Ensamhet

Mamman och pappan borde vara hemma i Heden vid det här laget. De åkte för ett par timmar sedan. Vi var på stan en sväng och jag lyckades få med mig ett par fina svarta etnies hem. Mamma betalade dem lite motvilligt åt mig, men tanken är ju att jag ska ha dem på jobbet. Just nu är de lite för nya och fina för det. Jag måste köpa fler stödstrumpor så ska det nog gå fint med fötterna. Det har mamman gett mig spons till också.

Vi var ju på Ikea igår och som vanligt är det ju ingenting man ska ha, men jag lyckades ändå få med mig två kassar med saker därifrån. Det är bra med en syster som betalar allt så att man får lite personalrabatt på det hela.

Jag hängde upp gardiner i vardagsrummet efter att päronen hade åkt men såg då att de behövde strykas, det gjorde mig konstigt nog helt trött så jag däckade på min säng och sov till klockan fyra.

Jag ser inte alls fram emot att få jobba i natt. Jag ber till Gud om att jag ska få stå i köket så jag slipper handskas med alla dessa fulla ungdomar. Men antagligen kommer jag att få stå i kassan och svettas och vara bitter. Närå, jag brukar ju kunna hålla humöret uppe. Det är bara just nu det känns ganska så trögt.

image51
Mamman fick låna sov-tröja av mig. Ja, eller egentligen av Patrik. Jag fick förklara vad Moore är för något först ifall att mamman skulle komma på det senare och bli arg. Hon sa ingenting, kanske för att hon inte har sett Moore i tidningshyllan.

Kathy har sina vänner här för de ska åka på Salsakryssning till Åbo. Jag är hungrig men vågar mig inte riktigt ut i köket för att äta. Jag skäms när jag ska äta mina yoghurt och mackor. Kathy brukar alltid lura på mig nån annan mat. Vi får väl se hur det går, jag måste faktiskt ha lite käk snart.

Jag är inte bitter

Nä, inte det minsta. Att syster har kalas för sin pojkvän och Johan och Erik är ute och super tillsammans. Nej, jag är inte alls bitter att jag får hålla mig utanför allt sällskapsliv. Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Är jag så jävla trist alltså? What?!

Sitter hos syster och latar mig medan de andra bär in möbler här. Den där byrån som far har byggt lär ju väga ton. Bäst att hålla sig undan. Näe, jag ska väl gå ut och kramas lite med mamman.

En helt vanlig lördag

Jag är trött som en liten skit, men vill ändå inte gå och lägga mig. Jag är ju ledig! Började dagen med frukost i sängen och två avsnitt av Lost och ett avsnitt av Heroes. Helt okej. Sen tog jag mig bort till Johan i Årsta och hängde där en stund innan vi for iväg till Solna. Först kikade vi på Johans jobb, dvs hans fönster. Och sen åkte vi för att kika in Johans nyinköpta lägenhet. Den var finare än väntat. Hoppas att Johan kan hålla den i lika fint skick. Vi käkade lite i Solna centrum innan det bar iväg tillbaka in till stan. Johan tog pendeln till Barkarby för att kika på nån soffa och jag åkte hem till mitt hemman. Hade tillräckligt med energi när jag kom hem för att städa hyfsat ordentligt. Skurade tom spisen och micron, det tycker jag var bra gjort. Kathy tyckte att det luktade rent när hon kom hem, så det var väl ett hyfsat bra jobb jag gjort dårå. Vi har hängt vid teven hela kvällen, jag har problem att sitta still och när jag väl gör det tuggar jag frenetiskt på naglarna. Har försökt att aktivera mig på bästa sätt genom att äta, nysta garn och klippa i tidningar, men det kliar fortfarande i fingrarna. Nu ska Kathy åka till jobbet så jag kanske borde gå och lägga mig.

Imorgon kommer mamman och pappan till Stockholm. De ska först åka ut till Vårberg och syster. Jag ska bege mig dit så fort jag vaknar imorgon. Daniel fyller år idag och de har haft lite kalas och jag är inte alls bitter för att jag inte fick. Syrran ringde och sa att hon tänkt ringa mig tidigare idag, men tyckte att det då var försent. Knasigt. Nåväl, jag känner mig ganska så nöjd med att ha fått tillbringa en kväll hemma för en gångs skull. Jag vet inte hur jag lyckas fördriva tiden, men det känns som att det är fullt upp hela tiden på något märkligt sätt.

Har ingen bild att bjuda på idag heller. Jag måste bli bättre på att fota.

Snart helg juh!

Ja, det är ju så det känns när det är torsdagkväll. Det är bara en dag kvar på jobbet och sen får jag vara ledig i nästan tre hela dagar. Det är ju helt fantastiskt faktiskt. Jag hade tänkt se på lite Lost och Heroes och Greysan nu, men känner att jag är ganska så trött. Jag ska nog helt enkelt bara unna mig att sova. Det ska bli skönt det. Och inte har jag nån bild att bjuda på idag heller, för jag har jussom inte gjort något speciellt. Jag har bara stått i kassan på Max på Vasagatan sju och bara blivit tröttare och tröttare. Men samtidigt har jag varit lycklig och haft ganska så roligt. Men samtidigt så blir mina fötter lite ömmare och ömmare och det känns aldrig kul. Och det är så klibbigt på jobbet. Jag är helt klibbig av svett och flott så när jag ska gå hem skulle jag helst av allt vilja duscha på jobbet, för jag vill inte ta på mig mina privata kläder för då kommer ju även de att bli klibbiga. Men jag är lycklig ändå jag. För jag lever och har hälsan och allting är vackert. När jag gick hem från tunnelbanan med Regina i öronen så ville jag inte gå in i lägenheten. Det var så otroligt skönt att bara vandra längs gatan och se upp mot himlen. Kände att jag klarar mig hur bra som helst bara jag har mig själv. Och vet ni vad, det kommer jag ju alltid att ha, till den dag jag dör. Ja, jag är nog lite schizofren. Nice!

Ge mig!

image48
Idag har jag varit på Lilla Essingen mest hela dagen och sett när Matildas kläder blivit fotade. Josef och Alma fick äran att agera modeller. Riktigt snygga modeller. Jag är skitglad att jag fick vara med på ett hörn. Jag har ju tillverkat några saker som ska vara med i kollektionen. Hoppas att Matilda är nöjd med det jag gjort. Ska även bli kul att se fotografens bilder. De blir ju riktigt risiga med mobilkameran. Hade ju tänkt att jag skulle ta med mig digitalkameran bara för att det är så kul att fota lite, men det glömde jag såklart. Kan bero på att jag höll mig vaken till klockan fyra igår natt för att bli klar med påtningen. Sedan vaknade jag klockan sex och kunde inte riktigt somna om. Jag ska sova snart.

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Halvsovit framför ett avsnitt av Lost och sett på finalen av Wild kids. Börjar inse mer och mer att jag måste ha en egen lägenhet. Ja, eller skaffa en sambo som tycker om att städa och har en egen dator. Jag har det jättebra med Kathy, men mitt rum känns inte längre som bara mitt eftersom Kathy tillbringar nästan mer tid här inne än vad jag gör eftersom hon sitter vid min dator och chattar. Skulle nog helst av allt vilja ha Maria som sambo. Det vore helt ultimat. Vi skulle antagligen slåss om vem som skulle få ta hand om disken. Närå!

Känns som det kommer att bli en extremt lång vecka. Jag jobbar 9.30-17 imorgon och resten av veckan så jobbar jag 11.30-21. Hela dagarna blir ju förstörda. Kommer inte att orka göra någonting mer än att jobba. Får försöka att komma upp tidigt på mornarna ändå så jag kan sitta vid datorn och söka lägenheter och spännande jobb.

återuppstånden

Hejje!
Ja, det är sant! Jag är tillbaka i internetvärlden och är här för att stanna i alla evighet. Men just nu har jag egentligen inte tid att skriva så mycket för jag måste faktiskt påta. Påt, påt!

Men jag vill, jag vill! Undrar vad som har hänt sen sist.. Det var vackert väder och jag fick lite fräknar och satt i nån park och läste Svenskan. Innan dess fikade jag med Andrea. Jag var också på picknick med min syster och Johan och jag träffade Matilda och Therese och gick på vernissage.
Sen blev det kallt och jag for till Ö-vik och hälsade på Andreas. Det var lugnt och skönt och vi var mest bara lyckliga, eller hur Andreas? Det kändes inte alls att det gått åtta månader sen vi sist sågs. Anna var här också och hälsade på en sväng. Det var mycket, mycket trevligt. Min älskade lilla Anna.
Har inte hunnit sakna syster så mycket sen hon flyttade för det har ändå varit fullt upp känns det som. Nu, så! Påt, påt!

image47
En lycklig Johan på sin lånepall lördagen den 14/4-07

på köksbordet

ja jag tog fram mitt psp och hittade signal här på köksbordet. men fy vad jobbigt det är att skriva, så vi får höras via telefon tills jag ordnat det här. ja! jag tycker vi ta en fika nån dag andrea, mitt nummer finns på internet. jag har redan hittat ditt:)

Happy happy joy joy!

Mitt humör är helt sjukt bra. Det har varit såhär ett bra tag nu. Jag trivs som bara den i Stockholm just nu. Syster håller på att plocka ihop sina saker för imorgon går det stora flyttlasset, jag är lite glad att jag jobbar så att jag slipper bära.

Jobbade idag och stod i köket och fick för första gången ta emot lite rosor. Härligt! Jag  kan, jag vill, jag ska!

Ringde och pratade med Anneli idag om den här lägenheten. Kanske tar Kathy och hennes kompis över den, eller så flyttar de till en femma i Vårberg. Kanske flyttar jag med. Eller kanske har Andrea något på lager.
 
Jag försöker komma på vad det är jag vill. Helst vill jag nog ha ett förstahandskontrakt. Och jag vill ju vara i Stockholm i sommar iallafall. Ja, jag vill nog stanna i Stockholm ett tag trots allt.

Imorgon försvinner internet. Syster ska flytta det med sig till Vårberg, så nu försvinner jag för ett tag. Det kommer att bli hårt, men ni vet ju var jag finns. Det finns ju telefoner som tur är.


Måste försöka att sova snart. Det har gått segt att somna de senaste dagarna, mitt goda humör gör så att jag inte har tid att sova. Jag vill ju bara vara vaken och spralla omkring.

image46
Bjuder på en riktig glad-bild. Charlie och jag på yran i somras. Härliga tider!


Lång dag

Jag jobbade till klockan halv tre i natt. Somnade nån gång efter fyra för det var svårt att somna. Gick upp vid sju för att tvätta, lyckades sova en timme till. Var in till södermalm med syster och hämtade nycklarna till hennes nya lägenhet. Åkte till Vårberg och mätte lägenheten innan vi for hem och åt pizza på balkongen. Pratade med Johan en stund innan jag somnade. Vaknade vid kvart över åtta då Kathy kom hem från jobbet. Just nu försöker jag finna ro att se på tv, men jag vet att jag borde virka så därför kan jag inte sitta still. Ska eventuellt hjälpa syster att flytta imorgon kväll. Mina fötter är så trötta. Hela jag är för övrigt trött.

Förändringens tid

Kathy flyttade in här i lördags, men hon är och kikar på en annan lägenhet. Får hon den så blir jag ensam här till i maj då Johan flyttar in. Syster har ännu inte flyttat ut, men hon sitter i telefon just nu med tanten som har hand om lägenheten hon ska hyra. Johan har fått nytt jobb vilket innebär att han ska köpa sig en lägenhet. Då blir jag ensam igen i lägenheten. Borde alltså säga upp den här lägenheten idag för jag har inte råd att bo här själv. Var jag ska ta vägen vet jag inte, men det ordnar sig nog.