Klubb

Förträfflig kväll och nu ska jag fantisera vidare kring vår klubb medan V ser på fotboll.

Bjuder på denna, för att få till den rätta stämningen.


Den där Malou

Jag skulle aldrig våga sitta i den där soffan. 

Försöker hitta något kul klipp med Malou där hon blir nerbrottad i soffan, men jag hittar inte. Hittar dock en massa annat roligt på Youtube.

Ska jobba lite istället såhär dags när jag är som mest kreativ.

Jag vill bara packa

Ge mig kartonger så att jag kan få packa nån gång. För jag vill inte träna och jag vill inte äta, jag vill bara sova så att tiden går fort och så vill jag packa. Jag vill ha förändring och jag vill ha det NU.

Kanske en ny frisyr hjälper och en ny bank. En ny lön och ett nytt avtal. Men mest av allt vill jag ha den där nya bostaden och på den en gnutta nya möbler.

Under tiden vill jag ha en ny vän som kan underhålla mig så att tiden går fortare. Tack Gud!

Tårtjävel

Vi har ätit tårta igen. Det är någon som slutar här varje vecka och jag lyckas alltid få i mig en bit trots att jag inte njuter det minsta av det. När jag slutar ska jag bjuda mina medarbetare på ölkorv.


26 år

När ska det roliga med kiss och bajs försvinna? Är det en protest mot vuxenheten?

Kiss, kiss!

Hug, hug!

Nej, kiss, kiss som i kiss på svenska. Jag är kissnödig hela tiden, kan bero på att jag häller i mig vatten hela tiden.

Blev ingen träning igår och det känns inte som det blir nån träning idag. Har tappat lusten sen jag inte kom i den där kläningen. Jag inbillar mig att det beror på att jag har fått för mycket muskler. Men träna bör jag göra ändå. Får plocka med mig träningskläder och träna direkt efter jobbet, för åker jag hem så kommer jag inte iväg sen. Det är en naturlag.

Det var så kallt i morse, snart är köldexemen här. Jäj! Jag är ett missfoster precis som alla andra. Varför envisas vi med att bo och leva här när klimatet gör oss deprimerade och sjuka?

Räkmackan

På lördag ska jag bli klippt. Det är bäddat för färgning och klippning, men inget extremt. Dock bör jag vara redo för förändring.

Jag kommer säkert att gråta när jag kommer hem, men jag är ju en förespråkare för förändring, så det får väl gå.

Vad jag tror att jag gör om 10 år



Jag tror att jag kommer att bo i en villa någonstans utanför Stockholm, ha två kids, vara gift, bitter, stressad och lite småfet.

Väljer jag att ta kontroll över mitt liv kommer detta inte att hända då kommer jag istället att bo i skogen i en stuga. Jag tror att jag kommer att bära gummistövlar och stickade koftor allt som oftast. Jag tror att jag kommer att livnära mig på att skriva och sälja prylar jag skapat med mina händer. Det är vad jag vill.


But why!?

Kanske Hanna F även kan förklara för mig varför jag inte kan lämna kommentarer på Sandra Dahlbergs blogg. Det är inte så att jag dör av att inte kunna det, men jag vill ändå. Ibland vill jag skriva att jag tycker om henne och att hon var bra i sommarlovsmorgon i somras, men det går inte.

Tack Hanna!

Oraklet Hanna Fridén försöker att hjälpa mig.

Vänligt av henne att svara, men jag hoppas ändå på att Morran kan komma någon dag och göra det åt mig.

Fan för att jobba med IT när man i själva verket är dator-analfabet.

Sola

Jag tycker synd om er stackare som kikar in här en dag som denna då jag nästan ingenting har skrivit. Men jag gottgör er nog en annan dag med skiten.

Jag har varit duktig idag, så oroa er inte, jag har även blivit meddelad att min löneförhöjning är godkänd samt att de vill förlänga min uthyrning med ett helt år. Det känns faktiskt otroligt bra det här. Annars har jag varit ganska trött idag vilket har synts på mina ögon då de är röda som om jag vore en alkoholist. Nu var det som så att jag drack vin i helgen, men jag var inte särdeles mycket på lyset. Ändock verkar det tära på min kropp och själ. Idag har jag tänkt att jag ska träna för jag inbillar mig att det även kan vara därför jag är så trött.

Träna bör jag även också eftersom jag var så klantig och provade min balklänning, den ville inte gå igen. Jag tyckte att det hela var mycket märkligt då jag känner mig i alldeles förträfflig form. V sa att han bara inte pallade försöka att få igen den. Jag hoppas att det var så det va, men det känns tveksamt, eftersom han såg hur ångestfylld jag blev borde han ju ha kunnat ansträngt sig en smula för att slippa få en anorektisk flickvän.

Solen har värmt mig hela eftermiddagen så jag inbillar mig att det luktar svett och mutta här inne på mitt mintgröna kontor. Det är säkert därför de gett mig löneförhöjning! Vem ska annars kunna sprida kvinnlighet omkring sig på den här avdelningen?

Såg idag att en snubbe som jag känner igen från Östersund har börjat jobba här, undrar om han känner igen mig, tveksamt. Jag har aldrig varit tillräckligt häftig.

Avsikt

Idag har jag för avsikt att jobba stenhårt. Inget bloggande och inget bloggläsande, så vi säger så för nu.


Grey's

Det går rykten på nätet att det finns nya avsnitt av Grey's ute. Äsch, det är väl inget rykte egentligen, jag läste det på Jossans blogg. Men nu när jag vet att hon har har sett avsnittet och hon har bölat åt det så vet jag att det är på riktigt. Måste ha! Men jag ska nog avvakta till på måndag med att ordna det. Nu är det ju helg och jag är i Dalarna och kan ju inte sitta och titta på Grey's bara sådär utan borde passa på att gå ut i höstnaturen.

Jag sitter ensam i ett vardagsrum i Falun och funderar på varför det är såhär. Vet inte när jag vaknade, vet bara att klockan var 06.22 när jag hittade V's jeans och kunde kika på hans mobiltelefon hur mycket klockan var. Jag önskar att jag hade en karl med samma bondgener som jag har. Kanske borde skaffa kor så att mina bondgener kommer till sin rätt. Ja, eller om jag skulle gå och bli konditor.

Jag åker bil.

Hör inte vad de bandytokiga herrarna i framsätet pratar om, men det gör inget. Huvudsaken är att jag hör radion. Man vill inte vara fast i ett intet när man åker bil. Det händer då radion har så låg ljudvolym att man ej hör den och de som sitter i framsätet pratar så lågt att man inte hör dem heller. Det är bara irriterande. Vi passerade Niklas Wikegård påväg hem till sig i Sigtuna kanske. Jag gillar Niklas Wikegård, jag tycker att han skulle passa bra som president över republiken Sverige.

Jag kommer säkert att få sota för att jag bloggar samtidigt som jag åker bil, jag blir ju så lätt åksjuk. Beror detta på mina känsliga öron måntro?


Egen tidszon

 Limpan Time Zone
26/Sep/2008 08:46
GMT
 New York
26/Sep/2008 04:46
GMT -4:00 Daylight Time
 London
26/Sep/2008 09:46
GMT +1:00 Daylight Time
 Singapore
26/Sep/2008 16:46
GMT+08:00

Men det ser ju aningen galet ut, bara för att jag jobbar med it på det här företaget betyder inte det att jag sitter på Irland.


Hur var det nu?

Ombyte förnöjer?

Dalarna idag, känner mig konstigt nog inte det minst nöjd med det. Kanske Dalsland hade känts bättre.


Ma soeur (Massör)

Nu har jag läst alla bloggar jag bevakar på bloggkoll.com så jag är väl så illa tvungen att börja jobba. Fi fakk! (Utryck som min vän Leni använder.)

Har upptäckt att mina fingrar inte hittar riktigt rätt idag. Det kanske har varit så hela livet, men idag har jag upptäckt det. Stavfelen hopar sig, men eftersom jag nu blivit medveten om detta så hinner jag kanske rädda situationen.

Ma soeur är en fin kicka, hon har bara ett fel, hon gillar inte Alex Schulman. Alex Schulman har aldrig gjort mig något ont och jag tycker att han skriver bra, därför säger jag inget ont om Alex Schulman. Men jag försöker acceptera systers åsikter, hon har säkert sett en sida av Alex som jag inte har sett. Jag ser ju sällan på tv eller lyssnar på kommersiell radio, så då blir det lätt att man missar vad som händer i den populärkulturella världen.

Besöksräknare

Jo, igår fixade jag en sån där besöksräknare som räknar unika besökare.

Jag startade den på noll för något annat hade känts som fusk, så den räknar alltså unika besökare från och med igår. Nu kan alla se hur jävla poppis jag är.

Fråga mig

Jag vill också köra en sån här bloggrej att alla ska ställa frågor till mig som jag kan svara på. Jag är så jävla avundsjuk på alla som får en massa frågor som de ska svara på, det är ju snorkul.

Jag är ju med i en p-spiral studie och det är bra, då har jag en liten fylla-i bok där jag fyller i hur mycket jag har mensat och hur mycket mensvärk jag haft. Och när månaden är slut måste jag svara på om jag använt något annat preventivmedel. Jag brukar alltid fråga V: "Har jag använt något annat preventivmedel den här månaden?" V svarar alltid nej. Jag har även en 10-årsdagbok. I den finns tre rader för varje dag där jag kan skriva vad jag gjort under dagen, jag kan även fylla i vad det varit för väder, vind, nederbörd och temperatur. Jag har försummat den där dagboken litegrann så jag ligger efter, det är fortfarande juli i den. Det är lite klurigt att fylla i i efterhand, men jag gör mitt bästa. "Jobbdag, jobbdag, jobbdag, jobbdag, jobbdag, ledig, ledig." Blir kanske inte så kul att läsa i framtiden, men ibland dyker det även upp en jobbdag på lördagen, det kan ju vara spännande att minnas. Det borde kanske räcka för mig att fylla i min blödningdagbok och 10-årsdagbok, men det gör det inte riktigt, så har ni nån fråga ni vill ställa mig så är jag redo. Det måste ju finnas en massa saker ni undrar om mig. Eller hur?!


Blogg

Jag har hittat en ny favorit, och jag tänker inte ursäkta mig.

Nostalgi

Donny bjöd på så vacker musik att jag känner att jag måste dela med mig av denna fantastiska upplevelse.
Önskar att jag vore 12 igen, det fanns så mycket bra musik på 90-talet och allt var så enkelt.

Tyvärr får ni bara en länk.

Glas

Igår var det derby. Derby betyder glaskross och klistermärken längs cykelvägen.


Själsfränder

Vi har så tråkigt.
Vi har så tråkigt att vi blir överlyckliga när vi möter varandra borta vid toaletterna.

Jag kan dock inte kissa när någon kissar bredvid mig, jag måste välja toaletten längre bort så att ingen hör.

Jag ser snäll ut.

Igår var jag och hälsade på V på hans jobb innan vi gick på bio. Jag förvånades över att de sitter på messenger hela tiden samtidigt som de har kunder i luren, jag skulle aldrig klara av det. Detta mailade V till mig nu på morgonen.

Ellen - says:

va det din flickvän som va här igår?

|VB| says:

japp

Ellen - says:

hon såg så snäll ut

VB| says:

hehe. de ska jag hälsa

|VB| says:

hon är jättesnäll


Hej hej hallå dagboken!

Jag är uttråkad. Jag sitter här och försöker att läsa en bok om Sharepoint, den är inte så dum egentligen, men jag blir trött av att sitta här och läsa när solen värmer mig genom rutan.

Jag har ätit tårta och gjort smygreklam för min icke-fungerande dator. Ingen utropar gladeligen att de vill ta sig an den vilket inte är så uppmuntrande.

Missade ett samtal från Nordea, det hade varit uppiggande att få samtala lite ekonomi, men nu har väl banken stängt, så något mer samtal tycks jag inte få.

Jag ska bege mig hemåt för V och jag ska gå på bio. Är det varmt ute? Kan man strunta i pannband och vantar när man cyklar in mot stan?

Ont

Jag har lite ont i magen för att jag har gjort något dumt, men meningen var ju inte att vara elak, det var ju bara att retas litegrann. Det blir bra säger jag, och klappar mig själv på axeln, alla vet att du inte menade något illa. Jag himlar lite med ögonen och tänker, du har rätt, jag är ingen dålig människa.

Som vanligt går livet vidare. Har vid lunchen avhandlat ämnen som: alla tjejer är dåliga på att skära samt låtsaskompisar.

Alla tjejer är tydligen dåliga på att skära bröd och ost, de skär brödet snett och osten till en skidbacke, jag konstaterade att jag tydligen inte är tjej, men däremot har jag uteslutande varit tillsammans med tjejer.

I ämnet låtsaskompisar fick vi bekanta oss med Bubblon och Mini. Mini är ganska nyutvecklad låtsaskompis och har inte råkat ut för så mycket trubbel, dock har han blivit glömd hemma en gång, men då var det bara att gå och hämta honom igen, som tur var hade inte Minis kompis Leo hunnit så långt hemifrån. Bubblon är dock en lite mer utvecklad låtsaskompis, han har både fru och barn. Bubblon dog igår, men imorgon ska han ta raket tillbaka från himlen till Danderyds sjukhus och sedan ska han ta bussen hem igen. Vilken tur alltså.

Para ihop

Hanna söker en ny kille, eller vad?

V, du har ju långa vänner, har ingen av dina långa vänner nån blogg. Antagligen inte, inte ens du har en blogg.

V V V

Nu är det din tur! Jag vill att du ska börja blogga nu! Du kan skriva om vilken elak flickvän du har så jag får veta dina hemligheter. Och så ska jag skriva en massa kommentarer till dig, för jag kommer hela tiden på saker jag vill säga. HAHA! Jag måste vara uppkäftig för jag har varit alldeles för snäll i min ungdom, men jag är god egentligen. Jag lovar. Men säg till mig om jag trampar på en öm tå, jag kan ta skit. Jag har lärt mig det nu.

Nu ska jag bajsa så det klarnar lite där uppe.

För att klargöra

Jag är ingen ond människa. Jag vill ingen något ont.

Kom igen nu-ra!

Ni bloggar alldeles för lite mina vänner. Istället måste ju jag hålla låda hela tiden, det är väl inte så kul heller?

Jag sitter kvar på jobber för jag har tänkt att jag ska skriva brev, men jag längtar hem, eller jag längtar ut, efter att få hoppa upp på min hoj och trampa hemåt. Cyklar förbi bilköerna och high-fivea alla andra cyklister och ropar "Fan, va vi är bra!". I hjärnan gör jag det när jag cyklar förbi bilköerna, i verkligheten ler jag bara ett brett leende och undrar om folk som jag möter tror att jag är dum i huvet som ser så jävla glad ut. Eller kanske ler de lite för sig själva när de cyklat förbi av mitt korkade leende och då har jag ju gjort något gott även idag.

Här kommer M's beställning:


Grammatik

Fortfarande vid gott mod trots att jag varit hos en användare som använde "Fuck it off!" 25 gånger under den kvart vi samspråkade.  Jag är kanske lite konservativ, men jag tycker inte att det lämpar sig för någon som börjar närma sig det sextionde året.

Har lust att ge er en liten lektion i grammatik här, men eftersom jag inte är någon expert i ämnet får ni gärna hjälpa mig på traven om det är så att jag är ute och cyklar. Det gäller ett pronomen: dem. Hur ska vi använda detta pronomen? Jag har sett att dem i vissa fall används istället för dom. Dom är som ni alla vet talspråk och är något som jag ogärna skriver, istället för dom används allt som oftast de. Jag har sett att dem missbrukas och det är därför jag nu måste plocka fram pekpinnen.

Ett litet exempel: Jag tycker mycket om mina kollegor här på jobbet, de är allihop mycket sympatiska och jag beundrar dem för deras intelligens.

De används alltså istället för dom och dem är objektsformen av de.


(Objektsform: Ett verb är ett ord som uttrycker vad som händer i meningen: Jag tar på mig mina vantar.

Objektsformen av personligt pronomen talar om vem eller vad som blir utsatt för handlingen: Jag tar på mig mina vantar och äter glass med dem på.

Man måste i dessa fall använda objektsformen av det personliga pronomet för att kunna göra sig förstådd.)

Nu ger jag upp det här, jag trasslar ju nämligen bara in mig själv som vanligt. Slut på besserwisser-fasoner för idag.


Sexy!

Jag känner mig på utomordentligt bra humör. Hur kan det komma sig? Jo, jag har fått en sån här sexig förkylningsröst idag som jag vårdar ömt genom att inte prata så mycket, borde kanske även testa att skriksjunga lite så att den utvecklar sig åt rätt håll. Min sexiga förkylningsröst gör sig så bra i telefon att jag talar lugnt och sansat och inger respekt. Bra dag med andra ord. Alla älskar mig!


Datorer hatar mig

Varför sitter jag på en avdelning som heter Business Technology när alla datorer som kommer i min väg hatar mig? Kan någon hjälpa mig med mitt Vista som inte startar? Och kan någon förklara för mig varför jag hamnar längst ner på alla bloggar jag försöker läsa? Nu ska jag göra något uppmuntrande, jag ska äta frukost.

Men guuuu va pinsamt!

Jag är en vinnare, det borde ju inte vara något pinsamt med det, men när mitt namn dyker upp på en stor blogg sådär så skäms jag litegrann. Jag har inget liv. Jag är en tönt. Visserligen tycker jag om att vara en tönt. Men hur var det här med tur i spel otur i kärlek? Jag har vunnit tre saker sen jag träffade V, och jag har aldrig känt mig så trygg i ett förhållande förut. Borde jag vara orolig eller?

Greppa

Idag har jag inte riktigt grepp på saker och ting, jag vill krypa in i min dator och vrida och vända på saker så att jag förstår. Det känns så svårt allting idag. Men det var lätt att kamma håret idag för ovanlighetens skull. Skulle så gärna vilja göra något med händerna idag.

Energilös

Det var längesen jag känt mig så trött. Jag är lite snorig, jag kallar det för en miniförkylning, den vill liksom inte bryta ut på riktigt. Men det är sådär så att det känns lite obehagligt och jag har ingen större lust att träna när det känns såhär, men kanske är det det jag borde göra så att det bryter ut ordentligt.

Helgen har mest bestått av PSP-spelande av någon underlig anledning. Jag är skittrött på Loco Roco, men det är fortfarande det enda spel där jag inte har slagit alla rekord. På Daxter har jag kommit till slutbossen, men har försökt alldeles för många gånger att klara det så jag orkar inte mer. Och så har jag ju Tekken, men det är inte så kul med Tekken när man inte har någon att spela mot. Hela idén med Tekken är ju att man ska få ut sina aggressioner.

Limpan visar


På den stora pricken bor en vän till mig, vi ska flytta till den lilla pricken. Titta vad nära det är. Det känns trevligt, men vi kommer säkert inte ses oftare för det. Ska jobba på det.


Datordöd

Min dator har dött. Inte riktigt kanske, men Vista vill inte starta. Har bett Morran om hjälp, kan inte han hjälpa mig ska jag ta med den till jobbet, men det innebär att jag kommer att få skämmas. Egentligen ska jag vänta tills efter vi har flyttat för då kommer jag att finna skivor till den och det tror jag kan få den att återuppstå.

Annars är jag bara lat idag, jag ska laga lite käk och gå ut och känna på luften. Jag unnar mig en lat dag idag, jag ska njuta av den, lära mig att njuta av att göra ingenting.

Värdelös ledighet

Det är helt stört vad ledighet dödar min kreativitet. Jag har visserligen skrivit brev idag och kanske fått ur mig en del, men sen då. Jag tänker ju att jag ska vara ledig för att göra allt det där jag aldrig hinner annars, men jag gör ingenting istället. Hade ju tänkt att jag skulle dra en sväng på söder idag, men det blev det inte heller något med, lika bra är väl det för pengar har jag ju inga egentligen.

Just nu är största problemet vad jag ska laga för mat till min man när han kommer hem från jobbet. Hade ju tänkt att jag inte skulle bry mig om det idag utan ta hand om mig själv istället, men när han frågar innan han går till jobbet om jag har lagat något till honom när han kommer hem så blir jag ju fundersam. Jag blir liksom sur, men det där moler i mitt huvud och så känner att jag kan väl ta och laga något då. Han frågar ju inte för att jag är hans lilla slav, utan för att han tycker att det ska bli mysigt att komma hem till mig och käka med mig igen.

Igår blev jag erbjuden att jobba i Kista idag, men jag tackade nej, det ångrar jag nu. Då hade jag jobbat från 10 till 21 och sluppit bry mig om sån här skit som vad jag ska laga för mat. Ska alltid tacka ja när jag blir erbjuden jobba i fortsättningen. Nästa helg blir det Dalarna. Härligt med frisk luft, ska stjäla så mycket broccoli jag bara kan från mors frys.

Helpdesk

För övrigt är jag en mycket bra helpdesk-människa som alltid är trevlig och snäll trots att folk blir sura över att programmen inte fungerar som de ska. Jag är ett föredöme som borde få minst 24' i månaden, enligt Andreas.


Haha!

Det här bådar gott inför helgen.

Nyss fick jag mail från praktikant-Amanda på 1000apor om att jag vann. Jäej! eller Yay! Jag hoppas att det är på riktigt annars kommer jag sluta läsa alla 1000apor-bloggar.

Nu ska jag cykla hem i solen och vara så glad så glad! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhh!

Tårtdags!

Jag behöver bara tre besökare till idag för att få bjuda mig själv på tårta.

Men det blir antagligen ingen tårta, jag är ju inte så förtjust i det egentligen. Men en bananbakelse har jag önskat mig sedan 1:a maj.

Undrar vad min kille gör idag. Han är ledig. Tror att han skulle till de där två bröderna på söder som det inte är någon som helst hyfs på. Det är så konstigt att det är så mycket hyfs i V när hans kompisar inte alls har någon hyfs.

Dålig uppdatering

Jag jobbar. Jag jobbar flitigt, men då och då vill jag ha en paus och då läser jag bloggar. Det är mitt största nöje här på jobbet (förutom att få Andreas att rodna av att jag pratar om mens och preventivmedel). Jag använder uteslutande Bloggkoll eftersom det är ett fantastiskt enkelt verktyg och jag kan ha ett fönster öppet hela dagen om jag vill. Jag tycker att det är väldigt dåligt med bloggande nu för tiden, och då ska ni veta att jag bevakar hela 43 bloggar. Visserligen känns det ganska bra att människorna inte bara sitter och bloggar hela dagarna, men man tycker ju att när man bevakar 42 bloggar så borde det ju hända något lite hela tiden. Men jag borde kanske vara glad att det är normala människor jag bevakar och inga såna där blondinbellor eller kenzor, det är kvalitet på mina bloggar, så den som väntar på något gott.. Men det är väl bara idag det känns såhär bara för att jag har tråkigt, på helgerna vill jag helst att det inte bloggas något alls, då har jag ju bättre saker för mig, förhoppningsvis.

Fredagströk

Körde den här bara för att testa, inte så kul, men testa själva om ni vill ha tidsfördriv

Googla bild på det första ordet du tänker när du ser följande ord och använd den första bilden på Google:

Trosor:






Pengar:





Religion:





Porrfilm:





Sport
:




Linda Rosing:



Barn
:





Skolan:






George Bush:





USA:

Missunsam

Ännu ett ord som ser helt galet ut när jag försöker att stava till det. Det var det där med snabba konsonanter. Nej, jag pratar inte om snabba kolhydrater utan snabba konsonanter. Förstått?! Inte heller kosmonauter.

Missunsamhet är det jag känner när jag då och då hittar till
den här bloggen. Jag har sagt det förut. Jag kände den här tjejen. Jag glömmer att hon existerar, men sen råkar jag stöta på den igen och känner mig missunsam. Jag måste sluta med det. Det är fult. Det är skitbra jobbat av henne som kommit så långt. Skitbra! Men jag gillar fortfarande inte modemänniskor som ska veta bäst, alltså klä er i vad fan ni vill. I min värld finns det nämligen inget mode, i min värld skulle alla lika gärna kunna gå nakna. För tänk vad modeindustrin har ställt till det med oss människor. Galenskap. Skogen, here I come! (Där kan jag knalla runt i min dräktkjol och puffärmsskjorta i knallgula Reeboks och läsa Vogue tills jag dör, jag är en sån jävla hycklare.)

Vilsen

Jag har aldrig varit med om att jag känt mig så vilsen. Jag känner mig kreativ som tusan och längtar hem till far så att han kan få lära mig allt han kan. Igår ville jag bli konditor och idag vill jag bli möbelsnickare. Drömmer om att snickra egna möbler i rokoko-stil. Jag måste ta tag i det här på något sätt, men jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Kanske måste lugna ner mig lite. Först ska vi flytta och så ska vi komma i ordning och sedan kan jag börja ta tag i alla mina viljor.



En sån här ska jag sy till mig själv en vacker dag också.

Bojkotten av bortamatcher

Just nu så tycker jag att det är lite synd att V och hans kompisar bojkottar alla bortamatcher den här säsongen. Visserligen är snart säsongen slut så därför är det märkligt att det inte har slagit mig tidigare hur skönt det kan vara att få vara ensam hemma ibland. Ikväll ska jag nämligen vara ensam och det är något jag har längtat efter. Idag slipper jag nämligen lyssna på sportradio, se på fotboll och somna till sporten klockan tio. Jag kan istället lyssna på radio hela kvällen och se på trädgårdsprogram eller kanske någon urbota fånig kriminalserie typ CSI. Jag kan putsa badkaret tills det glänser i fred och svära över att ingen (läs V) torkar av skåpluckorna när nån (läs V) har spillt sylt eller andra godsaker på dem. Och bäst av allt är att jag kan leva på mackor hela kvällen, dock måste jag klura ut något att fylla matlådan med till imorgon.

Hursomhelst, jag börjar där jag startade. Eftersom säsongen snart är slut är bojkotten slut och snart kommer en ny säsong då vi hoppas att grabbarna inte behöver bojkotta bortamatcherna längre. Dock tror jag att säsonges bojkott har varit förgäves. Detta är vad jag längtar efter, det är då vi ska ha fritidsgård hemma hos mig och lyssna på Aqua, då när grabbarna åker på bortamatch. Men de får för fasen ta och skärpa sig och lägga av med vissa idiotfasoner, de är bra korkade som inte förstår att man kan vara laglös bara för att man är på fotboll. Snorungar! Oj, hur rörigt blev inte det här?! Ja, och så försöker jag att övertala V att om vi ska ha ungar blir det minsann inte några bortamatcher för honom, då får han snällt stanna hemma. Men just nu, nu längtar jag efter en normal säsong med bortamatcher i mängder så att jag kan äta knäckemackor efter jobbet. 

Kommentarer

En vacker dag kommer jag antagligen att få äta upp att jag vågar kommentera i vissa bloggar. Men som sagt, jag har inget att dölja för världen, ni får ta mig för den jag är.

Och igår fick jag ett så fint brev där jag likställdes med Amelie från Montmartre. Det var väl den bästa komplimang jag någonsin har fått. Det kommer att stiga mig åt huvudet, men visst är det lite rätt? Ja, ni kan väl säga att det är pyttelite rätt åtminstone. Pleeeeeease!

Start

Jag har så jävla svårt att hitta på rubriker. Måste jag ens ha en rubrik? Ja, det måste jag. Men de blir aldrig bra. Kanske ska hämta lite inspiration från jobbet och skriva om olika terapiområden. Min favorit är Geriatrik. Åh, nej, jag ska ju inte avslöja några affärshemligheter här. Det var inte det jag hade tänkt. V anser att jag inte borde skriva så mycket om något som kan relateras till vem jag är egentligen och antagligen har han lite rätt i det. Själv anser jag att jag inte har något att dölja. Världen får ta mig för den jag är.

Dagen började bra. Jag jobbade bra fram till frukost. Har jag gjort något vettigt efter lunchen måntro? Nja, jag har svarat i telefon förstås och svarat på ett par mail förstås och slängt en post-it. Ätit nån nagel och haft mensvärk. Om en timme är det lunch för Guds skull. (Borde kanske sluta skriva Gud med stort G, men Gud är ju ett namn därav mitt val att göra det.)

Solid

Lärde mig ett nytt ord vid frukosten, det är vad en dator kallas som inte har något som snurrar i sig. Men nu kommer jag inte ihåg, det var något med solid iallafall. Evighetsfrukost. Dyker upp nya kollegor och vi kastar oss mellan intressanta samtalsämnen. Tackar Gud för mina fina, varma, roliga kollegor här på jobbet.

Jag känner mig bättre i halsen idag, vet inte hur jag ska tolka det, har jag lyckats lura förkylningen innan den hunnit bryta ut, eller är den påväg att bryta ut nu.

Konditor

Nu har jag kommit på att jag vill bli konditor. Det är alla dessa tårtbloggar som får mig att sukta efter detta yrke. Vad säger ni om det systrarna Frick? Jag som inte ens gjort munkar i mina dar.

Onani

Idag skriver Hanna om det här. Jag höjer inget ögonbryn. Jag tänker tillbaka på den fantastiska tid då jag pluggade på universitetet och ibland var tvungen att gå hem för att onanera, sen knallade jag tillbaka till skolan igen. Jag är inte lika kåt längre. Det kan bero på att det var friare i skolan och att jag därför hade lättare att sväva ut i andra tankar, vilket såklart leder till de allra bästa tankarna. Nog skrivet om det, annars måste jag snart cykla hem.

The big fan

V säger att jag visst är intresserad av fotboll.

Första gången jag fick frågan om jag är sportintresserad från någon i hans släkt svarade jag nej. "Det är du visst det" säger V. "Jaha, då är jag väl det." V menar att jag visst är intresserad eftersom jag kan en del och jag visar intresse.

Igår när V såg på fotboll sa han det igen, "Du är visst intresserad av fotboll." Efter att jag fått frågan om jag kände igen tröjorna på det ena laget. "Bara för att jag inte är intresserad så betyder inte det att jag är korkad." Jag funderade en stund och kom fram till att det ju faktiskt är mycket i protest som jag hävdar att jag inte är intresserad. Det har blivit så mycket att jag protestsomnar istället. Jag vill ha mer uppmärksamhet än fotbollen och det får jag ju också, men ändå är jag inte riktigt nöjd. Petitesser, jag vet ju hur viktigt det är för V. Jag skulle aldrig förbjuda honom att gå på ett derby bara för att han ska vara med mig. Men om jag nu inte var det minsta intresserad så skulle jag inte veta vad lagen heter som spelade igår och i vilken liga det var, det vet jag. Men jag kan inte stava till Panatenajkos och jag vet inte vilka som spelar i det grekiska laget. Jag vet dock hur Inter stavas och att Zlatan spelar i Inter och att vi inte gillar Inter i vår familj. Vi gillar Milan.

Den lilla lördagen

Vad kommer det ifrån egentligen funderade jag på när jag cyklade till jobbet. Måste nog ta reda på det.

Såhär var det alltså; Lillördag kommer från piglördag som var de pigan vanligast var ledig eftersom hon inte fick vara ledig på lördagen. Vanligast var piglördag på onsdagen, men det kunde även inträffa på tisdagen eller torsdagen.

Där ser man. Jag trodde att det var nåt militär hittepå. När jag hängde i Östersund var alltid militärerna som var duktigast på att supa på onsdagarna och de firar ju även
lillejul. Men militärer är som bekant inte särdeles normala någonstans förutom min släkting Fredrik som är en mycket fin man.

Idag cyklade jag iväg vid halv sex eftersom jag vaknat och led varje gång jag försökte svälja min saliv. Har hittills inte gjort så mycket nytta här. Har kikat på S när han gjort backup på några siter vilket jag inte förstod så mycket av, men S utbrister hela tiden "Fan va vi är säkra!". Jag undrar vad jag fyller för funktion i det hela, men S lyckas åtminstone med att få mig att känna mig delaktighet i vår säkerhet.

tjugo femtioåtta *pip*

Det är fotboll på tv idag. Det gör mig rådvill. Kanske läsa med hörlurar på, men jag gillar att ha det tyst när jag läser. Kanske sätta på V hörlurarna.

Vore så glad om någon kunde sponsra mig med ett nytt PSP-spel, är det ingen som har ett sånt som de vill låna ut till mig? Bara tills vi har flyttat, det är ju nu det är som värst. När man väntar.

Har mekat med vår persienn idag (stavas det så?). Det känns så lustigt att vara den tekniska i det här förhållandet. Eller ovanligt är nog ordet. Min tekniska förmåga är ju en av de saker som jag är allra mest stolt över, och nu får jag även visa den och den uppskattas.

Ja just ja, jag har löneförhandlat idag också, tror det gick bra. Vet ju inte ännu om det gick vägen, men jag gjorde det.

.

 

Radio?

Igår var V snäll och sa att jag kanske borde ha ett eget radioprogram.

Jag pratar inte så mycket egentligen, men när jag väl börjar så tar det aldrig slut.

Han sa det nog inte för att vara snäll utan mest för att när han kommer hem så orkar han inte lyssna på mig när jag pratar.

Men det var nog inte så, han sa det för att han tycker om att lyssna på mig, så tror jag att det var.

Så, hur får man jobb på radion?

Jag är en ond jävel

Detta läser jag på Hanna Fridéns blogg:

Ha ha, kom igen? Så ju mer skatt man betalar ju mer får man slösa med skattepengar? Det är väl du som tidigare snackat om hur högt iq du har?

/Patrik

Skrivet av Patrik 2008-09-15 kl 22:57 Hanna Fridén svarade 15 september 2008 klockan 23:38: Jag har alltid ansett att namnet Patrik låter rätt mycket som Pillesnopp.

Ond som jag är så skrattar jag, rakt ut. Det låter rått och kallt.


Piss

Jag loggar mest bara in här för att kolla så att min statistik är i ordning för jag ska ju ge kaka till mig själv den nittonde om den fortsätter att hålla sig över tio varje dag. Det är lugnt för idag så jag kan slappna av och sluta blogga.

Jag sitter och dricker pissljummet vatten vilket gör att jag blir pissnödig och det känns ju ganska pissigt. Jag kan nämligen inte unna mig själv att dricka te. Det är bara lyxlirare som dricker te, jag är ingen lyxlirare så jag dricker pissljummet vatten istället.

Andreas kom förbi och tyckte att jag såg seriös idag, precis när jag höll på att skriva en kommentar på 1000apor. Tur att han inget såg. Han är ju en sån där smart kille så han hänger inte på 1000apor-bloggarna så som jag gör.

Vad har jag annars gjort idag? Jo, jag har upptäckt att Roger bajsar på min toalett. Jag ser det som min toalett eftersom det är den toaletten som har en gubbe med kjol på. Eftersom det inte är så många brudar här nere ser jag det som min toalett. Roger pratade om jämställdhet och jag höll med, han får faktiskt bajsa på min toalett hur mycket han vill, men jag vet inte om jag vågar bajsa på toaletten med en gubbe på utan kjol, därför tillverkade jag en rosa kjol till den andra gubben idag. Hoppas att det kan få mig att våga ta steget.

"Mats, det börjar kännas tjockt i huvet."

Drömkåken, denna fantastiska film!

Det är så det känns just nu. Kanske ska lifta hem idag, tror inte att det blir bättre när jag cyklar, jag tror att det bara är dumt. Men det tar ju så fasansfullt lång tid att ta sig hit på mornarna när man inte cyklar. Läsetid och viletid visserligen, men det är tid som jag kan vara på jobbet och jobba egentligen så att jag får åka hem lite tidigare på eftermiddagen. Ska slutföra fyra uppdrag till idag, sedan tänkar jag inte bemöda mig mer.


Måste bara..

Jag kommer aldrig att komma hem idag. Jag vill inte cykla när det gör såhär ont i halsen och det bara rasar in saker jag måste ta tag i så jag kanske inte kan åka hem idag ändå. Jag kan vara kvar här i all evighet tills jag är klar med evighetsgörat.

Imorgon ska det förhandlas om lön. Lika bra att stanna hemma och vara sjuk, men det kanske inte är så bra, då får jag ju inte nån högre lön. Jag säger upp mig istället. Logik.

Baskilusker

Det kliar i halsen. Tror att det betyder att jag håller på att bli sjuk. Var och varannan här på jobbet har ju varit sjuk och i helgen umgicks jag ju med folk som var sjuka och på Fryshuset var det dåligt med tvål och torkpapper till händerna på toaletterna. Funderar på om jag ska ta med datorn hem och jobba hemifrån imorgon om det skulle vara så att jag blir sjuk, känner inte riktigt att jag har råd att vara hemma och inte göra något alls, men det vore lite skönt förstås. Jag skulle faktiskt kunna unna mig en sjukdag också, jag känner mig ju inte direkt uppvilad efter helgen. Hoppas att inget speciellt händer nästa helg. Jag orkar inte riktigt.

Jag har föreslagit för V att vi ska börja packa inför flytten, något som han tycker är en urusel idé. Jag vill börja ändå, det finns lite smått och gott jag skulle kunna börja med och så skulle jag även kunna börja tigga lite banankartonger, såna kan man inte få för många av.

Min vän M



Var stolt som tusan! (Klicka på bilden för att se mer.)

Utbildning

Jag är inte hemma eftersom jag går på utbildning på fryshuset hela helgen. Det är skitläskigt och kul på samma gång precis som väntat. Eftersom allt sker av egen fri vilja så samlas där såklart alla de där modiga och starka tjejerna som vågar. Jag är ju en fegskit, så jag är jävligt stolt över att ens ha tagit mig dit. Jag har åtminstone fått en bundsförvant. Maële heter hon. Jag måste hela tiden övertala mig själv att jag inte är usel bara för att jag är tyst och jag måste sluta försöka att säga någonting för det gör att jag låser mig själv ännu mer och känner mig korkad som inte lyckas. Jag vet att när jag kommer ut i verkliga livet så kommer min förmåga att passa alldeles ypperligt och jag behöver inte oroa mig för något. Jag har ju blivit slagen, biten, torkat spyor från vardagsrumsbord spydda för min skull och tömt folks tarmar på bajs, så jag behöver nya utmaningar.

Helgens höstbild



Fick den här fina av far idag. Tänk när jag var liten och själv kröp in i den där äckliga hundkojan, jag minns hur det luktade därinne. Nostalgi!

Är du nervös?

När vi läste retorik på dåvarande högskolan fick vi lära oss att man inte skulle fråga om man är nervös. Det är något jag försöker att komma ihåg. När jag själv är nervös är det jävligt lätt. Som nu t.ex, det är inte så farligt egentligen, men snälla, fråga inte för då blir det mycket värre. Då börjar jag ju att känna efter och då känner jag ju att visst fasen är jag nervös och då blir jag ännu mer nervös.

Det är samma sak som att fråga om jag mår dåligt. Jamen, visst fasen kan jag må dåligt om du vill att jag ska må dåligt. Det är klart man ska fråga hur folk mår och se till så att de mår bra. Men om man ser att nån mår dåligt kanske man inte ska fråga om man verkligen inte bryr sig. Eller? Nu kom jag ju in på helt andra grejer. Men jag tänkte på det när jag fick sms från Leni igår, vet inte om jag gjorde henne upprörd. Det var inte min mening, men jag vet ju hur hon mår egentligen så jag kom med en korkad fråga egentligen, men jag ville ju veta. Ni får fråga mig hur mycket ni vill om hur jag mår, idag är det nämligen mycket bättre än igår trots att jag fortfarande sitter kvar på jobbet och ugglar en fredag såhär, men det är sånt jag kan göra, för jag vill göra det.

Ha nu en riktigt fin helg!

Dagens första garv

Haha! Mats är en av mina favoriter just nu.

Jag ska äta lunch ensam idag, för de andra ska äta grillat och jag har min matlåda med trista korvar och sallad därför sitter jag ensam här och läser bloggar för att få tiden att gå. Hoppas vi får bra mat i helgen på fryshuset. Jag förtjänar det!

Den här var skoj.



Tack
Catya för morgonens första fniss.

P3

Jag älskar P3. Är det någon mer än jag som lyssnar på P3? Hörde ni i morse när det var sångogram och det var en tjej från Borlänge som gav bort ett sångogram till sin kille som bor i Stockholm? Hörde ni hans dalmål? Åh, jag blir helt till mig av dalmål. Måste jobba lite på V's dalmål. Får även jobba på mitt eget dalmål, kan ju inte gå omkring såhär och vara helt opatriotisk.

Angående kokongen igår så gick allt bra. Victor kände sig lite krasslig så han ville också ligga i kokong en stund. Men jag gick och la mig strax efter nio för då visste jag inte längre vad jag skulle göra. Då hade jag lyssnat på Robyn och skrivit en massa i min dagbok. Jag har just nu inte tålamod att läsa och sticka skulle jag ju egentligen vilja göra, men det innebär att jag måste se på tv. Det är ju så urbota tråkigt att sticka utan något att göra samtidigt, och lyssna på radio funkar liksom inte, jag måste ha något att se på. Man kan t.ex. gå på stan och kika på folk och sticka samtidigt kanske. Ja, ok, jag klarar mig inte utan tv, jag behöver den för att kunna sticka.

Kokong

Jag tror att det är en ny kokong-dag idag. Jag känner det. Alla har åkt hem och jag kommer ingen vart. Jag sitter här bara på min stol och stirrar upp i taket. Men det känns bättre än att cykla hem och krypa in i kokongen.

Förstår att det här inte är vad ni vill läsa om, ni kanske tycker att jag borde söka hjälp eller nåt. Men jag vet att det blir bättre. Just nu är det bara lite längre än vanligt, ja, det brukar gå över lite snabbare än såhär.

Säg vad ska man göra när det känns såhär?

Update:

Andreas kom förbi igen och nu känns allting mycket bättre igen.

Jag har letat böcker på Adlibris som en liten hämd på V's tv-spelsinköp igår, men jag är alldeles för snål för att köpa fler böcker just nu. För övrigt har jag egentligen ingen lust att spendera en endaste spänn på något annat än saker till lägenheten. Jag sitter istället och letar extrajobb, men frågan är om jag orkar ha något mer jobb. Klart jag gör! Just nu har jag ju bara två, strax tre om man räknar United Sisters som ett, men det är ju helt ideellt. Jag skulle i praktiken kunna klara av ett till. Om vi säger såhär att jag söker extraknäck på Max. Jag går upp sju så jag är här till åtta, jobbar till fyra (för jag behöver ju egentligen inte jobba heltid här, det är ju något jag valt själv). Sen kan jag gå på nattpasset på Max vid fem-tiden, jag kanske inte ens behöver jobba till tre, kanske bara till tolv eller nåt. Det borde ju bli lite stålars. Sen drar jag hem och sover, så kan jag hålla på varje dag förutom när jag ska hänga med United Sisters. Så kan jag växla lite pengar då och då, nån helg och så. Det bästa med det här är att jag kommer att dra in en massa pengar, men inte hinna göra av med några pengar förutom när jag ska käka något, och då kommer det att bli mest burgare och yoghurt. Härligt! Sen kommer jag att sova min skönhetssömn däremellan.



foto:
azli jamil, flickr

Hej världen!

Var är alla idag? Varför känns det som att alla har gått under jorden?

Vi har ätit baklava och jag har ont i huvudet och jag har skrattat åt Andreas igen. Det är nog det bästa med det här jobbet, Andreas.

Tankeställare

Första tanken var: Är det här på riktigt? Men det är på riktigt va, Donny? Jag känner mig helt matt.

Jag ser fram emot helgen då jag ska hänga med United Sisters på Fryshuset där jag ska lära mig att ta hand om mina medsystrar. Jag hoppas att någon tar hand om mina medbröder också, det får bli mitt nästa steg.

Hat

Idag tror jag inte att det blir så många inlägg dock. Jag började skriva på ett alldeles nyss, men det blev så himlans argt. Jag behöver nog få ur min ilska på något annat sätt än här, så jag ska få ur mig allt det där onda först, sen återkommer jag igen.

Smicker

Jag läste kommentarerna och kom av  mig, kul att ni tycker att det är kul att jag skriver. Kul!

Kom av mig helt.

I natt drömde jag att V köpte en stor kasse med röda svenska äpplen till mig och jag blev jätteglad och bakade en äppelkaka. Äpplen luktar så gott.

Igår smet jag från fotbollstittandet genom att sätta på mig hörlurar och lyssna på radio och skriva brev till JD, det gjorde mig vid gott mod.

Text

Jag har förstorat texten så att ni ska se vad jag skriver. För jag hade nog inte gillat att läsa min blogg med så liten text och så ful bakgrund, så nu kanske det har blivit lite bättre.

För övrigt undrar jag om vi ska köpa ny tv. Jag vill ju inte ha nån tv, men V vill ju ha. Jag vill ha en tv utan sladdar och som inte syns. Men alltså, om vi ska flytta måste vi köpa digitalbox och den har ju sladdar och teven har sladdar. Men om man köper en ny tv har jag hört att man bara kan köpa ett kort till som man stoppar in i teven, då slipper man sladdarna till boxen. Alternativet är att inte ha nån tv. Åh, det vore ju så skönt. Bara läsa och lyssna på radio och om man verkligen vill se på tv kan man cykla till Västertorp och hänga med syster och D.

Huvudvärk!

Jag vill flytta!

Nu! Nu! Nuuuuu vill jag flytta! Jag vill stöka till det och fylla varenda liten yta med pryttlar. Och jag vet att det är så det kommer att bli och V kommer att bli arg på mig eftersom jag vill ha pryttlar överallt och så kommer han att slänga ut mig på gatan med alla mina pryttlar, men då kommer det att bli kallt och ohemtrevligt så då kommer han att be mig komma tillbaka med alla mina pryttlar igen för det är så trevligt så med alla mina pryttlar, men då kanske jag redan har hittat en ny lägenhet som är nyproducerad och ligger i Årstadal med stora fönster och en ny spis. Så då är det försent för lilla V.

Jag har ätit för många reklamgodisar och tatt för många reklampennor.

Haj

V's mamma är snäll och skickar mail med häftiga bilder. En av bilderna föreställer detta:




Och V undrar varför jag får panik när jag simmar i havet.

Hockey

Åt lunch med Markus, M på helpdesk och ålänningen. Markus frågar mig om jag har koll på Leksands spelschema. Varför alltid dessa frågor om Leksand? Ja, jag är från Leksand, och jag håller därför på Leksand i hockey, men endast av den enkla anledning att jag är från Leksand. Jag gillar egentligen inte att jag håller på Leksand, jag skulle vilja byta lag. Men jag håller på Leksand i hjärtat och det står jag för. Men det var det där laget som existerade när jag gick på mellanstadiet. När Niklas Eriksson var mannen i mitt liv. Det är det Leksands IF som jag håller på och kommer alltid att göra. Jag skäms ändå över att jag inte har någon koll på spelschemat, men jag ska sluta med det. Sånt får de här människorna pyssla med.



Läkar-wannabe

För den som är intresserad kan man läsa intressanta debattinlägg i Läkartidningen idag. Men det är bara om man är en nörd som jag är. Som om allt hade gått vägen hade gått på läkarutbildningen i någon stad just nu. Det var den där gräsliga fysikläraren vi hade och mitt dåliga självförtroende som satte stopp för det hela. Sen var jag ju mer intresserad av killar när jag gick i skolan än något annat. Jag ångrar det såååå-å-å-å mycket! På riktigt alltså. 

För övrigt är många av de här människorna som är här på jobbet idag läkare. De ser riktigt skraltiga ut en del. Det är redan läkarbrist, va? Tänk när alla de där skraltiga farbröderna går i pension eller de kanske aldrig går i pension, de får jobba tills de trillar av pinn, då kommer det att bli ännu mer brist. Men jag tänkte att då kanske man kan bli läkarlärling. Det kommer ju att bli skitlätt att komma in på läkarutbildningen och de kommer att ta in folk fastän de har usla betyg och inte har läst fysik A, B, C, D, E, F, G, H, I osv. Det är då jag har min chans.

Kom att tänka på när jag bodde i Östersund och Camilla som jag och Pinglan bodde med trodde att hon hade kommit i klimakteriet. Vi åkte in till akuten och vi fick följa med in på rummet för Camilla ville det. In kom en skranglig farbror som pratade danska och vi trodde att han hade rymt från psykavdelningen, men det var tydligen läkaren som skulle kolla så att Camilla inte hade hamnat i klimakteriet. Hur gammal var Camilla undrar ni säkert. Hon var 31 då. Jag var 21 då, det är så jag kommer ihåg det. Stackars Camilla som fick bo med mig. Tror att Camilla bara hade nån sorts 30-årskris och var rädd för att hon aldrig skulle få några barn. Sen parade Kakan och jag ihop henne med en kille som hette Ola och vad jag vet så är de fortfarande tillsammans och har snart två barn. Härligt! Det kanske är det bästa Kakan och jag gjorde tillsammans.  

Findag

Idag vajar den amerikanska flaggan utanför huset. Det är en sån där dag när alla är uppklädda och det vankas godis och reklampryttlar i entrén.

Min arbetsplatschef S och jag låtsas att vi är bittra över det hela och känner oss utanför. Borden i matsalen har fått skyltar där det står t.ex: Ögon, Demens, Psykiatri, Urologi. Vi funderar på var vi ska sitta under lunchen. Jag hävdade att jag antagligen kommer att hamna vid demensbordet bordet medan S nog kommer att hamna vid bordet som det står Kursledare på. S trodde mer på att jag skulle hamna vid Psykiatri-bordet med tanke på min dåliga psykiska hälsa.

Därefter började vi snacka skit om alla som gick förbi, vi hittade på historier och nu har vi hittat vårat favoirtobjekt. Jag kom på att hon måste vara bordellmamma, imorgon vid frukosten ska vi fortsätta med våra spekulationer.

Har fått trevliga mail också, ett om gratis vip-dag på sats och ett om gratis bio. Jag tackar ja till allt, för gratis är som bekant gott.

Är det inte lunch snart?!

Må så gott, igelkott!

För två år sedan jobbade jag på hemtjänsten på söder. Det var ett par bra månader. Visst var det äckligt ibland, men det var även härligt att vandra omkring på söder och få betalt för det. Det var då jag träffade två småkillar som uttryckte denna fras. Det var en vacker höst. Denna höst tycks bli en sån som bara regnar, regn ger huvudvärk.


Kristian

Den här är fin den.



Det finns även en massa annat bra med Kristian på Youtube.

Nötkräm

Idag vill jag ha nötkräm. Tror att det skulle förändra saker och ting. Jag måste köpa en massa nötter så jag kan baka nötbröd och äta med loads and loads of Bregott. Men just nu vill jag ha nötkräm. Jag ska se om jag hittar det.

Längtar efter V, vill ha en bättre kväll än igår. Han sitter och lär upp nån norsk idag, så det går ändå inte att få tag på honom. Jag klarar mig, bara jag får lite nötkräm så.


Igår

Jag försöker skriva ett mail till V och berätta för honom hur jag mådde igår. Det var verkligen inte bra igår, jag ville bara självdö i en kokong. Jag orkade inte prata om det. Ikväll kommer jag kanske också att vilja dö, vem vet, men jag funderar ju på att gå på Yoga innan jag kommer hem för det kanske är bra. Men jag inser att det inte är någon idé att skriva om hur jag mådde igår, för då kommer jag att hamna där igen, jag tänker framåt istället. Jag fokuserar på idag. Jag tar en dag i taget.


Jäj!

Det är så jag säger när jag är på bra humör. Idag känner jag mig en smula glad för jag har fått fyra prenumeranter. Jäj!
Tack B
lajkel för det. Nu har jag fått mina fyra prenumeranter som jag har tjatat om, så jag får helt enkelt vara tyst, men jag är lite besviken på att mina bästa vänner inte gör som jag säger. Visserligen kanske de bara läser min blogg och då spelar det ju inte så stor roll, då har man ju ingen nytta av bloggkoll, men så kan ju ändå inte fallet vara.

V försöker övertala Pogo att använda bloggkoll, men han förstår inte heller charmen med det hela.

Igår tjuvringde jag till Pogo, ja, eller min telefon ringde upp Pogo av sig själv när jag hade headset och lyssnade på radio på vägen hem från jobbet, jag hann inte ens reagera förrän han svarade, så dumt. Jag suckade och sa att jag ringt fel. Pogo måste ha suttit och väntat hela dagen på att nån läcker brud skulle ringa eftersom han svarade så fort. Min telefon verkar åtminstone gilla Pogo, den har ju ringt upp honom förut. En gång när jag kom åt knappen på headsetet sa jag Suck! Pogo svarade telefonen och ringde upp Pogo, men då hann inte stackarn svara som tur var. Han blir bara besviken när jag ringer.

Men som sagt, det är bättre idag. Jag tror att jag ska träna efter jobbet, kanske köra lite Yoga. Kan det vara bra?

Finne

Det var någon som redan hade snott vilorummet. En liten röd lampa lyste utanför som en varning om att jag inte skulle öppna dörren. Undrar om folk brukar sexa där inne. Borde man avskräckas av det?

Nu har jag klämt finnar och pormaskar i ansiktet och på ryggen i en halvtimme, men jag vill fortfarande inte cykla hem. Jag är den första som kommer på morgonen och den sista som går hem. Ok, jag är inte först, men nästan, jag kommer tvåa och jag är inte sist heller, men nästan, jag är tvåa.

Jag vill bara sova, så meningslöst, så ska man cykla hit imorgon igen. Och det är egentligen inte själva cyklandet jag ogillar, det är meningslösheten med att åka hem och äta och se på tv och sova och sen åka tillbaka igen. Jag skulle kunna jobba mina timmar på två dygn och sedan vara ledig resten av veckan och hinna med någon annan meningslös aktivitet som ger lite mer stimulans. Som att blogga hejdlöst eller sy en balettkjol eller rita möbler som far kan bygga till mig.

Jag måste kanske börja läsa Blondinbellas blogg igen för att få inspiration, eller nej, det behövs inte. Det är bara något jag skriver.

Jag borde kanske byta jobb, jag har varit här alldeles för länge, snart ett helt år.

Lågkonjunktur är det också, då ska man hålla hårt i sitt jobb. Så jag håller hårt i mitt jobb, ett tag till.

Dags igen

Var tog dagen vägen? Ska dagarna verkligen gå såhär fort? Det kommer ju snart vara sista oktober och jag måste börja åka pendeltåg om dagarna ska gå såhär fort.

I morse ville jag inte kliva ur sängen eftersom vädret var så trist utanför fönstret. Nu vill jag inte gå ut ifrån jobbet eftersom vädret ser ut som skit. Jag funderar på om jag ska sova på jobbet. Jag ska leta reda på det där vilorummet som tydligen ska finnas på plan sju. Det finns ju allt man kan tänkas behöva här. Mat, gym, tv, dator, bibliotek och omklädningsrum. Det som är värst är att jag inte har några rena trosor. Jag tycker inte om att inte ha rena trosor på morgonen. Men vet ni vad! Det finns ju tvättmaskin här också. Inga problem! Jag cyklar hem när vädret ser ballare ut helt enkelt.


Bloggschema

Det är tydligen det senaste. Hm, jag har inget bloggschema, men jag kanske borde skriva ett. Jag måste antagligen säga upp mig från jobbet också för jag kommer inte att ha tid med så mycket annat om jag ska skriva bloggscheman.

Jag fattar inte att det kan ta så mycket tid att blogga. Jag vore ju grymt glad om jag kunde lägga ner så mycket tid, men jag har faktiskt ett jobb att sköta, men jag tror att jag lätt skulle kunna blogga sju gånger om dagen om jag skrev mina manus på kvällen innan. Ja, och tänk om jag kunde ha en liten mikrofon på mig när jag cyklar till och från jobbet, jag skulle kunna spela in alla mina bloggämnen som dyker upp i huvudet då.

Men guldfisk som jag är har jag såklart glömt allt bra så fort jag kliver av cykeln, men det är så satans svårt att cykla och blogga samtidigt.

Anekdot

Skulle vilja berätta något kul, men jag känner inte att jag har så mycket att bjuda på idag. Jag har en massa göromål att ta tag i och helgen var ganska händelselös.

Var visserligen på stan i lördags och hann träffa V's mamma, moster, min syster och Sanna, men det regnade ju så vi tryckte mest inomhus och pratade och fikade. Jag som i vanliga fall inte tycker om att fika, men jag börjar nog att lära mig att sitta still och vara social. Men ibland liksom försvinner jag bort i tankarna och blir okontaktbar, det hände med V och hans mamma och sedan med syter och Sanna. Min hjärna är så rörig.


Nu tjatar jag igen

Följ min blogg med bloggkoll

Jag har bara tre prenumeranter, men borde egentligen ha nio.

En av mina absoluta favoriter.


Sovmorgon!

V ställde klockan igår så att han inte ska få panik, vi ska ju inte till stan och träffa hans mamma vid tio.
Jag säger till V:"Jag ska ha sovmorgon jag!" och så fnissar jag litegrann.
Klockan 06.28 kommer jag ut från toaletten där jag suttit en halvtimme med miniräknaren och räknat på vad jag borde begära i ny lön och suckar så högt jag bara kan i hopp om att V ska vakna. Lägger mig bredvid honom och slår upp en bok i mörkret och testar min bokläsarlampa, men batteriet verkar vara döende i den.
Jag suckar några gånger till innan jag inser att det inte fungerar och så rumsterar jag ett tag och sätter mig i soffan med V's dator i knät och hörlurar på.

Det är sällan jag har sovmorgon. Nu för tiden har jag dock blivit mycket bättre. Förra helgen var jag upp tidigt både lördag och söndag, men lyckades tvinga mig själv att somna om. Det är ett gissel. Tycker att V borde ta till vara på de här mornarna innan vi flyttar för så fort vi har landat i nya lägenheten kommer han antagligen inte att se röken av mig på mornarna. Vi har nämligen bestämt att en arbetshörna ska inredas i vardagsrummet. Där kommer jag att sitta tills jag tröttnat därefter tänker jag rymma till syster och väcka henne på lördagarna.

Tiden går så sakta dessa mornar. Klockan åtta får man dock börja koka ägg och det brukar V vara tacksam för och vaknar i takt med att äggen börjar hoppa i kastrullen. Det är fint med sovmorgon, det är fint som snus.


Idag har jag fått en penna som

MMS

Idag har jag fått en penna som är lika snygg som min jacka. Nu ska jag cykla hem.


Mobilblogg

Jaha, så helt plöstligt trillade bilden in som jag skickade i morse. Ja, det är ju bra att det fungerar iallafall, men sådär lång tid kan det ju inte ta.

Men där är min fina legoring. Min förlovningsring brukar jag kalla den när V är i närheten, men V gillar inte det för han ska nämligen aldrig gifta sig. Synd för honom. Jag ska nämligen gifta mig med honom och så ska jag ha hans fina efternamn också, men jag ska behålla mitt också eftersom det ju bara finns fyra som mig i hela världen.

Jag ska snart åka hem, först ska jag jobba en stund till eftersom jag nog inte vill komma tillbaka hit på måndag när jag har så mycket kvar att göra.

Men va kul, då kanske jag kan bjuda på fler bilder från det dagliga livet, synd att min mobilkamera är så kass. En sån här mobil har jag.



Det finns ju bara 500 ex av den så därför är den ju lite coooooo-el, men den är inte så bra egentligen. Om någon vill köpa den av mig så kommer jag inte att säga nej, men då får man kanske lägga en slant eftersom den är så coooo-el.

Men! Nu regnar det juh! Jag tänker inte cykla när det regnar såhära. Då sitter jag kvar här och surar tills det har slutat.

Dagens

MMS

Dagens


Ring!

Jag försökte mobilblogga, men det gick inte. Orkar inte ta reda på varför. Kanske gör ett nytt försök. Vill ju visa min legoring.

Annars är det ju som alla vet fredag idag och med det infinner sig någon konstig ångest. Det var likadant förra fredagen. Det måste bero på att jag inte har några planer. Jag vill att helgen ska vara fullspäckad av göromål. Förra helgen kikade vi ju på lägenheter och cyklade en massa, men nu har vi hittat lägenhet. Visserligen ska vi eventuellt träffa V's kusin och mamma imorgon. Kika på kusinens nyrenoverade lya, det kan bli skoj. Inspektera och tänka "hm, såhär skulle man ha det!" eller "hm, såhär vill vi inte ha det!". Hoppas att jag får träffa syster något också. Får jobba lite hårdare på det den här helgen.

Och så ett stort grattis till JD som fyller år idag!

Fejjan

Fasen va läskigt det är. Ser att två gamla bekanta har gått och gift sig nyligen.

Sedan skrev jag in ett random efternamn och så kommer en lista upp på folk jag ej känner med det efternamnet, de är rangordnade efter hur många gemensamma vänner vi har. Två stycken av dessa med samma efternamn har jag ingen aning om hur de gemensamma vännerna har någon koppling. De är nog buksvågrar kanske.

V är världens snällaste som har diskat. Han gör det visserligen alltid och är jättesnäll så jag har verkligen ingenting att klaga på, men han ska verkligen ha en eloge för det.


14 post-its kvar

Jag sitter kvar på jobbet trots att jag egentligen kunde ha cyklat hemåt för en timme sedan. Jag vet bara inte vad jag ska göra när jag kommer hem. Hur ska jag kunna hindra mig själv från att börja packa. Det är för fasen två hela månader kvar tills dess att vi ska flytta. Vad kan man göra redan nu för att underlätta flyttandet redan nu? Äta upp all mat? Göra slut på allt schampo? Skriva tills bläcket i alla pennor är slut? Skicka en massa brev så att brevpapperet och klistermärkena tar slut?

Skönt att jag fått något annat att tänka på än att jag ska gå på kurs hela nästa helg. Skitnervös inför det. Huvva! Men det är bra att vi ska flytta närmare fryshuset, det är ju där jag ska hänga.

Hej M!

Nu gör jag såhär igen. Jag vet inte var jag ska svara dig annars. Du kan väl bara skapa en blogg bara så att jag har någonstans att skriva mina svar på. Det har börjat bli ett nytt sätt att konversera på det här, jag gillar det tror jag.

Ja, vi kände för att flytta så vi gick till banken och frågade om vi fick låna pengar och det fick vi. Det ligger väldigt många lägenheter ute i Årsta för tillfället därför är priserna relativt låga. Tror faktiskt att ni får fixa det där själva, jag är ingen krösus direkt. Men alltså, det är ju superskönt att köpa för då är det ju frittfram att pynta som man vill i lägenheten, inget mer 2:a hand för mig inte. Jag ska stå kvar i bostadskö, så den dagen jag inte längre ska bo i bostadsrätt hoppas jag att jag har stått så länge i bostadskön att jag lätt kan få tag på en hyresrätt. Du står väl i bostadskö hoppas jag. Men efter detta hoppas jag att det blir hus, kommer ju alltid att drömma om att få bo i hus. Men vi får se var det bär, man lär så länge man lever.
Kram på dig!

Vackra dag!

Jag kunde inte sova i morse. Jag vaknade upp och tänkte bara på möbler. Jäj! Ett riktigt hem. Jag kan möblera om varje lördag som när jag var liten. Jag stängde in mig på mitt rum på lördagarna och möblerad om och lyssnade på radio. Jag kom bara ut för att äta och sen gick jag på disco och var coolast. Det tyckte jag nog inte då, jag var ju så satans blyg. Men såhär i efterhand tycker jag att jag var ganska så tuff och knasig som hittade på en massa knas med hår och kläder.

Inspirationen återvänder, det är härligt som tusan!

Jag måste tvätta håret, det kliar i min hårbotten, sen ska jag ta itu med mina 23 post-its. Jag vill ju inte jobba, jag vill fantisera. Bu-hu!

Löneförhöjning

Se det som något gott att jag inte bloggar så mycket, det betyder att jag har mycket att göra på jobbet och det betyder att jag inte behöver förpesta andras tillvaro och det betyder att jag inte tänker på mat. Jag borde begära löneförhöjning när det är såhär galet på mitt jobb. Men strax ska jag cykla till Årsta och skriva på kontrakt med V. Jag kommer iförd tights.

Såg att de plockat bort lägenheten från nätet nu, så länken fungerar inte. Ni får komma och hälsa på istället, eller så kanske jag är snäll och lägger upp nån bild eller två här i bloggen. Vem vet.

Jul!

Nu vill jag att det ska bli jul. Nu kan jag det här med hösten. Jag vill ha jul nu istället. Vad som är så bra med julen vet jag inte riktigt, men jag vill gärna ha den här nu. Ja tack, myrstack!


Flytteri

Vi har inte skrivit på papperena ännu, men det ser ut som vi ska flytta till Årsta. Malgomajvägen 17 är det som gäller just för tillfället. Jag tror inte på det riktigt ännu. Jag har det nämligen lite för bra anser jag. Det var ju den lägenheten som vi allra mest ville ha liksom. Här kan man kika på den än så länge.

Så lite statistik. Jag är nämligen fett nöjd eftersom jag inte har haft färre än 11 unika träffar varje dag sedan den sjuttonde augusti här på bloggen. Håller det i sig till den sjuttonde september ska jag bjuda mig själv på kaka. Haschkaka. Nej, usch så jag säger!


Ledsen

Jag känner mig lite ledsen eftersom V har bestämt att jag inte får åka hem i helgen. Eller det har han väl egentligen inte bestämt, men han tycker jussom att det är bäst så eftersom vi håller på och kollar på lägenheter och hans mamma kommer i helgen och jag måste spara pengar. Men jag har ju sett fram emot att få gå på bröllop och jag vill hem till min mamma och hämta broccoli och ägg. Jag vill andas lantluft och prata med Far. Det är vad jag längtar efter så därför känner jag mig lite ledsen. Men det rättar nog till sig. Vi får väl hoppas att vi får tag på en fin lya snart så att allt känns tryggt och bra. Det vore skönt minsann.

Jobba, jobba!

Hm, jag åt en sån där äcklig Babybel-ost. Fy! Jag mår illa bara för att det står light på den. När ska de börja med saker som det står extra feta på?

Nyss fick jag stress-tinitus, det gick över efter två minuter. Mina post-its på skrivbordet förökade sig skitsnabbt och jag hade tre missade samtal. Jag vill inte hjälpa folk. Eller jo, om det är något jag kan liksom, som t.ex bädda sängen, diska eller hålla upp dörrar. Nu så äre bara: "hej, det här är fel". Jag ba: "jag fixar". Och så loggar jag det på nån site och så händer inget mer, sen får jag vänta på att nån datortekniker hör av sig och säger att nu har vi fixat det, då får jag ringa tillbaka och säga: "hej, nu är det fixat". "Tack", säger nån då: "Du är en ängel!" Jag är för fan ingen ängel, jag är en helt vanlig tjej som har ett trist fejk-jobb.

Ok, ok, jag är skitglad att jag har mitt fejk-jobb. Jag skulle vara skitledsen om jag inte hade något jobb. Men jag kommer nog alltid att ha jobb.

Barnvakt

Min chefs chef kommer förbi med ett litet barn i handen och jag tänker:"Nä nu jävlar, tycker de att jag gör så lite nytta här att jag ska sitta barnvakt åt chefens ungar?!" Men det är såklart inget sånt i görningen. Nej, vi ska gå och uppvakta en kille som har gift sig i korridoren. Vilken tur! Jag är ju urusel som barnvakt och dessutom gör jag ju en massa nytta här. Chefen får minsann ta hand om sina ungar själv om han nu måste släpa med dem till jobbet. Men söt som socker var den där lilla ungen. Måste övertala V att vi ska köpa en trea istället så att vi har plats för en sån där, eller två.

Kärlek!

Jag älskar Kostdoktorn!

Snälla, läs hans senaste inlägg! Det låter ju så klokt och bra så jag vet inte var jag ska ta vägen. Tänk om V också kunde förstå det så vi kunde få äta mat hemma.


Blogg-kreativiteten

Förundras över att jag är så ruskigt kass på att blogga på helgerna. Det är ju då det egentligen borde finnas tid och inspiration, men icke. På helgerna är jag trött. Jag har ångets mest hela tiden eftersom jag är ledig och när man är ledig borde man ta tillvara på tiden, men att ha all denna tid gör bara att inte kan komma på vad jag vill göra. Så istället för att göra allt jag vill göra så gör jag ingenting. Blir skittrött av att tänka på vad jag borde vilja göra.

Igår cyklade vi runt i Årsta och kikade på lägenheter. Två var superfina, en var lite mindre fin. När vi kom hem var jag arg och sur eftersom V inte ville käka på Palmyra. Jag var så hungrig att jag vill slåss, men V fattade ingenting. Jag käkade nötter och riskakor och sen blev jag på bättre humör igen. Men sen var vi trötta, trodde inte att det skulle ta så mycket på krafterna att cykla till Årsta och hänga där ett par tre timmar. Men fy! Känns som att tröttheten sitter kvar även idag. Och idag ska jag orka cykla till Årsta igen efter jobbet och kika på fler lägenheter. V har kärat ner sig i Årsta sen han upptäckte att det finns en gångbro mellan Årsta och Söder. I våras frågade jag V vad han tyckte om Årsta och då svarade han att det var ett trött ställe. Jahapp! Nu låter det helt annorlunda och jag känner mig lite förvirrad. Jag som hade fokuserat lite mer på Hammarhöjden eftersom jag trodde att fokus låg på Söderstadion, men, men.. Jag ska inte klaga. Årsta är finemang! Nära till fryshus, söderstadion, Hornstull, Hägersten, för att inte tala om V's älskade Pogo. Dåligt är väl att det blir längre till jobbet, men det är ju snornära till pendeln så det får väl gå. På pendeln kan man läsa böcker, det kan man inte när man cyklar. Jäj!