Miffo!

http://www.playahead.se/chili/chili_interview.aspx?articleid=84eaa4c385ee4217be5370b7818166ba

Ja, jag har vunnit en ny telefon. Drömtelefonen faktiskt. Men den kommer att komma bort i posten eller nåt. Det slår jag mig i backen på. Brukar det inte vara krångel när man vinner saker? De har säkert glömt att skriva co i adressen eller nåt. Ja, det är underligt att man kan förfasas över att man inte ska få en fin liten present. Men alltså, bör kanske tänka om. Jag kunde lika väl inte ha vunnit alls. Nu får jag åtminstoner äran om inte annat. Ja, och om nu allt går väl mot all förmodan så är jag lycklig ägare till en ny mobiltelefon också.

Ensam hemma, men nog inte så länge till. Tell me more, tell me more! Jag är en lycklig skit iallafall. :)


Allt och intet

Sitter på jobbet med Colleen. Stänger butiken om en kvart. Ska bara hem och hämta mina väskor och sen ska jag fara hem till Leksand. Kräftskiva med familjen. Sen blir det älgjakt. Får se om jag överlever. Nu får jag ju testa att bo i skogen.

Trött

Tänker ungefär varje dag att jag ska skriva, men det blir aldrig av. Jag  har väl  inte så mycket att skriva. Det händer inte så mycket. Jag sitter mest här på jobbet och är trött. Idag är jag extra trött. Jag vet inte vad det beror på. Jag brukar faktiskt inte vara riktigt såhär trött.
Det är tre timmar kvar här på jobbet idag. :)