Yran!

Kände mig helt plötsligt lite låg när jag insåg att A är på yran. Känns konstigt att inte vara där i år, men nästa år kanske. Har varit ont om festivalliv i år, kanske måste åka till Uppsala på den där reagge-festivalen iallafall för att känna lite festivalliv, vara smutsig och full dygnet runt. Ja, det låter kanske otrevligt, men det händer alldeles för sällan.

Idag blir det picknick och imorgon drar vi till Närke för att fiska kräftor. Resan till Grekland är bokad så nästa söndag far vi. Härligt! Jag har det jävligt bra jag alltså.

V fyller år idag!

Lite läskigt att göra en lista om V för då inser jag ju att jag kanske inte känner honom helt bra ändå.

Vad heter han: V*****
Vad har han för favoritfärg?: Grön, vet egentlgien inte, men jag vill att det ska vara grön.
Vad har han för ögonfärg?: Blå
Klädstil: Lite sådär skateaktig måste jag nog säga, men han blir mer och mer proper.
Har han färgat håret nån gång: nej, det kan jag inte tänka mig.
Längd: Oj, vad pinsamt. Tror att han är ca 175, så lagom som man bara kan bli.
Har han klippt sig någon gång: Ja, men han gillar inte att klippa sig, alltså, han har ju aldrig klippt sig själv om det är det som är frågan. Nu förstår jag faktiskt inte frågan längre. Hursomhelst rakar jag honom regelbundet istället, men inte just nu för vi ska på semester och han får så lätt solsting när han inte har nåt hår på huvudet.
Har han piercat sig: Nej
Har han några tatueringar: Nej, kommer inte på fråga.
Dricker han: Ja, men alltså, alkohol menas det va. Och ja, det gör han.
Röker han: Kan hända. Men bara utomlands eller när han får besök. (Det är egentligen hemligt, så nu kommer jag säkert att få stryk, eller ja inte stryk, men bannor.)
Vad har han för mobil: En brun SonyEricsson, fråga mig inte om modell för det har jag blivit helt sjukt kass på sedan jag slutade gymnasiet. Haha!
Vad vill han bli när han blir stor: Pappa
Vad har han för färg i sitt rum: Vår lägenhet är mest ljusgul. Huvva!
Har han någon/några systrar: Nej
Har han någon/några bröder: Ja, två bråkstakar
Är han född i sverige?: Ja
Vad är hans favoritmat?: Kött tror jag, grillat kött.
Vilken mat hatar han?: Mat med mycket lök i, kaviar och bananer.
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Köpa en lägenhet på söder.
Vad brukar han göra efter jobbet: Träna, kolla på sport, hänga vid datorn.
Vad heter hans pappa och mamma: L och K
Har han bråkat med nån någon gång: Har svårt att tänka mig det, men med sina bröder har han säkert bråkat. 
Vad brukar han göra på helgerna: Jobba, hänga med mig, träna, gå på fotboll, leka med Pogo.
Vad har han för musiksmak: Han gillar allt jag gillar.
Brukar han svära mycket?: Ja, jag tycker det, ofast vid fel tillfällen. 
Vad för bil kör han?: Han har ju ingen bil, men det blir ju en och annan hyrbil.
Hur/var träffades ni första gången?: Vi träffades på k15 på Kungsgatan genom A som är vår gemensamma vän.
Vad är han rädd för?: Ormar
Vad påminner dig om honom: Mina händer.
Vad var det första han sa till dig: Vet faktiskt inte. V kanske.
Vad var det första du sa till han: Det var säkert något om A, jag trodde ju att de hade nåt på g. 
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Det skickas inte så mycket sms, kan komma något gulligt nån gång ibland, men mest är det praktiska saker.
Är han beroende av något?: Ja, sin dator.
Vad kallar du han: Honom heter det! Olika saker som antyder att jag tycker om honom.
Vad kallar han dig: Mitt efternamn, men annat också.
Tränar han: Ja
Hur länge har ni vart tillsammans: Ett år snart.
Hårfärg: Mörk blond/Cendre
När fyller han år: Idag!
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: En röd ros.
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: Honom! Söt, bestämd, social. (V har blivit utvärderad av några franska killar och då fick han betyget "mycket sympatisk", fast på franska då.)
Gillar du han?: Honom! Ja, som fasen!


Och så skickar jag vidare!

Blondinbellas bandyportfölj

Nu är jag arg! Ja, jag är skitarg, för den där snorungen har köpt en bandyportfölj, men vågar inte erkänna det. Jag la en kommentar om det i hennes blogg under gårdagen, men den har inte hon publicerat, där finns istället bara en massa löjliga kommentarer om att den är fin och allt är bra och tjofaderittan. Hon har totalt ratat min humoristiska kommentar om att vi skulle ses på Zinken i vinter.



Ok, jag borde kanske inte bli upprörd eftersom ungen tydligen inte vet sitt eget bästa och jag borde faktiskt veta bättre än att bli upprörd, jag är faktiskt nästan 10 år äldre än den där bruden. Men jag hade ju hoppats på att hon skulle låta bandyn hamna i rampljuset en liten stund. Men icke! Ja, och nu kanske ni undrar varför jag bryr mig om bandy. Men det är ju som så att V råkar tillhöra en utav Sveriges bandytokigaste familjer.

Skitungar















Vet ni att älskade V har valkar i händerna trots att han sitter framför en dator hela dagarna? Förstår ni nu var valkarna kommer ifrån?

Tänk om jag hade gått och blivit polis



sistaminuten.se hatar mig

Tanken är ju den att V och jag ska resa på utlandssemester nästa helg. Jag har därför i uppdrag idag att leta resor. V har hittat finfina resor som han vill att jag ska kika på vilket inte går, jag kan inte hur jag än gör få samma sökresultat som V får. När jag söker finns det inte några resor kvar från Arlanda det datum vi vill resa. Detta måste ju betyda att det inte är tänkt att jag ska få åka på nån semester i år. Jag förtjänar helt enkelt inte att få komma utomlands och käka tysk yoghurt och ligga under ett parasol och läsa bok efter bok för att sedan bada i saltvatten som så småningom torkar på kroppen under parasolet. Närå, jag längtar inte det minsta. Det ska bli så skönt att stanna hemma eftersom sistaminuten.se hatar mig. Hoppas att älskade V ordnar med det där så att jag slipper bekymra mig, han jobbar ju för guds skulle på en resebyrå.

Imorgon fyller förresten älskade V år, så idag måste jag pyssla lite. :)

Min kille är så jävla snygg

I morse när jag åt frukost med Torbjörn beklagade jag mig över att det är så hemskt att bo i Stockholm, att det är deprimerande att åka tunnelbana. Torbjörns svar på det hela var: "Han måste vara riktigt snygg din kille eftersom du stannar kvar här". Ja, sa jag, det är ju det som är det viktigaste.


Felprioritering

Läser min egen blogg eftersom jag är bäng och eftersom jag letar efter mitt eget namn i den. Hittade den här:


Google

Om man söker på mitt namn på google så hittar man till den här bloggen. Varför är det så? Jag vill inte bli funnen där. Vad ska jag göra åt saken? Jag vill inte att mina arbetskollegor eller släktingar ska hitta hit. Jag är lite skraj nu. Typiskt.

Det är så uppenbart att jag är felkönad eftersom jag inte får vara med









bilder från: nerikes allehanda

This is how you do it


Innesittaren

Fy bubblan! Jag har inte dragit upp gardinerna idag, jag vill inte veta att det är vackert väder ute, jag ska ju jobba idag är det tänkt. Men som vanligt går det åt helvete. Jag har byggt ett litet bo här i soffan, borde packa upp och lite senare idag tvätta. Fy, fy! Vill bara sova faktiskt, det är inte likt mig när solen skiner ute, men jag vet att det är varmt och jävligt. Ska nog ge upp allt för dagen och gå ut i solen istället, läsa ut min bok och sedan gå in och ta itu med tvätten. Har ju hela dagen att göra precis som jag vill med eftersom V inte kommer hem förrän i natt, han ska till Örebro och demonstrera. Det tycker jag är fint. Hans engagemang är vackert. Men jag måste nog plocka lite innan jag med gott samvete kan ta mig ut i solen. När jag sedan tar hand om tvätten är det ju ypperligt att jobba med små naturliga pauser. Ska se på film också, för det är jag värd. Hoppas att det börjar regna snart.

Dalom

Åker till Falun med V om en liten stund. Synd bara att jag har blivit bajsnödig. På måndag ska jag tillbaka till mitt vanliga jobb. Och samtidigt gläder jag mig åt att mina päron inte läser min blogg. Såg nån som skriver på dt.se om att alla i hennes släkt typ läser hennes blogg. Det vore läskigt. Jag skulle bli hämmad. Just nu är jag inte så hämmad. Ibland känner jag mig bara lite hämmad eftersom V läser den, men det är inte så farligt egentligen.

Och angående maten

Ni kanske har missat den uppmärksammade studien om lågkolhydratkost som presenterades i veckan, men eftersom jag är en aktiv läsare på kostdoktorn.se kom det som ett glädjande besked och jag är kanske inte helt dum som läser på den sidan. Min förhoppning är att bli en smula piggare om jag lyckas hålla mig till den dära dieten, vilket för mig egentligen inte är en diet. Jag gillar ju inte pasta, ris eller potatis, har länge ansett det vara utfyllnad. Nu kan jag med gott samvete ät asås igen som ju egentligen är det bästa. Problemet är att hålla sig borta från bröd. Just nu längtar jag tillbaka till mitt vanliga jobb pga just det där mörka fina brödet med solrosfrön på som är varje dags höjdpunkt när man landat på jobbet innan man börjar med sitt arbete. Men jag kanske kan unna mig den där mackan om jag håller mig borta från överkokt pasta i matlådan.

Försöker just nu att piggna till en smula så att jag kan gå till Karlberg och träffa Anna för picknick och så småningom en smula dans. Måste vara hemma när kvällen fortfarande är ung eftersom jag vill vara pigg imorgon och ta tillvara på min lediga söndag också. Idag har jag inte lyckats så bra, eller så ska jag vara nöjd med träning, bad, god mat, god bok och sömn. Men dagen är ju sannerligen inte slut ännu på ett tag.

Annat jag gjort den här veckan

Jag har mest jobbat den gångna veckan, så idag är jag trött. Hade planer på att skriva brev, men det blev inget med det. Var på Skeppsholmen med Anna och såg Looptroop rockers, det var gött. Drack vin och fick minnesluckor, men särdeles full tror jag inte att jag var.

Har börjat spela ett spel som heter
Travian, och läst ut Unni Drougges Jag, jag, jag! Det är den första boken jag läser av Unni, måste nog hitta fler.

"Nej, jag ville inte stå med dammtrasan i hand och vinka farväl och kasta slängpussar på morgonen - have a nice day at the factory - och gå hemma i slöjor och städa-byta blöjor, särskilt inte i hans svinstia. Nej, det ville jag definitivt inte. Jag ville bara... vara ALLT för nån. Och det var inte så "bara"."


Vandra vidare

Nu har jag läst boken av min gamla lärare från gymnasiet. Himmel och pannkaka vad trött jag blev av den. Så trött på människor i största allmänhet. På det bristande ansvaret. Läs mer om den här.


Fula tankar

När jag sitter här så blir jag riktigt elak, jag tycker att människor är korkade och en del är fula. Tur att inte det här är mitt riktiga jobb. Tur! Ska träffa Anna sen och gå på jazzfestivalen. Det blir bra hursomhelst. Allt är bättre än att cykla hem och laga mat och glo  på tv.

Hår

Det finns en skitbra spegel här på jobbet. Man ser allt hår i ansiktet skitbra, jag ska ta med mig min pincett på lunchen och plocka bort allt hår i ansiktet som sitter fel. Jag har för övrigt en massa hår på hela kroppen som sitter fel så jag kanske borde näcka framför den där speglen och plocka allt hår på hela kroppen, men vilken procedur. Jag har mycket hår.


Kvinnoliv

Jag är så trött. Jag är så trött på att vara kvinna. Jag är så trött. Borde antagligen inte uttala mig mer om hur trött jag är på att vara kvinna. Så jag nöjer mig med att säga att jag är trött. Ska det vara såhär svårt att vara kvinna?


Update: Vid närmare eftertanke är det nog ganska dåligt att skylla allting på mitt kön. Det är bara jobbigt att vara L just nu. Vore jag någon annan skulle jag antagligen inte jobba hela sommaren eller vara bekymrad över hur jobbigt det är med hushållssysslor samtidigt som jag inte kan strunta i dem eftersom jag då får ångest. Det är sånt som är tröttsamt. Jag vill ha semester och jag vill bli ompysslad och jag vill pyssla. Jämt..

Sweeeeet!

Den här då! Jag måste se! Älskar Pixar!


Ätstörning?

För första gången i mitt liv har jag fått frågan om jag har ätstörningar. Fundersam blev jag en smula, men jag har tänkt på det förut. Visst fan har jag ätstörningar. Jag har alltid varit helt fixerad vid mat. Mat är ju något av det bästa jag vet. Jag har alltid ätit med stor glädje, men jag har också haft perioder när jag mått dåligt då jag inte har ätit någonting alls utan levt på snus och vatten. Och nu har jag blivit fixerad av LCHF-kosten så att jag får dåligt samvete om jag äter kolhydrater. Så ja, någon sorts ätstörning kan man väl säga att jag har. Men har inte alla flickor ätstörningar? Kanske inte alla, men många? Kommer ätstörningarna inifrån eller kommer de från trycket utifrån? Dock har jag aldrig kräkts upp någon mat eller svultit någon längre tid, jag skulle helt enkelt inte klara av det. Dessutom är jag ju så lyckligt lottad att jag inte har så mycket till sockersug, det kommer bara när jag är hungrig. Jag är inte förjust i glass eller fika överhuvudtaget. Klart det går ner om jag blir bjuden, men tänker jag på socker blir jag nästan illamående. Nej, så mycket till ätstörning har jag inte om man jämför med en riktig ätstörning, men en liten ätstörning, en sån där som många flickor tycks ha, att de inte ska bli feta. Det är sorgligt.

Fick den här länken i en kommentar, är det något av intresse?

Bitterfittan

Nej, jag är nog ingen bitterfitta trots allt. Jag känner mig faktiskt inte så bitter idag. Gör nog inte det så ofta egentligen. Egentligen..

För det första har jag ju helt fantastiska vänner. De är bra helt enkelt, fina, vackra, kreativa, underbara människor som inspirerar. Träffar dem alldeles för sällan, men de finns där och det gör mig glad.

För det andra har jag träffat min själsfrände. Fina, vackra V som nu på morgonen vaknar bredvid mig och vänder sig mot mig och vill lägga benet om mig vilket jag också vill, lägga benet om honom alltså, då krockar knäna och jag förundras över att vi gör samma sak i samma sekund. Mimar gör han också, han är knasig i huvudet, lika knasig som jag är, han mimar med inlevelse så att det förvandlas till ironi och jag skrattar så jag får tårar i ögonen. Bara njuter av hans närvaro.

För det tredje har jag en jävligt stor skaparglädje i mig. Den visar sig väldigt sällan, men jag bloggar ju konstant och det om något är ju ett bevis på att det finns något där inne som vill ut.

Jag måste gå ut i solen nu. Måste bara packa min väska först. Det är inte det roligaste jag vet.

Inkonsekvent, inkontinens

Whatever!

Jag börjar dagen med att baka, men är utan sirap så jag väntar på att ICA ska öppna.

Igår var jag och såg
Katrin när hon slogs på Norrmalmstorg. Ja, såna där saker orkar jag minsann göra, men jag orkar inte umgås med mina vänner. Stod flera tjejer där och mådde illa eftersom de tyckte det såg läskigt ut. Jag kände mig fascinerad och skulle ville testa själv. Våga, våga!

Har blivit kär i ett par gula Reeboks. Måste ha! Ha, ha, ha! Habegäret är stort och V kanske slår ihjäl mig, men då kan jag dö snygg i mina gula Reebok.

Vill lägga pärlplattor, men ska nog införskaffa lite mer pärlor för de jag har är gamla och sunkiga och i konstiga färger.

Ska dra iväg och träna idag har jag tänkt. Funderar på om jag ska testa det där med att gymma för annars måste jag vänta fram till klockan fem innan det är något jympapass. Men nu ska jag gå och köpa mig lite sirap och salt.
 

Elektriker

Jag har ju funderat hela livet på vad jag ska bli när jag blir stor, och nu har jag kommit på det. Jag ska bli elektriker!
 
FIND A JOB YOU LIKE AND YOU ARE NOT GOING TO WORK A DAY IN YOUR LIFE! (För att härma
Gynning.)


Blogguppror mot våldet

Eftersom alla bloggare tycks ha hamnat i någon sorts koma och slutat att blogga efter nattens hatbrott på Blondinbellas polare Robin får jag helt enkelt ta och blogga själv.

Men det är inte tillräckligt mycket spännande som händer i min värld. Hände det en massa skulle jag nog inte bemöda mig att skriva om
Blondinbella och Robin och om Hanna Fridén som också fördömer det hela. Själv tycker jag också att det hela har gått överstyr, men jag är inte chockad över att det händer. Hela Blondinbella-grejen sticker ju i ögonen på folk så att vara hennes vän är kanske inte det smartaste i dessa tider. Då får man minsann passa sig om man är ute och driver på stan om nätterna utan vänner. Nu väntar jag bara på att det ska ske något i klass med Anton Abdeles Facebookuppror mot våldet och Blondinbella kommer att tilldelas pris för det hela, eller kanske är det Hanna Fridén som får priset. Det är bara att vänta och se.

Tror att folk börjar glida hem från mitt jobb nu. Jag är fortfarande inte hungrig så jag väntar ett tag. Har käkat Lakrisal så det känns som att jag har fått sår i gommen. Börjar fundera lite på vad jag ska laga för mat idag. Tror dock att det borde vara V's tur att komma på det. Eländes elände, när jag blir rik ska jag ha hushållerska som lagar maten och tar hand om ungarna. När jag blir rik alltså, vilket vi vet ju aldrig kommer att hänga.


Blogga mera!

Ja, jag vet att jag borde jobba, men när jag emellanåt behöver en paus behöver jag mer att läsa och det går alldeles för segt med uppdaterandet av andras bloggar. Vad gör ni? Varför har ni bättre saker för er än att blogga? Jag är uttråkad. Arbetet går långsamt. Har käkat lunch beståendes av omelett och avokado. Tror inte att jag kommer att klara mig så länge på det. Cyklar nog hem när jag blir hungrig igen. Det finns mest bara glass och godis här på jobbet att köpa. Varför? Jag jobbar på ett läkemedelsföretag, de borde värna om sina anställdas hälsa och istället satsa på nyttigheter. Det finns även matlådor från Gooh! att köpa, men de ser inte särdeles mumsiga ut. De är små och geggiga.

Just jävlar, nu ska jag lyssna på
Kajsa Bergqvist när hon sommarpratar. Vilket sammaträffande va, hon är ju född i Sollentuna.

Sollentuna

Jag är tillbaka på jobbet och det känns väl sådär. Det är många på min avdelning som fortfarande inte har gått på semester så det är inte så ensamt, men den här miljön är så oinspirerande. Det kan ju vara för att jobbet jag ska göra är så oinspirerande. Sitter här och mår smått illa eftersom jag snodde en pris av Micke som sitter på andra sidan korridoren. Nu får jag sona mitt brott, att jag aldrig lär mig att pris inte är bra för mig.

Ska ta tag i mitt arbete strax för då vet jag att tiden kommer att gå fort. Imorgon ska jag ju växla pengar igen, det blir bra det. Gick ju bra igår, så varför skulle det inte gå bra imorgon?

Killar eller kuk

Ja, jag bestämde att rubriken skulle bli den redan när jag cyklade hem från jobbet. Den kommer sig av att V under en diskussion i helgen påstod att jag gillar kuk, men inte killar. Detta efter att jag påstod att man ju faktiskt kan gilla att få kuk fastän man inte är bög. Detta är ju inget jag har någon erfarenhet av, men jag tror att det kan vara så. Jaha, det är som du alltså, sa V. Du gillar kuk, men egentligen inte killar. Där fick jag mig en funderare allt. Men va fasen, jag gillar ju V så att det gör ont och jag kan inte föreställa mig att hångla med att vara kär i en tjej sådär som jag är kär i V vissa dagar. Det ordnar sig, jag kommer säkert på det där till slut.

Nu så ska jag vara ledig hela kvällen. Jag har nämligen växlat pengar idag och det gick svinbra och dagen gick svinfort och det var svinkul. Det är liksom som semester, det är soft och man får betalt för att kika på folk, prata med folk och surfa. Jäj! Alla borde slåss om ett sånt jobb. Sök vettja, de söker alltid folk till det där jobbet. Maila mig så kan ni får lite mer kontaktuppgifter.

Ikväll var ju tanken att jag skulle jobba hemifrån med mitt andra jobb, men det sket sig ju. Internet explorer fungerar ju inte, så jag har snackat med Micke på helpdesk som säger att han vill kika lite närmre på min dator. Så nu kan jag inte jobba utan bara roa mig hela kvällen. Fasen, det känns inte alls dumt. Dumt är det dock att jag är hungrig som en varg och vill äta något gott, men det finns inget som är godare än mackor. Macka, macka, macka! Äsch, ska leta reda på nåt lajbans recept som jag kan testa. Några tips? Helst något bra utan kolhydrater eftersom jag har blivit hjärntvättad av den
här och den här bloggen. 

Datorer

Ja, nu sitter jag här igen med två datorer och glor. Idag är det Internet Explorer som vägrar att fungera. Jag har mailat till helpdesken och hoppas att det blir nån ordning på det hela. Det är ju helt omöjligt att jobba när inte Internet Explorer fungerar. Ja, så nu har jag plockat fram V's dator också så att jag har något att roa mig med medan jag väntar på att få support. Klockan tio ska jag befinna mig på Klarabergsgatan och vara iförd obligatorisk vit skjorta samt gul skarf. Imorgon funderar jag på att cykla till Silverdal trots allt och sitta där hur länge som helst så att jag får något gjort i mitt sommarjobb. Måste ju pussla ihop timmarna och det går inte när inte programmen fungerar som de ska. Det kanske är tur att jag tagit på mig lite extrajobb trots allt, men det är inte normalt. Om jag åtminstone blev rik av det, men det blir jag ju inte. Av någon underlig anledning blir jag ju inte det. Jag handlar ju mat för jämnan. Den som blir rik blir ju V som äger den här lyan och som jag betalar hyra till.

Är lite sugen på att gå på fotboll ikväll, men det är ju så trist väder, så jag struntar nog i det. Men alltså, det här vädret. Det har ju gått och blivit höst liksom. Jag har aldrig varit med om att det varit så trist väder. Eller är det bara för att jag har blivit gammal och förstående som jag börjat inse att vädret är kasst. Nä, vädret var minsann bättre förra sommaren. Då badade jag faktiskt en del och låg ute och solade. Det har jag inte gjort någonting sen det blev sommar på riktigt. Nåväl, bara det blir skitfint väder i augusti så att vår sista-minuten vi har tänkt ta blir snorbillig. 

Peppade V i morse att han skulle ut och supa efter fotbollen bara så att jag kan få vara hemma ensam och jobba ifred. Men det vill jag ju givetvis inte, han kommer inte att göra det heller, han har ju ett jobb att sköta imorgon kl. 8.  

Bajs-program

Ja, här sitter jag och kikar på Scrubs och jobbar, men så lägger skirprogrammet ner som jag jobbar med. Hur ska jag få ihop mina timmar när inte programmet fungerar. Jag kommer att skriva de här timmarna iaf, det är ju inte mitt fel att inte programmet vill funka. Om det inte kommer upp inom en halvtimme ska jag laga mat istället. De kanske gläder V när han kommer hem. Jag kan ju också glädjas av lite mat.

Angående nya smeknamn.
Morran, det är alltså J, tyvärr kan jag inte länka till J, Morran eftersom han envisas med att bara blogga på lunar. Irriterande så att det skriker om det. Men han skriver ändå bara trista saker om mansshopping och musik som låter som skit. Inget ont om Morran annars. Han är en god människa, även fast han själv tycks tro att han är evil. Men jag kallar honom Morran, för det är det som passar honom bäst jämfört med Räven. Räven är vår klasskamrat från Östersund. En riktig räv.
Tiger heter Tiger och därav Tiger. Gah! Grattis på namnsdagen förresten! Till dig också Jessica. Jessica är Jessica och får hädanefter heta Jessica. Jessica bor i Rönnäs och jobbar på Falu-Kuriren, men det heter nog inte så längre, utan det heter Dalarnas Tidningar. Mia bor också i Rönnäs, åtminstone under sommaren, annars bor hon i Uppsala. T får nog heta T sedan jag rett ut det där med Tiger. T är mamma till lilla L. Lilla L är just nu min favvo-person att köpa presenter till. Tild hette förutom M, men nu får hon heta Tild, nej M är ganska bra. Äsch, det är nog helt enklare med Tild. Borde kanske ha ett a på slutet, men jag gillar Tild. V får helt enkelt heta V, men hans riktiga namn är Victor. Om man är intresserad kan man hitta mer om V's pysselklubb här. Jag tänker fortsätta att vara Limpan, det är mitt fantastiska A-lagar namn som kanske inte är helt vackert, men det fungerar. Det fungerar ännu mer eftersom jag gillar att baka och gillar att äta mackor. Jag skulle kunna leva på enbart mackor. Mer om detta en annan gång. 


Jobba hemifrån

Jag lyckades ta mig iväg och träna även idag trots att jag känner mig helt mörbultad. Vet inte hur nyttigt det är att träna tre dagar på raken. Nu ska jag duscha och sedan jobba resten av dagen. Ska se på Scrubs och My name i Earl samtidigt eftersom det är lagom lättsamt. Sen kanske det blir nån film på det. Lite surt att solen har behagat kika fram utanför fönstret.

Känner mig helt tillfreds med att jag ska växla pengar nu i tre veckor framöver. Det kanske inte är på ett marknadsbolag jag ska arbeta. Som sagt, allt blir bra så fort juli är slut, därefter får vi se vad som händer.

Visst känns det bättre

Så var det avklarat. Är numera två par jeans, två par skor, tre böcker, tre filmer, och en sportbh rikare. Känns det bättre? Ja, det gör ju det. Tragiskt inte sant, men det känns faktiskt bättre. Det kan även vara det fina sms som V skickade för en stund sedan. Älskade fina V som måste lämna den kärleksknarkande flickan ensam på lördagskvällar så hon lär sig av med sitt missbruk.

Men jag känner mig mystiskt tillfreds just nu. Vädret har blivit kallt ute och det bådar gott inför morgondagen. Ska hålla mig inne hela dagen imorgon och jobba. Därav inköpet av film. Kan nämligen se på film under tiden, det får tiden att gå fortare hoppas jag. Men jag känner mig även tillfreds över det jag har handlat idag. Jag kan nämligen nu stanna hemma resten av juli för att göra det jag ska. Nu kan jag förhoppningsvis ägna mig åt att äta, sova, jobba och träna. Och att älska.. Det är ofrånkomligt även fast det tär. "Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig." Det är lustigt det där.

Svänger

Det är jag igen. Jag blev glad. Haha! Hittade den här fantastiska bloggen med bilder från midsommar och på syster. Haha! Räva!

Sur!

Ja, fasen, nu är jag sur. Det här är min första lediga helg på över en månad. Ja, eller min första lediga helg då jag inte har något inplanerat och då blir jag knäpp och känner mig ensam. Nu jävlar! Det här måste jag ju göra något åt. Jag är ledig för fan! Jag ska ju ha kul då. Jag ska vara full och gå ut och dansa och vara vaken hela natten. Vad jobbigt det lät. Jag har blivit tråkig. Nu ska jag bege mig ut iallafall, det är ett steg i rätt riktning. Men inombords känns det ruskigt ledsamt om jag ska vara ärlig. Jag får ringa nån eller bara ragga upp nån på stan som vill hänga med mig. Jag letar vidare.

Ensamheten

Det är så typiskt. Att jag bara måste känna mig såhär ensam. Bara för att V jobbar och sen ska han iväg och träffa sin pysselklubb i fryshuset så känner jag mig som ensamast i världen.

Jag har precis varit och tränat och sitter här och eftersvettas. Tänkte dra in till stan och tröstshoppa upp alla pengar jag har på kontot. Vad fasen annars ska jag göra? Jag kan ju sitta här inne och jobba också, men det hinner jag ju göra sen eftesom jag ska vara ensam och bitter hela dagen. Såna här dagar längtar jag hem. Men det är nog inte hem jag vill egentligen. Jag vill bara vara nära en massa människor som jag tycker om hela tiden. När jag blir stor ska jag köpa ett slott och där ska alla jag tycker om få bo. Det kan bo några jag inte tycker om där också bara så att vi har något att roa oss med. Närå, men liksom en kompis efter smak och behov. Man skulle ha varit fett rik alltså. Jag tror att ensamheten kommer sig av att syrran är i Leksand i sommar. Det suger. Annars brukar hon vara i stan och då kan man alltid ringa henne när man känner sig ensam. Den här sommaren har vi
Anna, men vi har slutat höras. Anna har sina nya polers som är mycket snällare än vad jag är. Jag är en gammal surkärring jämfört med Anna. Tild ska tydligen vara i stan, men hon har inte hört av sig och jag har ringt, men hon svarar inte. Jag vet inte ens vilket nummer jag ska ringa för det är alltid olika nummer som gäller så jag blir lite förvirrad. Morran har ju skaffat flickvän och har väl inte tid att umgås med mig heller. Dessutom har han ett välavlönat jobb med after-work och annat häftigt. Jag har ännu inte något välavlönat jobb utan ligger och krälar i stoftet. Kalla det den svenska avundsjukan, men jag vet att Morran är mycket bättre än mig på allt han gör. Jag funderar på att börja jobba inom vården istället eftersom jag är kass på typ allt annat. Så har vi Tiger som jag ju aldrig umgås med. Jag tycker otroligt mycket om henne, men hon är också en sån där som har fullt upp med hela klasar med vänner som är ballare än mig, så varför skulle hon vilja leka med mig en svettig lördag i juli. Nu vill jag inte att någon ska få dåligt samvete eller så. Jag försöker bara att analysera läget. Det hela hänger på mig. Jag har ju inte ens ansträngt mig för att vilja umgås med någon, för om man ska umgås med nån måste man boka tider och så ingår väntan och resetid och en jävla massa anstränging helt enkelt vilket jag inte har tid med eftersom jag gillar flexibilitet nu när jag har ett jobb som hänger över mina axlar. Jag bara sitter här och känner mig ensam, för den enda som duger åt mig är V. Men han är inte så jävla rolig han heller. Han tycker inte att det är lika roligt med klistermärken som jag tycker. Jo, det gör han, men han vill ha stora svarta och gröna klistermärken medan jag vill ha små rosa och glittriga klistermärken. Jag försöker propsa på att V ska skaffa sig en ny tjej. Jag tycker att jag börjar bli för bitter för att tjänstgöra som hans flickvän. Jag är bitter och rädd att han ska lämna mig eftersom jag är bitter och då blir jag ännu bittrare. Det är kanske bättre imorgon. Jag tror att allt blir bättre bara juli tar slut. Det är vad jag inbillar mig. 

Nej, fasen vilket trist inlägg det här blev. Jag ska ta och hoppa in i duschen snart och sen dra in till stan, för jag kan helt enkelt inte sitta här inne ensam hela dagen. Och sen ska jag sätta mig i solen och fundera över vad jag ska göra med mig själv.

 

Myror i brallan

Det är för varmt ute. Jag kan inte sitta still. Jag är uttråkad som få och kan inte komma på vad jag vill göra förutom att skriva förstås. Detta är det enda som tycks locka mig dessa dagar. Ska försöka att få lite jobb gjort istället för det är åtminstone något bra. Fick ont i huvudet av att vara ute en timme. Vill bara dricka vatten hela tiden. Dock är jag förgrymmat sugen på att ha picknick med vin och allt som hör till. Jag tänkte ju träna idag också, men det sket sig. Jag ska in till stan och träffa V när han har slutat jobbet och förhoppningsvis gå på bio. Det kanske blir bra att gå på bio, det är åtminstone svalt inne på biografer, ibland nästan alldeles för kallt. V och jag äger tillsammans fem gratisbiljetter som vi haft ett tag nu så det blir riktigt bra om vi lyckas ta oss iväg på bio. Vi har aldrig gått på bio tillsammans. Vi har nämligen resonemanget att det är slöseri om det inte verkligen är en film man har bestämt sig för att se. Men nu finns ju internet också. Vi är två snåljåpar vi. V and me.

Jag vill ha semester! Kommer aldrig att få semester. Fy! Eländigt! Jag får skylla mig själv som tar på mig att jobba hela tiden. Morr! Nästa sommar ska jag banne mig se till att vara ledig åtminstone två veckor på raken. Jag tycker att jag förtjänar det. I do!

United Sisters

I tisdags var jag på Fryshuset på intervju för att eventuellt bli tjejcoach för United Sisters. Jag var verkligen skeptisk till det hela, men efter intervjun var jag genomlycklig. Var otroligt skönt att prata med fantastiska Cecilia där. Jag har två veckor på mig att fundera på vad det är jag vill, om jag vill bli coach eller bara ledare. Bra verkar det hursomhelst och jag tycker att det är en ypperlig chans till att skaffa mig en hobby och träffa underbara tjejer och försöka att få dem att må bättre och göra roliga saker med dem. Verkar som vi ser var det bär, men det tar tid såklart. Men tre timmar i veckan borde jag ju helt klart kunna offra på det hela. När V offrar så många timmar på sin fotboll borde jag kunna unna mig tre timmar med något som jag brinner för.

London

Natten till förra fredagen gick vi upp klockan tre för att cykla in till Cityterminalen för att ta flygbussen till Skavsta. Träffade några av V's polare där som var påväg till Paris på fotbollsturnering. Resan gick bra och strax innan elva var vi framme vid Paddington där vi gick för att möta Damian på Mimos för engelsk frukost. Jag var för trött för att orka äta så mycket utan nöjde mig med te och toast med kanel på. Därefter gick vi hem till Damian som bor på sina föräldrars hotell och lämnade våra prylar. Därefter åkte vi till Portobello market och gick och kikade på en skatepark.



Det blev även lite shopping, inte för min del, men V skulle såklart in på Lillywhites och kom ut med en stor kasse. Damian spontanköpte en ny iPod eftersom hans gamla hade gått sönder. Därefter kikade vi i dirverse musikaffärer innan vi åkte tillbaka till Damians hotellrum och sov. Vaknade vid nio igen och drack öl för att sedan bege oss iväg och träffa Damiens bror Daniel. Det är helt galet att tvillingbröder kan vara så lika på utsidan, men vara hyfsat olika på insidan. Det hände flera gånger under helgen att bröderna blev osams över småsaker. Eftersom de är födda i England, men uppväxta i Holland började de alltid att gräla på holländska vilket var ganska lustigt. V och jag fnissade lite åt det lustiga i det hela. Daniel har börjat tjäna storkovan eftersom han har gjort en sida som heter Timetoast, jag har inte kikat så mycket på den, men det verkar som en ganska så häftig sida. När vi hade fått tag på Daniel tog vi oss iväg till Camden för att dra på något häftigt ställe, vilket såklart gav orsak att gräla. Dock var det ganska så tomt på folk i Camden, antagligen eftersom det ju var festival i Glastonbury. Tydligen brukar alla häftiga människor hänga i Camden annars. Vi var visserligen in på ett ställe där det var en massa häftiga människor, men de drog sedan vidare till ett nytt annat ännu häftigare ställe. Drog istället till en bluesbar, som var mysig och trång och full av männsikor som dansade på stolarna. Skitbra att hänga med två snubbar som bor i London, tror inte att jag hade tyckt att det var lika skoj annars. Fick ju guidning på det allra bästa sätt. Dagen efter t.ex. fick vi veta varför ett av hotellen mitt emot var rött till skillnad från de andra hotellen som var vita. Nån snubbe hade tydligen mixtrat med en bomb i det huset och råkat smälla av den, en bomb som i själva verket var avsedd för Salman Rushdie. Damien lagade riktig engelsk frukost till oss innan vi drog på shopping med Daniel. Jag gjorde inte några fynd förutom några söta brevpapper, medan det idag var Daniel som kånkade på den stora påsen.

På kvällen hamnade vi efter en sväng i Camden på en fest med judar som pratade med hebreiska med varandra. Jag har inte umgåtts med så många judar i mitt liv, men jag trodde ju helt klart att de skulle vara lugnare när det kommer till festande. De var roliga och spelade gitarr och sjöng Mrs. Robinson, men bytte ut Jesus mot något annat, minns nu inte vad. På söndagen var på Camden market. Jag ville stanna där hela dagen, men det var inte lönt eftersom jag var där med Damien och V och de var inte intresserad av att kika på hårspännen och leksaker. Jag hoppas att jag får åka till Camden snart igen så att jag får känna mig tillfreds med mig själv. Jag känner mig fortfarande nämligen inte helt nöjd. Köpte hårspännen, en ring och nya glajjor, men med lite mer tid hade jag nog handlat betydligt mycket mer saker. Därefter drog vi in till stan och jag handlade en nya jacka på Nike-affären. Vi var lagom trötta när vi kom tillbaka till hotellet och nu var det såklart EM-final som stod på schemat. Passande nog valde vi en bar full av spanjorer så det var bara att hänga med i deras segerrus, vilket egentligen var en besvikelse. Ingen där var väl egentligen spanjor, de hade väl kanske bara något spanskt påbrå. Ute på gatan stötte vi dock på galna spanjorer som på bästa sätt försökte att skapa ett mindre trafikkaos.

Därefter åkte vi hem för att försöka sova några timmar innan vi skulle bege oss till flygplatsen och fara hem. Händelserik helg minsann. 

 

What to do, what to do?

Sitter här hemma idag framför två datorer. Mestadels eftersom jag tar hem serier på min dator och kan använda facebook. Jobbdatorn ska användas till jobb och mailande. Ska sätta mig vid den strax och jobba en liten stund så att jag sedan kan unna mig att gå ut i solen. Eller så ska jag strunta i det och gå ut i solen med detsamma. Men vad sjutton ska man göra ute. Blir så otroligt rastlös när jag är ensam utomhus. Men jag får väl ta med en hög med böcker och lägga mig på något bra ställe. Någon som vet något bra ställe? Så tacksam över min cykel.

Fundersam

Hur är det med vädret egentligen? Jag vet förresten inte vad jag ska göra om jag cyklar hem, så nu funderar jag på att sitta här till fem istället och strunta i jympan i Rålis och istället gå på F&S Kungsholmen klockan sju istället. Är livrädd att jag inte kommer att kunna göra ett jota om jag cyklar hem. Det vore uselt. Får fundera en stund, men nu hamnade jag i matkoma och vill egentligen bara blogga. Funderar..

Cheap Monday is the shit!

Fasen vad stolt jag kände mig när jag läste det här. Jag är så jävla smart som aldrig har gått på det där med Cheap Monday. Fula och giftiga kläder alltså. Var jävligt nära att köpa en jacka för ett tag sen dock, men kläderna sitter ju så jävla illa på mig. De är ju bara gjorda för smala människor med normal överkropp.

Ja, ni vet väl att jag är missbildad och har för lång överkropp? Syster och jag har nämligen mätt och vi har lika långa överkroppar, men jag är ju bara 1,64 och hon är 1,72. För övrigt önskar jag inget hellre än att jag vore lika smal som syrran. Därför tänkte jag leva på fil resten av sommaren. Victor kommer antagligen att bli arg, men jag vill ju bli smal nån gång! Ja, jag vet att jag inte är feeeet, men jag vill liksom testa om det går att få en kropp utan det där mjuka på magen som hänger över byxliningen när jag sitter ner.


Semester?

Blir det fint väder idag eller? Jag tänker bara var här till efter lunch, sen tänker jag dra hem och slöa. Jobba kan man göra på kvällarna när inte solen skiner. Sen tänker jag gå på semester, ja, fast riktig semester är det ju inte. Jag tänker bara ta semester från att sitta på det här trötta gröna kontoret och spana på tåg som åker förbi utanför fönstret. Tar mitt pick och pack och återvänder inte förrän tidigast den 28:e juli. Härligt!


Namedropping

Jag har verkligen fastnat i en ond cirkel idag. Jag har hängt på bloggkoll fram och åter eftersom jag ligger så enormt mycket efter i mitt bloggläsande efter helgen, så nu  har jag liksom fastnat. Man följer länkar hit och dit och det tar evigheter att ta sig ur det hela. Så jävla svårt är det ju egentligen inte att bara klicka på krysset där längst upp till höger, men jag gör det ändå inte. Jag bara öppnar fönster efter fönster.

Får lite idéer när jag sitter och läser alla dessa bloggar och funderar på om jag ska börja namedroppa lite mer. Blir lite roligare att läsa kanske eftersom det blir mycket tydligare vad det är jag försöker att säga. Några invändningar? Det blir så jävla många opersonliga bokstäver att hålla reda på. Gillar det inte riktigt.

Nu ska jag jobba i 50 minuter till innan jag ska cykla hem till städningen. Efter städningen ska jag laga mat till V och sedan duscha i en evighet och sen ska jag pippa förhoppningsvis. Pippa! Heter man Pippa får man för fan pippa!  

Tappa hakan

Lång dag blir det idag, men jag mår prima. Allt är finemang förutom mina trötta ögon. Ska hem och städa efter jobbet, sen blir det slappande resten av veckan. Ja, jag ska ju jobba förstås, men jag har inte några planer alls och det känns skönt. Ska laga mat, läsa och surfa. Blir det fint väder kanske jag ligger ute i solen och har det skönt. Vilo-weekend helt enkelt.

Men, vad händer
här? Jag är inte den som tycker om att skvallra, men jag blev ju ganska konfunderad.


Nej, det är bara som det ser ut, jag bloggar inte idag, jag jobbar istället.

Jag hade faktiskt bestämt mig för att inte blogga idag och inte läsa några bloggar. Det går såklart inte för sig. Vill ju såklart återberätta London-resan, vilket jag inte tänkte göra nu utan kanske lite senare idag eller imorgon.

I
Hanna Fridéns blogg som jag läser varje dag hittade jag en länk till hennes pojkvän, som länkar till den här bruden. Det är ju Erika! Hon brukade jag ju hänga med i Östersund eftersom hennes dåvarande pojkvän var sambo med min dåvarande pojkvän. Hon var snäll och söt, men jag kunde inte riktigt släppa henne inpå livet eftersom hon kändes som en sån wannabemodeintresseradpopkvinna. Jag stickade ett skitfint pannband till henne som jag nästan ångrar att jag gav bort. Hoppas att det kom till nytta och inte ligger och dammar någonstans. Det värsta var nog att hon sökte till Beckmans, men kom som tur var inte in. Jag kunde liksom inte förstå. Älskade M har ju talang så att det skriker om det, men den här människan är inte gjord för att hålla på med mode. Eller är mode samma sak som att vara en härmapa? Är jag dum som inte tycker om härmapor? Kanske är jag bara bitter för att jag inte jobbar på Elle. Kanske är jag ännu mer bitter eftersom jag varit i London hela helgen hos V's vänner bröderna Todd som hela tiden jobbar med kreativa saker på frilans och den ena av bröderna tjänar 350 pund om dagen. Jag önskar att jag hade fötts med någon sorts talang. Just nu är min största talang att jag är så trött att jag ser ut som en 50-åring och älska V så mycket att jag nästan gråter av lycka. Jag ska jobba på nån annan talang. Tydligen har jag en mini-talang för att ge bort presenter trots allt. Lilla L tycktes gilla sin födelsedagspresent vilket värmer mitt hjärta.

Nu ska här banne mig jobbas, för klockan två måste jag ta mig bort till fryshuset för att gå på intervju. Vad har jag nu ställt till med? Som om jag har tid med något sorts ideellt arbete.