixa det.

Varför är det ingen som vill vara med i min seriösa mösstävling?

Sömn

Snart, snart ska jag äntligen få sova. Jag har fått sova nu också om jag velat, men jag har inte kunnat. Snart ska det bäddas och duschas och sen ska det sovas i allt det rena trots att det kanske doftar en smula bacon. Imorgon är en ny och fantastisk dag.

Eller glöm det, hur vet man det egentligen? Det kan gå hursomhelst. Jag måste sova snart. Jag börjar bli dryg.

Tävling! Vinn hemstickad mössa!

Vad är det för väder vi har egentligen? Tror du att jag är sugen på att cykla hem eller? Nä, jag menar det! Vädret är precis lika ruskigt som jag är trött. Jag är trött. Och bara för att jag är trött får jag en massa saker att göra. Känner att mitt tålamod börjar tryta. Svär lite för mig själv för att en del personer är lite tröga. Det är bara när jag är trött som mitt tålamod tryter. Som när jag jobbade som personlig assistent och fick ligga vaken hela nätterna och lyssna på en tjej som skrek. Då var jag trött och då var det väldigt nära flera gånger att jag gick över gränsen för vad man får göra som personlig assistent. Psyket håller inte. Fast man älskar den lilla skitungen så skulle man kunna göra vadsomhelst just då för att få henne att vara tyst.

Jag längtar till Jämtland. Det är trist egentligen. Lyssnade på en intervju med Peter Stormare där han pratade om att han inte kan flytta hem till Arbrå eftersom det vore att gå bakåt i utvecklingen. Man måste hela tiden gå framåt i utvecklingen. Detta innebär att jag aldrig kan flytta tillbaka till Leksand eller Östersund, utan nästa gång jag flyttar till en annan stad så blir det en ny stad. Det blir Milano. Eller vad vet jag. Jag kan ju bli kvar i Stockholm också. På Dalagatan kanske. Då ska jag gå på Friskis & Svettis för det tycker jag är kul. Vid närmare eftertanke är det det enda jag längtar efter just nu. Att få gå på F&S. Borde unna mig ett årskort för att det är första gången jag längtar efter något som är nyttigt och bra. Men idag blir det inte några såna investeringar.

Idag är det hockey, men jag vill inte se. Jag vågar inte. Jag vill inte se Leksand förlora mot Brynäs, jag vill bara inte det. Så låt mig slippa. Jag vill spela fiol istället och lägga pussel på golvet. Men jag äger inget pussel. Varför gör jag inte det? Jag som älskar att pussla. Jag ska hem och tvätta. Har faktiskt inte några förhoppningar om att V ska ha gjort det. Det är min städvecka, men är jag såhär trött fortsättningsvis blir det ingen städning. Veckan är så gott som förstörd nu. Imorgon är det ju visning på Lidingö och den här gången tänker jag inte missa det. Jag kan väl åtminstone få drömma om att ha en större lägenhet. 

Jag är så trött att jag börjar inbilla mig att sladdarna till skärmen rör sig som ormar.

Tänk om det inte blir nån sommar. Tänk om det blir grått och trist. Jag tror att det kommer att bli en fin sommar i Jämtland, jag tror nämligen på Jämtland. Jag tror även på Norge. Och så tror jag på Pato. Jag tror inte på mobiltelefoner och internet. 

Eftersom jag behöver en hobby och jag är ganska så bra på att sticka mössor så vore jag tacksam om någon vill vara med och tävla om en hemstickad mössa av mig. Det du ska göra är att maila motivering på hur din drömmössa ser ut. Bästa motivering och design förslag vinner mössan. Skriv din mailadress i kommentatorsfältet så hör jag av mig med vidare info.

Vad gör man inte för att få något att pyssla med. Ska komma på någon mer bra tävlingsgren så småningom. Nu är det faktiskt dags för mig att åka hem. Jippie jäj! Regnet, here I come!

Hellre trött och lycklig än olycklig och pigg

Gårdagen blev nog värre än väntat. Trodde faktiskt att jag skulle kunna sova och kanske vakna och vara lite orolig. Men det hela urartade eftersom jag inta åt något på hela kvällen och försökte sedan att somna på fastande mage efter att resultatet mellan bajen och giffarna presenterats i sportnytt. Somnade gjorde jag först efter fyra och en halv timme när V äntligen kommit hem och låg snarkandes vid min sida stinkandes alkohol.

Jag är trött idag och har en aningens huvudvärk. Men på något sätt känns allt kanon ändå. Jag känner mig miserbel inombords, men blir på något sätt extra trevlig för att dölja detta och det glädjer mig en smula och då känns eländet inte så farligt. Så idag är jag trött och lycklig, igår var jag hur pigg som helst och jävligt olycklig.

Cykla i solen

Jag har jobbat bra idag. Tackade ja till kaffe med grabbarn, men kom aldrig iväg. Min kaffepaus blir istället bloggpaus. Gläder mig åt att solen nästan kikar fram vilket innebär att jag slipper cykla hem i regn. Snart är dagen slut vilket borde glädja mig också, men det gör det inte direkt. Jag blir aldrig nöjd. När jag jobbar tycker jag inte om det och när jag är ledig så tycker jag inte om det. Jag kanske bore sätta mig på cykeln hem och fundera ut vad det egentligen är jag vill.

Bajen

Inser att jag borde ha köpt en biljett till fotbollen ikväll. Min kropp har redan nu börjat känna sig deprimerad och jag funderar på att övernatta på jobbet för att slippa cykla hem, vara orolig, somna, vakna, vara orolig, somna, gråta osv tills det att V kommer hem och kryper ner hos mig. Ja, jag försöker verkligen anstränga mig för att låtsas som ingenting, men det är helt stört vad orolig jag blir när V ska iväg, och nu är det bara en kväll vi pratar om. Borde gå och prata med någon som kan hjälpa mig i min oro, för det här är väl ändå inte normalt. Jag har världens bästa V och allt är underbart och fantastiskt hela tiden och jämt. Men varför ska jag då vara rädd för att han ska försvinna för alltid om han är borta en kväll. Men det är väl kanske såhär det är att vara förälskad. Att alltid vara rädd att det bästa man har ska försvinna närsomhelst.

Får försöka att vända det till något bra istället. Nu kan jag ju spela musik väldigt högt hela kvällen och dansa mig svettig mitt på golvet och kanske täcka väggarna med saker som jag tycker om. Jag behöver heller inte äta något och jag kan fisa högt. Jag kan även borsta tänderna i flera timmar i sängen om jag har lust. Men ingenting känns egentligen som en tröst för jag vill bara ligga nära V, det är allt som räknas. Jag är rökt!

Söndag?

Vad ska egentligen söndagar vara bra för? Jag tycker att det är trist att vara ledig på söndagar när ändå inte V är det. Var och hälsade på honom en stund på hans jobb iaf. Finaste! Ojoj, Vill inte verka tjatig, men han är faktiskt inte så dum den där pojken. Jag ska strax laga middag och försöka att inte bli trött som tusan ikväll. Vet inte hur det ska gå till.

Längtar ju egentligen inte till jobbet imorgon heller, men det är väl bara att åka dit. För övrigt lär det ju inte hända så mycket spännande den här veckan. Eventuellt lägenhetsvisning ute på Lidingö på onsdag. Fotboll imorgon, hade egentligen velat gå, men biljetterna är väl slut och mitt intresse är egentligen inte helt mitt. Det är konstigt så det kan bli. Kommer ändå att sitta klistrad vid radion och följa matchen för det är klart jag vill veta hur det går. Borde kanske vara där ändå. Nåväl.

Weinerbröd

Jag skulle kanske kunna leva på weinerbröd, men det vore kanske dumt. Längtar bara hem från jobbet idag. Första helgen på mycket länge som jag inte har något inplanerat. Ska läsa ut min bok och sunka vid datorn och laga god mat. Finemang. Kanske drar en sväng på stan för att kompensera min ovilja att shoppa när vi var i Italien. Ångrar mig ganska rejält att jag inte köpte vissa saker. Som mina drömskor t.ex, jag kunde väl ha använt dem ändå, det har ju aldrig hindrat mig förut att gå omkring i för stora skor. Eller ett träningsställ från kappa, för det kan ju vara skönt och bra att ha, eller ett bara fornarina jeans för 26 euro är faktiskt inte så dumt, men expediten var faktiskt hemskt otrevlig och det ska minsann inte löna sig att vara otrevlig tänkte jag och gick därifrån utan jeans. Nåväl, det blir nog milano igen med V och då ska jag minsann unna mig. Har inte gjort så mycket vettigt här på jobbet idag, men jag är här och jag har fått tillbaka min dator. Men jag finns här om någon behöver min hjälp och jag kommer säkert att komma igång någon gång i eftermiddag och kanske jobbar över en liten stund.

Känner mig gräsligt osocial och skulle helst bara vilja krypa ner i sängen när jag kommer hem och ligga där till på måndag. Känner att jag skulle behöva umgås med lillasyster en smula eller dansa med A, eller kanske ta mig iväg för att hälsa på någon annan av mina bortglömda vänner. Men är det bara jag som känner såhär? Det är väl lika mycket allas ansvar att försöka umgås. Är jag den enda som har dåligt samvete för att jag är usel på att höra av mig? Antagligen inte, men jag måste hela tiden intala mig själv att det inte bara är mitt fel att jag nästan aldrig träffar mina vänner. De kanske helt enkelt trivs kanonbra utan att träffa mig och tycker mest att det är jobbigt att vistas i min närhet. Vad vet jag. Antagligen är det kanske inte riktigt så. De är säkert som jag, de har lite dåligt samvete och längtar efter mig lika mycket som jag längtar efter dem ibland, men de har liksom inte ork eller lust. De jobbar ganska mycket eller har andra saker som de pysslar med och när de så äntligen blir lediga en helg så är de så trötta att de bara vill sova, eller läsa eller sticka en tröja. Så tror jag att det är. Allt vore så mycket enklare om vi alla bara bodde i samma korridor så att vi kunde springa och hälsa på varandra lite när vi ville. Det var fantastiskt på Kyrkgatan i Östersund, det måste ha varit den mest otvungna tiden i mitt liv. Det behövdes inga telefonsamtal eller sms, det var bara att dyka upp, landa i en säng och snacka skit och käka pasta och se på big brother eller gå en sväng på stan. Jag älskar er som var där och då, för det var en utav de bästa tiderna i mitt liv. Det var som att vi var barn på nytt och gick för att plinga på en dörr och fråga: "Ska vi leka?" Men vi behövde inte ens fråga, det var bara att kliva på om nu inte dörren var låst förstås. Kom tillbaka otvungenhet!

Jag ska köpa ett slott när jag blir stor. Där ska alla få bo som jag älskar. Det är många det.

Datorabstinens

Igår lämnade jag in min dator på jobbet för att den skulle uppdateras med nåt nytt skrot. Idag när jag kom till jobbet för att hämta ut den så fick jag inte hämta den eftersom mitt användarkonto gått ut. Hela dagen idag har jag suttit och väntat på att få tillbaka min dator. Vid halv tre gav jag upp efter ett par timmar då jag inte gjort så mycket alls. Det är helt galet hur beroende man är av att ha dator på jobbet altså, jag har inte kunnat göra ett skit. Har vandrat omkring som en vilsen själ i huset och känt mig överflödig. Skrev ett brev till J och började på ett brev till M, men fy alltså sen när jag kom hem var jag ju bara tungen att sätta på datorn det första jag gjorde och nu har jag suttit med den i knät i en och en halv timme.

Ska snart ge upp mitt datoranvändande och fortsätta skriva mitt pappersbrev till M och lyssna på nån god skiva.

När V kommer från jobbet ska vi iväg och storhandla, det ser jag fram emot. Borde nog käka lite innan. Men vad sjutton ska man hitta på? När man har varit i Italien kan man ju bara inte fortsätta att äta pasta som en tok. Men pasta är så ruskigt bra. Jag kommer kanske på något.


Nagelbitare

Jag är tillbaka på jobbet. Jag är trött som vanligt. Jag biter på naglarna. Jag längtar hem och jag längtar ut i solen.

Kom hem från Italien igår, känns trist, men samtidigt aningen skönt. Skönt att slippa bo i resväska, men annars är det inte så mycket som är skönt. Det är en sån jäkla tur att jag har V. Blandade ihop mina känslor lite i Italien och trodde helt plötsligt att allt som är bra skulle ta slut när jag kom hem. Men icke, V är ju kvar i mitt liv, det är bara Italien som är slut för tillfället. Är ganska övertygad om att jag kommer att återvända. Det kommer att bli San Siro fler gånger och det kommer att bli Milano fler gånger och alperna fler gånger. Men nästa gång blir det nog alperna på skidor. Jag är en sån stor fegskit. Vet att jag har att brås på.

Har knappt hunnit läsa eller skriva på resan för det har hänt saker hela tiden. Har varit så trött på kvällarna av värme, mat och kärlek.

Snart kommer nog våren till Sthlm också och det bästa med det är att jag får vara med V.