Personlighetstest

Din personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.



Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.

Här är alltså svaret på vad jag ska bli när jag blir stor, det är kanske här jag ska sitta iallafall.


Gör testet själv här.


Igår ringde de från Ersta-Sköndal och erbjöd mig en plats på sjuksköterskeprogrammet där. Jag tackade nej idag på morgonen. Det känns extra bra nu när jag ser att jag ju inte alls ska bli sjuksköterska. Jag ska fortsätta min bana som dataspecialist. Men jag vill ju även bli läkare och elektriker, polis vore ju inte heller så dumt.

Nej, jag blev inte alls mindre vilsen efter det där testet, jag visste ju redan allt det där. Det är ju min personlighet de beskriver där, någon som vill hävda något annat har fel.


Kommentarer
Postat av: M

Fan också! Gjort testet på mamma o pappa, och nästan allt stämde. Sedan gjorde jag det själv en gång, och då tyckte jag att mycket stämde. När jag gjorde det andra gången blev det inte rätt, tycker jag, och en tredje gång (när jag försökte att vara mer ärlig) fick jag exakt samma resultat.. Det här ska alltså stämma in på mig enligt testet:



Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.



Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, SYO-konsulenter, journalister, religionslärare.



Haallå? Tystlåten?? Extremt lojal? Tjäna mänskligheten? Alltså, på sätt och vis kanske. Man får väl lov att läsa lite mellan raderna också. Men något som oroar mig på riktigt är att jag inte under någon av gångerna då jag genomförde testet lämpades för designyrket - det gjorde tvärtom min pappa!:-) Lärare kan väl för den delen inte passa en person som känner sig inåtvänd? Fastän nu börjar jag känna att jag kanske skulle svara på frågorna mer som yrkesmässig än privat.. det där kan ju skilja sig en del. Återkommer!;-)



Välkommen hem!!

Kram kram!



2008-08-19 @ 22:29:14
Postat av: Anonym

Ok, samma svar som första gången. Nu kan jag inte tänja på gränserna mer - det här (kombinerat med föregående?) ÄR jag:



Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.



Karriärer som skulle kunna passa dig:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, SYO-konsulenter, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.



Får satsa på något annat än design då..:-(

Natti platti!

2008-08-19 @ 22:38:36
Postat av: Anonym

När jag parar mina två resultat och tar ut det som jag tycker stämmer bäst in på mig, blir det så här: (Fortfarande lite besviken..)



Kraftfulla, originella och känsliga. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.



Karriärer som skulle kunna passa dig: 
Skribenter, artister, socialarbetare, bildlärare, psykologer, forskare, redaktörer, muskier, fotografer, bibliotekarier.



Naturlig fallenhet för missbruk så som besatthet av personlighetstest, borde kanske petas in någonstans? Tack för det, Linnea!:-/



Kram och god natt!

2008-08-19 @ 22:56:41
Postat av: Anonym

+Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.



Det ska faktiskt in också! Mer än mycket annat.. Glömde. Få mig att sluta. Snälla?

2008-08-19 @ 22:58:42
Postat av: Anonym

..men, så här måste det bli istället:



Kraftfulla, originella och känsliga. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Oftast begåvade skribenter. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Vill förstå och hjälpa andra. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.



Karriärer som skulle kunna passa dig: 
Skribenter, artister, socialarbetare, bildlärare, psykologer, forskare, redaktörer, muskier, fotografer, bibliotekarier.



Alltså, nu ska jag slå igen locket. På riktigt. Det här börjar bli sjukligt.. Börjar dessutom känna att jag kanske bara valt ut sådant som jag tycker låter bra och eftersträvansvärt, snarare än sanningen om mig. Kanske borde plocka ihop delarna jag uteslutit. Men det skulle innebära att jag måste byta politisk inriktning, och det tror jag inte på! Nej, nu får det vara så här. Snälla, berätta för mig hur jag är, så behöver jag inte grubbla över det på egen hand. Eller nåt.. GOD NATT!

2008-08-19 @ 23:06:55
Postat av: sebbe

hur var hancock?:)

ska in och göra testet själv

även om jag vet vad jag ska

göra när ja blir "stor" haha

Postat av: T

Din personlighetstyp:



Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.



Karriärer som skulle kunna passa dig:



Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.



Jag gjorde testet 1 gång och är nöjd!

Eller vad säger du......hemmafru! hey jäj!

puss

/T

2008-08-20 @ 19:05:09
URL: http://www.skonmiljo.blogspot.com
Postat av: adisa

lätt att jag ska göra det. behöver veta vad jag vill! haha

2008-08-20 @ 22:55:56
URL: http://adisam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback