Lyckligt slut

Fick sommarpresenter av söta Maud som jobbar här. Två trisslotter och sen när mitt program började att fungera igen mailade jag till Maud och då fick jag en söt bild som såklart inte går att ladda upp nu bara för det.

Sen hittade jag propaganda för bloggkoll.




Tack
Pernilla för det.

Och nu ska jag lycklig cykla hem och tvätta och växla pengar. Jag hittade tårta under en promenad i huset, kanske måste smaka en bit till innan jag går hem och det finns något kvar.

Räddaren i nöden

Så ironiskt. Så lägger programmet ner som jag jobbar med. Helt plöstligt blir jag alltså helt sysslolös. Vad f-n ska jag göra nu då? Kanske måste ta den där lilla promenaden i huset i alla fall, men jag kan ändå inte hjälpa någon eftersom inte programmet fungerar. Inte kan jag gå ifrån telefonen heller eftersom jag måste vänta på att de ringer och säger att allt fungerar som det ska.

Tills dess ska jag dricka vatten, för vatten är tydligen bra. Men är vatten verkligen bra när man har mensvärk? Binds inte det upp i kroppen då och så får man ännu ondare. Visserligen har jag inte ont idag, tack gode Gud, men jag kanske får om jag häller i mig en massa vatten.

Jag ska nog kika på den där craft-sidan också. Jag längtar till imorgon. Jag ska hänga i London hela helgen och släpa fötterna efter mig. Synd att vi åker så tidigt på måndag. Men det är bra också, för då hinner vi åka till V-torp och packa ihop prylarna där. Apropå prylar så kom jag att tänka på dåliga presenter. Undrar vad Leni tyckte om sina födelsedagspresenter. Jag tyckte det var bra presenter. Ägg och en pfysalis, har inte hört något från Leni sedan hon fyllder år, hon kanske är arg för de dåliga presenterna. Undrar vad lilla L tyckte om sin födelsedagspresent. Jag tyckte den var ganska så ful-snygg. Jag hade nog diggat den stenhårt om jag vore yngre. Jag hade knytit fast den i allt. Jag gillade att knyta saker när jag var mindre och bygga kojor och bygga med lego. När lilla L blir lite större och inte stoppar allt i munnen så ska hon alltid få lego i födelsedagspresent.

Mamma ringde idag och undrade om jag hade snott en leksandsdräkt hemifrån. En sån där liten dräkt. Varför skulle jag ha tatt den? Hoppas att hon hittade den. Jag vill ju att mina döttrar ska ha dräkt. Om jag nu får några döttrar eller söner och lever lycklig i alla mina dar. Ge mig en lägenhet så att jag kan leva lycklig i alla mina dar.



Det här är huset från The holiday, mitt drömhus. Undrar när jag ska flytta till England och bo ensam i en liten stuga.


Så dålig!

Ja, jag är usel idag. Det går inte alls bra. Enligt mina beräkningar borde jag jobba minst tio timmar om dagen för att bli klar med det som jag borde bli klar med. Hur tror ni att Limpan reagerar på detta? Jo, hon gör ingenting såklart. Men tiden rullar på ändå som om jag hade fullt upp, det är väl i blotta förskräckelsen timmarna rinner iväg.
Är det varmt ute eller? Ska man cykla hem snart eller?

Som ni kanske har märkt så har jag tagit bort alla länkar till mina vänners bloggar. Jag använder mig numera bara av
bloggkoll.com, det är det bäst verktyg jag funnit. Nu behöver jag ju inte gå till alla hundra olika bloggar jag vill kika på utan behöver bara använda en adress, det är hur bra som helst och dessutom missar jag ju ingenting. Ni måste testa! (Jag har inte fått betalt för att säga detta, utan det är sant!)

Min allergi känns bättre, nu är det bara mitt högra öga som kliar. Annars gör jag inte så mycket vettigt här. Men jag finns här om någon behöver min hjälp. Kanske ska ta en promenad i huset. Nä, det är tråkigt och då måste jag ju hjälpa folk. Fy! Jag håller på att förvandlas till ett elakt it-support monster som är bitter och tycker att alla är korkade.


Snor

Så var jag tillbaka på jobbet och sitter här och snorar. För de här dagarna när det inte har regnat på natten är dåliga dagar eftersom då kommer det fram en massa gräsfrön och hoppar in i min näsa när jag cyklar till jobbet. Jag tog en tablett i morse, men det hjälpte tydligen inte. Det brukar inte hjälpa alla dagar, när jag bodde på landet brukade jag ta en spruta på sommaren för att må bra. Nu ska jag som tur är vara inne resten av dagen och sitter därför här och väntar på att allergin ska gå över så att jag kan gå och käka frukost utan att samtidigt svälja ner snor.

Är skita-glad eftersom jag såg att T
iger länkat till en finfin pyssel-sida. Den ska jag hålla utkick på och tackar och bockar därför för hennes godhet.

Igår var C på besök och käkade lax och pratade om framtiden. Framtiden känns nära. C är snäll och låter mig använda sitt förråd till mina saker som jag ska flytta från V-torp. Gött! Och inte en spänn behöver jag betala för det. Nu ska jag bara försöka att få tag på en kärra eller nåt att frakta sakerna på ut till Vaxholm.

Smelly

Jag har söta kollegor som sitter en våning upp och tycker att jag borde sitta där hos dem istället och hjälpa dem. De är söta, snygga och har barn och jag vill också vara sådär snygg när jag fått barn. Luktar gott gör de också. Och det värmer mig, när jag sitter här nere ensam på mitt rum och fryser, att det finns några som vill ha mig där uppe.

Men nu måste jag köpa tuggummi för jag luktar säkerligen vitlök efter lunchen.


Älska inte med din mor, då kan du bli far till din bror

Jag har överlevt ännu en lunch med gänget.

Fick ett mystiskt påhopp om att det var feministernas fel att inte vi är mer jämställda. Tror att det var ett försök till att få mig att börja prata, men det lyckades de inte med. Jag var nästan villig att hålla med, men jag låtsades inte höra istället.

Ja, för även fast jag kallar mig feminist och propagerar jämställdhet för att inte knäckas av mina egna fröken duktig-komplex så kan jag hålla med om att det kanske är feministernas fel att vi inte har kommit längre med jämställdheten. Feministerna har på sätt och vis dragit ner jämställdheten i smutsen eftersom feminism blivit fult så blir de flesta negativa till hela fenomenet. Jag har dock inte gett upp, jag kommer att kämpa hela livet för att få agera som en man; ta en tupplur efter maten, lämna bort barnen och gå på krogen, strunta i att hemmet är smutsigt eller inte veta var saker och ting ligger. Det är egentligen inte så mycket att sträva efter, men jag hoppas att ni förstår principen. Jag suckar varje dag över tanken att jag har fullt upp just nu, men att jag samtidigt så gärna vill ha barn. När V sedan kommer hem från jobbet känns allting mycket bättre. V är duktig och snäll och han vill hjälpa. Det är min hjärna som inte förstår att V vill hjälpa. Det är i mångt och mycket min hjärna som krånglar till allt. Så kanske kan jag skaffa barn en vacker dag med V, vi måste bara ha en större lägenhet först. Det går inte att ha barn på 25 kvadrat, jag är ledsen, men det går inte.

Vi åker till London på fredag och idag ska jag träffa C och bjuda henne på mat. Det blir lax.

Forum!

Äntligen tycks jag har hittat ett trevligt forum som passar mig bra. Här! Det är flera olika siter som är ihopkopplade som handlar om olika saker. Ska kika mer på det en annan dag. För nu ska jag cykla hem och laga köttfärssås.

Ur funktion

Jag ska snart cykla hem. Jag är trött på min cykel. Den får mig att inte vilja längta hem.

Eftermiddagen har på ett sätt varit körig. Det blir körigt att jobba på Business Technology när saker och ting inte fungerar som de ska.

Dagens nyhet är att
Blondinbella är vänsterhänt. Berättade det alldeles nyss för V som tycker att det är äckligt. V är också vänsterhänt. Jag vill också vara vänsterhänt, alla bra människor är vänsterhänta.

De hade ringt från Sats idag. De vill att jag ska komma dit och träna, jag vill inte komma dit och träna. Jag är rädd för Sats. Det är säkerligen bara en fånig inbillning, men jag tror att alla är häftiga där. Det är läskigt. Men en sak är bra om jag går dit. Om de ringer igen ska jag säga att jag vill ha en gym-genomgång. Det hade varit trevligt. Det är ju inte så många passa på F&S under sommaren så det vore bra om jag kunde lära mig att gymma på egen hand istället. Men jag tror att jag tycker det är skittrist. Förstår inte hur V kan gå på gym nästan varje dag. Tacka vet jag jympa på F&S, det är roligt och nästan som att gå på diskotek eftersom man hoppar och skuttar och svettas.

Matkoma

Ja, det är som vanligt. När jag har ätit känns det som att jag blivit drogad. Sitter här och försöker att läsa igenom en manual, men somna nästan. Och just nu får jag inte somna för jag får besök här på mitt rum om 40 minuter av en man som är stor och skallig och ser arg ut. Vet inte om han är farlig, men han verkar farlig.

Jag var iväg och tränade igår och det var hur skönt som helst. Svettades som en gris och det var härligt, så nu längtar jag bara efter kvällens träning.

Just nu är jag bara lite orolig eftersom jag blöder och jag har inga tamponger med mig. De brukar annars ligga och skräpa lite här och var, men inte idag. Så nu sitter jag här med papper mellan benen och är för feg för att springa runt i huset och fråga efter tamponger. Så när den där karln har varit här tänker jag cykla hem så att jag får stoppa upp en tampong i mitt inre. Jag kan ju inte sitta här och bloda heller. Det finns inte några affärer i närheten heller. Närmast är väl macken vid Helenlund, men jag vet inte om jag orkar ta mig dit. Nåväl, lite blod har ju ingen dött av, viktigast just nu är att jag inte somnar. Alla andra normala människor kanske dricker kaffe, men det gör ju inte jag. Vad ska jag hitta på för något för att hålla mig pigg?

Är jävligt sugen på den här LCHF-kosten, så jag smygpluggar lite när jag sitter här. Jag vill testa, men det kommer aldrig att funka på V. Han kommer att dö av pasta abstinens om vi börjar med en sådan kost.

Nu ska jag läsa klart manualen och försöka att inte somna.

Ang. de försvunna apostroferna

Jag [15:16]:

Hej, du som kan allt

MW [15:17]:

jag försöker

Jag [15:17]:

Varför går det inte längre att göra apostrofer sedan vi blev dmsade?

Jag [15:17]:

MW [15:17]:

det är en programvara som måste avinstalleras ifrån din dator

Jag [15:17]:

Jag kan ju inte skriva mitt namn längre properly

Jag [15:17]:

Men det är tur att jag inte skriver med apostrof.

Jag [15:18]:

Vem har installerat den där programvaran som gör så att vi inte kan skriva apostrofer?

MW [15:19]:

det är en funktion som gör visar en klocka på skärmen innan skärmsläckaren går igen. Den ställde tydligen till det med apostrofer & ¨

Jag [15:20]:

Vilken knasig en.

Jag [15:22]:

Finns det några planer på att rätta till det.

Jag [15:22]:

Det värsta är att det inte går att skriva.

Jag [15:22]:

"jag har en ide"

Jag [15:22]:

jag har inget ide utan jag har en ideeeeee

MW [15:22]:

vi kan göra det under dagen, vi måste göra det vid din dator

MW [15:22]:

hehe

Jag [15:23]:

förlåt, jag är uttråkad..

Jag [15:23]:

borde få semester snart.

Jag  [15:23]:

ingen brådska med det där, skicka nåt snyggo sen om nån har tid


Nu kommer jag inte att få någon hjälp med apostroferna. Det är nämligen ingen på helpdesk som är snygg, så vem sjutton ska då hjälpa mig. Jag retas bara dessutom, de verkar så himla blyga därborta.


Överstrykningspenna

Det finns inget att läsa på nätet. Jag har saker att göra, men önskar ändå något att läsa lite nu för att fördriva tiden när det värker i magen. Men i brist på saker att läsa tänkte jag skriva. Men jag kommer inte på något att berätta. Det kanske händer alldeles för lite såhär strax efter midsommarhelgen. Alla är matta och slöa och har ingen lust att skriva.

Jag längtar mest efter att få åka hem som vanligt. Ska käka Smoothie när jag kommer hem och sedan baka bröd. På onsdag kommer C på besök i Västra skogen. Jag ska bjuda henne på lax har jag tänkt, men jag måste försöka få tag på henne och höra vilken tid vi ska ses.

Som vanligt längtar jag även efter sommar och sol och bad. Hoppas att vädret ordnar till sig snart. Ja, på helgerna kan det vara fint åtminstone. Jag ska ju ändå jobba hela sommaren så det spelar inte så stor roll. Och vecka 33 har jag ju semester, men då kan det också vara dåligt väder för jag ska ändå resa bort då. Vi ska resa bort, var vi ska vet vi inte, men vi ska resa bort. Kommer säkert på något bra. Men först och främst blir det London på fredag.

Flytt

Nu har jag flyttat. Jag har bara bytt rum här på jobbet, var inte så himla fantastiskt. Har fått lite sämre utsikt faktiskt, men jag ser ju det här jobbet som tillfälligt, så det gör inte så mycket, dessutom sitter jag ju ändå mest bara och glor på den här skärmen hela dagarna så varför ska jag behöva bättre utsikt egentligen.

Känns trist att vara tillbaka på jobbet, men jag är nöjd med helgen. Det är skönt att komma bort och det är skönt att vara hemma igen. Inget ont mot dig J, men nästa midsommar får inte en jävel följa med hem till Leksand och bo hemma hos mig. Jo, V får, men det är om han vill förstås. Men det är liksom inte kul på midsommar när jag hela tiden har ångest över att folk inte har kul. Skit i det Limpan, ha kul själv för i helvete! Det är vad jag försöker intala mig, men det går åt skogen. Det hela slutar med att jag känner mig otrevlig och stel, för tänk om jag skrattar för högt eller säger fel saker. Jag tänker för mycket.

Märkligt är att jag inte har fotat någonting under midsommar, jag hade ingen kamera med mig helt enkelt. Så nu önskar jag innerligt att folk lägger upp en massa bilder på facebook som jag kan få ta del av eller att nån snäll skickar mig lite bilder.

Nu ska jag jobba hårt. Och i huvudet ska jag planera hur jag ska kunna flytta saker från min syster under nästa vecka så att jag kan sluta kasta pengar i sjön på hyra för det.

Rekord

Idag har det faktiskt slagits rekord. Jag har nämligen haft 16 unika besökare på min blogg, det kan jag inte minnas att jag tidigare haft. Kul! Sitter här och försöker att se på fotbollen, men det är tråkigt på egen hand. Behöver någon annans entusiasm vid min sida att äta av om jag ska orka se på fotboll. Har varit och tränat så jag ska snart hoppa in i duschen. Därefter ska jag ta och packa så att det är klart. Nu är det nämligen helt klart att jag ska jobba hemifrån imorgon så då gäller det att allt annat är klart så att jag inte får för mig att pyssla med något annat imorgon. Men just nu känns det som att jag kommer att jobba bättre här hemma än på jobbet. Det är vad jag tror. Tror att jag får lite mer stimulans här hemma eftersom jag har annat än en snorgrön vägg att glo på. Men det visar sig. Klockan 15.44 går tåget upp till Leksand.




Jobba hemifrån

Imorgon får jag om jag vill jobba hemifrån. Det känns som en lättnad, men det är inte helt säkert att det går. Kanske måste komma hit imorgon ändå och ta hand om den lilla kickan som är här och hjälper mig idag. Men jag tänker annars ge henne ledigt imorgon och be henne att återkomma på måndag.

Har velat skriva hela dagen, men har faktiskt jobbat på väldigt bra trots min trötthet i huvudet. Har käkat kiwisar för att få det att bli bättre. Blir trött när jag vet att jag ska tillbringa hela kvällen i mitt eget trista sällskap. Men det är ju bara en kväll förstås. Dessutom ska jag ju träna och packa så det går nog fort. Behöver dessutom inte packa allt ikväll om det nu blir så att jag tar med mig datorn hem ikväll och sitter hemma. Får hoppas att jag får bredbandet att fungera, annars blir det illa. Då får jag sätta mig inne i stan och jobba istället. Eller Max i Solna kanske. Hm.. Maxmat hela dan!

Stressmongo

Mailade precis till V och insåg att det är något fel på min hjärna. Jag har tänkt träna ikväll och blir skitstressad av det. Jag måste planera hela kvällen in i minsta detalj för att jag ska känna att jag har kontroll på hela situationen och kan unna mig att åka och träna. För såhär ser det ut i min hjärna när jag ska åka iväg och träna en helt vanlig tisdagskväll.
  • Ta fram bacon för tining
  • vika tvätt
  • plocka i lyan så att allt ser bra ut
  • byta om
  • laga mat
  • äta
  • raka v's hår
  • be till Gud att V dammsuger, annars får jag göra det.
  • diska
  • läsa en stund om det finns tid för det.
  • cykla iväg och träna
  • duscha när jag kommit hem.
  • Läsa
  • Sova

  • Innan den här listan finns även ytterligare en lista.
    * Cykla från jobbet kl.16.45
    * Köpa leggings i Solna centrum
    * Köpa remsa till torsdagen
    * Köpa klänning jag vill ha till midsommar på
    Gucce
    * Cykla hem

    Jag har för övrigt redan planerat vilken buss jag ska åka med på torsdag för att hinna med tåget till Dalarna och har så smått börjat göra en lista inför imorgon då jag också ska träna samt hinna packa och säkerligen även laga mat. Är även smått bekymrad över att ta med mig kastspöna till jobbet, men har i stort sett redan planerat att tejpa ihop dem med eltejp.

    Jag avskyr mig själv. Jag vill vara helt avslappnad och ta dagen som den kommer. Igår försökte jag att ligga avslappnad på sängen och låta V laga maten utan att lägga mig i. Men då blev det också fel eftersom V tydligen vill ha min hjälp. Jag hade ju plockat fram recept och allt, men han ville ändå ha min hjälp. Han har blivit bortskämd alltså. Fy!

    Men jag är glad ändå! Jag är stressad, men jävligt glad ändå.

    Jag blir förhoppningsvis pigg av att träna och är så illa tvungen att duscha. Minns inte när jag duschade senast, jag gör det alldeles för sällan. Jag brukar mest bara tvätta håret. Jo, i lördags duschade jag faktiskt, men det var väl ett trauma som vanligt och det är därför jag har förträngt det. Varför kan inte vår dusch fungera helt felfritt? Först var slangen pajj, sen var kopplingen till slangen pajj, den har inte blivit riktigt lagad någonsin sen dess och läcker och nu är slangen trasig igen. Jag vill flytta, men inte bort från V.


    Den moderna världen

    Ja, hänger man på nätet hela dagarna kan man ju inte ha missat att Blondinbella har startat ett nytt företag på nätet. Såklart kapsejsade sajten av alla besökare. Jag funderar på om vi verkligen är redo för IT-samhället. Det är ju för fan ingenting som fungerar som det ska med den moderna tekniken. Det kan vara så att jag börjar bli bitter nu bara för att jag jobbar som någon sorts IT-support-människa, men allvarligt. Jag lever hela dagarna framför en dator och det går ju inte en dag utan att något strular. Men min chef säger ju att det är väl bra, för annars skulle du ju inte ha något jobb. Jo visst! Men jag har ju aldrig gillat datorer av den enkla anledning att de aldrig fungerar som de ska.

    Funderar på att lägga ner mitt forum. Jag inser att jag inte har ork att föda det med diskussionsmaterial som jag skulle önska. Får ta upp det sen igen när jag har tid och lust. Ja, eller det kan ju ligga där på is så får vi se om jag kanske orkar sen igen. Jag tänkte ju att jag skulle vara ambitiös med det hela, men jag har ju egentligen inte tid. Kanske i sommar när jag sitter och växlar pengar, då kan jag ju använda det för att fördriva tiden.

    Nu blir det eftermiddagsfika, macka och varm choklad.


    WTAI

    Hittade nu synpunker som bekräftar att jag kanske inte har blivit gammal utan att jag bara hade rätt. Ljudet var faktiskt inte bra framme vid Mirror-scenen. Och, som jag berättade för V under gårdagen så har jag aldrig sett såna jävla köer på nån festival, det var det värsta jag har sett och varför i helvet fick man inte ta med sig mat in på området? Ska man ha festival som håller på en dag mellan klockan 12.00 och 01.30 så borde för fan människor få ta med sig mat in så att de inte svälter ihjäl i en kö. Förstår inte hur de tänkte när de släppte in 18 000 i en kohage tänkt för kanske 5000. Dessutom var det uselt att inte alla fick regnponchos vid ingången när det var helt uppenbart att regn var på ingång. Jag hade aldrig gått om det inte vore för Foo Fighters. Aldrig! 



    Tänk att den där Dave har en så tjusig girlfriend. Vet ju inte om det fortfarande håller i sig, men jag hittade den här bilden när jag googlade. 

    L<3Ve

    Blev lite fascinerad igår när V frågade varför jag inte hade uppdaterat bloggen. Trodde inte att han brydde sig om det. Han är helt fantastisk min V, han slutar aldrig att förvåna.

    Helgen var ju hur fin som helst. Fisi ringde tidigt på lördagen och ville ses så han kom och plockade upp mig strax innan tolv och så tog vi Neo-hund på en långpromenad i Hagaparken, det regnade lite, men det gjorde inte så mycket. Det var så underbart att träffa Fisi igen, lika bra som vanligt, om inte bättre nu när han blivit vuxen och lugnare i sinnet. Pratade mest om sin älskade H, men vi hoppas att det löser sig. Efter promenade käkade vi på Max och åkte sen hem till Infanterigatan och slappade en stund innan Fisi var tvungen att dra vidare för att hämta sina kommunist-vänner. Jag fick erbjudande om att träffa dem, men jag orkade inte riktigt. Jag har ju varit sjuk och var trött efter promenaden. Jag sa adjö till Fisi och somnade sedan.

    Vid fem-tiden vaknade jag och cyklade bort mot WTAI, var lite orolig att jag inte skulle hitta A och de andra, men det gick smidigt. Kikade lite på fotboll och drack öl och trängdes under ett paraply med göteborgare. Sen tappade L och jag bort de andra, men lyckades hitta dem igen strax innan Queens (of the stoneage). Trängde oss fram när konserten började, men jag hade fått nog efter två låtar. Jag insåg helt plötsligt att jag blivit vuxen. När blev jag det? Jag tyckte ljudet var kasst, jag var orolig för att A skulle bli nedtrampad och jag tyckte inte alls att det var intressant att stå och trängas framme vid scenen. Tog en liten promenad istället på egen hand, men hörde ju alla låter hur bra som helst över hela området, nästan bäst när jag gick ut och hälsade på min cykel som stod parkerad vid ett ko-stängsel.

    När Queens slutat spela satte jag mig ner på en popcornkartong och funderade på mitt öde. Hann inte sitta mer än tio minuter förrän det satte sig en pojke vid min sida. Jag tror att han sa att var från Kvänum utanför Lidköping. Han hette Tobias. Han var en riktigt behaglig prick som jag tog sällskap med för att se The Hives och så småningom även Foo Fighters. The Hives har jag faktiskt inte sett live sen D-fest i Rättvik år 2000, men de är ju spännande att se live, den där Pelle är en skön kille. Foo Fighters blir man ju aldrig besviken på, synd bara att det började bli sent och Limpan som varit vaken sen kvart över fem (förutom tuppluren på eftermiddagen) var ganska trött och gäspade ganska så friskt. När konserten var slut blev jag eskorterad till min cykel av Tobias och jag bad om hans nummer innan han gick för det kändes konstigt att bara säga hejdå och kanske aldrig ses mer i livet. Sedan cyklade jag hem ganska så långsamt i natten även fast jag saknade V som bara den. Klart man vill uppleva Foo Fighters med den man älskar hellre än nån främling trots att det är en väldigt trevlig främling. Nästa gång tar jag med V vare sig han vill det eller ej.

    Idag försöker jag att jobba, men det går som vanligt ganska så segt på måndagar. Kommer antagligen att komma igång någon gång på eftermiddagen. Fick nyss ett ryck och kontaktade United Sisters, får se vad som händer med det. Ikväll blir det tvätt och en cykeltur när V ska ut och jogga. Skönt med en kort vecka. Slutar tidigt på torsdag för att åka till Dalarna. Världens lyckligaste är jag som ska få spendera midsommar med V.


    Bloggkoll

    Tänkte skriva om något annat, men så hittade jag det här och måste såklart tipsa. Nu behöver jag ju bara besöka en sida när jag vill läsa bloggar, det är helt ultima. En briljant ide (suck och stön för att jag inte kan göra apostrofer)! Snart går jag i ide. Nä, jag ska snart åka hemåt, alla andra börjar packa ihop sitt.

    Fick 50 kr till glass av snälla Tobbe som jobbar här. Vad jag tänkas ha gjort för att förtjäna det? Kanske bara varit snäll och söt som vanligt. Tihi! (Jag borde skämmas!)

    Tävlingen

    Kom bara att tänka på den där mösstävlingen. Det gick ju inte så bra, men eftersom jag åtminstone fick två tappra tävlanden så tänker jag lova er varsin mössa innan året är slut. Kom ihåg det!

    Debaser Medis

    Jag jobbar idag igen. Vaknade fem och hade lika ont i halsen som natten innan. Tyckte inte att det var någon ide (det går inte att göra apostrofer på det här tangentbordet, ber om ursäkt) att somna om så jag stoppade i mig värktablett och klev in i duschen. Duschar ju aldrig på morgonen. Tog tuben till Kista, åker ju heller aldrig tub heller på morgonen, var här kl. 7, då hade det tagit mig en timme att ta mig hit. Hade jag cyklat hade jag varit här halv sju.

     Sitter och lyssnar på radio och försöker att komma igång. Försöker att knåpa ihop en notis som ska publiceras på första sidan på intranätet. Gillar det inte. Har aldrig gillat att skriva saker som andra ska läsa. Brev, dagböcker och blogg går bra, för då vet jag ju vad jag håller på med, tror jag, men att skriva uppsatser, pm och nyhetsbrev hör inte till mina favoriter. Det är ju samma sak som att ställa sig och prata inför en massa folk och bli idiotförklarad eftersom man inte är tillräckligt påläst. Nu borde jag visserligen kunna något i det här ämnet, men jag får ändå förstoppning när jag vet att det ska upp på första sidan.

    Igår hämtade jag ut min WTAI-biljett och idag är det tänkt att jag ska ta mig till Debaser Medis för att byta in den mot ett armband. Känner lite press, men jag tror att det är viktigare att jag åker hem och vilar. Ska ju träffa F imorgon och få se Foo Fighters. (Vilket jävla tjat, va!?) Ska försöka att fixa present till lilla L i helgen också. Var in på en butik igår som ligger nära hemma i Västra skogen. De har en massa fina saker där, jag vill ha en bebis själv som jag kan klä upp i såna fina saker. Men det känns lite dumt att köpa kläder till en ettåring. Kommer inte hon att växa ur dem på ett kick och då har det ju varit meningslöst. Vad köper man annars till en ettåring. Leksaker har hon väl säkerligen tillräckligt också. Jag hittar säkert på något. Vad är det för storlek på en ettåring?

    Fina nyheter

    Jäj! Jag ska få jobba hela sommaren. Kan ju tyckas vara dumt att vara glad över en sån sak, men jag har en fantastisk chef som tycker att jag kan ta med mig datorn och flexa lite som jag vill. För det är ju faktiskt sommar. Kan ju dra till Moskva om jag vill. Gött! Sen ska jag ju växla pengar två veckor också, men det blir en skön omväxling och så får jag hänga lite inne i stan med V och alla andra balla.

    Arbetsmoralen

    Idag är jag här mest eftersom jag inte vet riktigt hur det är att vara hemma och vara sjuk. Det händer inte särdeles ofta. På min födelsedag var jag hemma, men det kändes lite som skolk. Jag hade kräkts två dagar innan och dagen innan hade jag inte vågat äta något, så eftersom det inte kändes riktigt hundra i kroppen så stannade jag hemma.

    Den här veckan har jag ont i halsen, men jag har ingen feber. I natt vaknade jag vid tre och det gjorde ont i hela kroppen varje gång jag försökte att svälja. Tog en värktablett och det kändes som jag aldrig skulle somna, men när jag vaknade av att V började att röra sig bredvid mig i sängen så var jag glad att jag fått sova och det kändes bättre i halsen, men inte i kroppen. Den är trött. Kollade om jag hade någon feber, men den står som vanligt på 36,4. Försökte få V att lysa ner i halsen och ge ett utlåtande, men det var ju inte han så intresserad av. Han vet ju inte hur en normal hals ser ut. Ringde sedan till mamma som inte kunde säga något bra. Klart hon tyckte att jag skulle vara hemma om jag inte känner mig pigg, men det är ju trots allt inte så kul att vara hemma och det här jobbet är ju inte så fysiskt ansträngande att jag nog klarar av att sitta här trots halsont och trött kropp. Tog busse och det var skönt att slippa slita på cykeln. Har cyklat långsamt, långsamt till jobbet de senaste dagarna för att slita så lite som möjligt på kroppen. Tur att det snart är helg. Synd att jag ska på WTAI på lördag. Ja, för dit ska jag oavsett. Går in sent så att jag åtminstone får se Foo Fighters, The Hives och Queens of the Stoneage. Ska träffa F på lördag också. F kommer på lördag från Malmö med sin hund och hälsar på i Sthlm, så jag bara måste träffa honom. Galenpannan! Hoppas att F inte ska hälsa på Räven. Jag är sur på Räven, han är för häftig för sitt eget bästa. Klart Räven egentligen är snäll, det kan bero på att jag är så snygg och Räven har en flickvän som inte vill att vi ska umgås.

    Jag måste hursomhelst fokusera på att bli frisk för snart är det ju midsommar också. Om jag ändå kunde få feber och vara dödssjuk så att jag måste bli omhändertagen. Men jag är ju väldigt sällan så sjuk. Ska nog vara glad för det.

    Lite ensamt sådär

    Jag har jobbat på ganska så bra idag. Idag knaprar jag Strepsils istället för Bafucin. Ryktet om att jag är lite krasslig har gått i korridoren så de allra flesta håller sig borta. Hade diskussion kring huruvida A hade hånglat med mig eller ej eftersom han var den som var mest orolig över att jag är sjuk. Jag gillar mina grabbar. Någon gång under de kommande veckorna ska jag byta arbetsrum. Det gör inte så mycket, kommer att ha samma utsikt som nu, men en tall lite närmre mitt fönster.

    Ingen tycks vilja besöka mitt forum. Vet inte var jag ska göra reklam för den riktigt för att få fler besökare. Det är ju inte så många besökare på den här bloggen direkt. Har ju skickat ut mail också, men fick inte så många napp. Nåväl, jag överger nog det här med internet snart. Får skapa kontakter i verkliga livet istället.

    Tror att jag bestämmer att det är V som ska laga middag idag. Om inte tänker jag käka popcorn och choklad till middag och ta med mig fiskbullar till imorgon. Jag kan käka bara fiskbullar och sallad om jag vill. Snart är det fredag, hoppas att jag är piggare till dess.

    Eget forum!

    Fantastiskt! Internet alltså! Nu har jag skaffat mig ett eget forum. Antalet användare kommer säkert att vara minimalt, men nu får jag testa iallafall. Varmt välkomna!

    http://endumen.egetforum.se


    Slitage

    Bafucin är min bästa kompis idag, skulle vilja hänga lite på Facebook. Tur att jag har möten mellan två och fyra annars skulle det nog kännas riktigt segt att sitta här just nu.

    Varför hamnar jag alltid i matkoma efter lunch? Det är inte trevligt. Vet inte vad jag ska göra för att däcka. Kanske skulle man börja träna efter lunch bara för att piggna till. Nu någon gång på eftermiddagen skulle man kunna gå ner och köra en halvtimme i roddmaskinen.

    Snorunge!

    Ja, jag har ju gått och blivit lite krasslig. Tar det därefter sakta och lugnt idag på jobbet, känner ingen press att prestera utan sitter här om någon behöver mig.

    Blev ju skitlycklig av två anledningar när jag nyss spanade in min lilla blogg. Dels för att jag hade fått 18 kommentarer, vilka allihop var från samma person, men det var glädjande ändå. Dels så fick jag klockan där till höger att fungera, trodde verkligen inte att det skulle gå, men det gjorde det tydligen. Fränt.

    Har jag berättat om min önskan att starta ett eget forum. Där skulle vi kunna diskutera Bittefittan i all evighet, det finns säkert något forum någonstans där det diskuteras en massa bra. Tar gärna emot tips på detta, jag har ännu inte hittat dit, men skulle gärna vilja ha ett eget forum. Hoppas att jag kan samla på mig så mycket kunskap att jag till slut kan fixa det där på egen hand.  

    Låter inte nyttigt att sola med majsolja hörru, du kan lika gärna smörja in dig med vilken kräm som helst och sola. Ta t.ex. vilken solkräm som helst. Smörj in dig när du redan ligger i solen så får du samma effekt som om du smörjt in dig med matolja, det är väl allmänt känt att man inte ska smörja sig när man redan ligger i solen, för risken ökar ju då att du bränner dig. Förstår inte varför du eftersträvar att bli bränd lilla vän. Jag kanske inte ska säga så mycket, men jag passar ju på att sola när jag är ledig eftersom jag ju ska sitta inne och jobba hela sommaren.

    V's pappa är med i Falu Kuriren idag. Häftigt!

    Idag är det fotboll som alla vet vilket innebär att V inte kommer att komma hem förrän sent. Vet att jag får följa med om jag vill, men eftersom jag är lite krasslig och har damp, dvs svårigheter med att sitta still och se på tv, så ska jag hålla mig hemma och läsa istället.

    Robyn, ja just det. Klart vi kan köa, jag brukar ju inte ha så mycket för mig så det är klart jag kan. M, när kommer du tillbaka till Sthlm? På lördag blir det WTAI med A och L. Foo Fighters, here I come!

    Prima

    Jag är hemma i Heden och måste säga att jag har det prima. Tänk om man fick ha sommarlov hela sommaren och vara här hemma och umgås med människorna jag älskar och sola och bada tills jag kräks på det hela. Har hunnit med tre av fyra på önskelistan över människorna jag vill träffa, så imorgon blir det Rönnäs eller så kommer J hit.

    Längtar efter V och skulle nästan vilja fly till Falun imorgon eller önska att V kommer hit, men det vet jag inte kommer att ske, så det är bara att sluta önska. Får kanske gå ut med L imorgon och önskar mig lycka i hennes sällskap, det kan inte gå fel. Bjuder på ett favvo och min nuvarande ringsingnal.


    Pyssel

    Har ingen lust alls att vara på jobbet idag. Jag vill cykla hem igen och pyssla. Skulle försöka med att få bort lite post-its från skrivbordet, men det finns bara hopplösa saker kvar.

    Igår efter att jag hade varit och tränat slog jag in två presenter och jag ville pyssla mer, men jag orkade inte. Kanske ska hoppa träningen idag och pyssla istället.

    >
    Origami Kub/cube - The best bloopers are here

    Normaliteter

    Har tänkt att jag ska åstadkomma något mer vettigt med dagen innan jag cyklar hem. Detta var inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Sitter och googlar lite på måfå och hittade bild på nätet på far. Fick en oerhörd hemlängtan helt plötsligt, vilken tur att jag får åka hem till far på torsdag. Jag brukar normalt inte längta hem, men rädslan för att jag ska förlora min älskade far blir större och större för varje dag som går. Hör att han blir tröttare och tröttare.

    Jäj! Snart ska jag få åka tåg hem till Leksand. Det ska bli skönt, ska packa imorgon och åka med tåget kvart i åtta på torsdag. Syster ska åka med samma tåg, men sitta i en helt annan vagn. Hoppas att jag piggnat till tills dess.



    Kanske inte den vackraste bilden, men det är fascinerande att man kan hitta bilder på sitt hemman efter lite googlande.

    Fisk och sol

    Fisket igår var prima. Jag hade inte några förväntningar på att jag skulle fiska så mycket, men när jag väl kom igång tyckte jag att det var skitskoj. Vackert väder ger ju som bekant inte så mycket fångst, men det gjorde inte så mycket för det var ju just vackert väder, vacker natur och så småningom picknick på en klippa. Jag garvade en hel del och skrämde säkert iväg fisken på grund av detta. Jag mådde ju så bra!

    Idag sitter jag mest och väntar. Väntar på att saker och ting ska fungera som väntat. Det går segt, segt.

    Om hur underbar världen är

    Ja, visst tänker jag flera gånger om dagen på hur underbar världen är. Fascineras flera gånger om dagen över små saker som ett litet barn. Är helt överlycklig de gånger V är med mig då så att jag kan berätta.

    Låg vid Smedsuddsbadet igår och var fascinerad av barn, segelbåtar, flygplan och frön som singlade i vinden. Jag är en lycklig skit. Jag är även lycklig när jag bakar och städar, för jag ser hur fint och bra allt blir.

    Idag ska jag ut och fiska med grabbarna här på jobbet, det kan ju bara bli spännande. Tills dess ska jag få bort minst två post-its från mitt skrivbord.

    Det är en finfin vecka eftersom jag bara jobbar tre dagar den här veckan, sen blir det studentfirande och efter det nationaldagen. Ska försöka att hålla mig borta från V hela helgen, kommer säkert att gå bra. Skulle så gärna vilja träffa T och lilla L att jag glömmer bort att de inte är hemma när jag kommer till Leksand. Men det kanske finns nån annan som vill träffa mig, det gäller bara att försöka att hinna med. Det finns iaf fyra vänner som jag väldigt gärna skulle vilja träffa. Känner mig som tio med nån sorts lista över vilka som är mina bästa vänner. Men det här är ju fyra av mina närmaste vänner och det knyter sig i magen när jag tänker på hur gärna jag vill träffa dem och att jag skulle vilja hinna med det under kommande helg, för när ska det annars bli av?

    Älskade L vet jag att jag åtminstone får träffa på hennes födelsedagskalas.

    Förresten! Är det nån som ska med på Leksands baren dagen innan midsommar? V's kompis ska spela där då, spela som att var DJ alltså.