Semester?

Blir det fint väder idag eller? Jag tänker bara var här till efter lunch, sen tänker jag dra hem och slöa. Jobba kan man göra på kvällarna när inte solen skiner. Sen tänker jag gå på semester, ja, fast riktig semester är det ju inte. Jag tänker bara ta semester från att sitta på det här trötta gröna kontoret och spana på tåg som åker förbi utanför fönstret. Tar mitt pick och pack och återvänder inte förrän tidigast den 28:e juli. Härligt!


Kommentarer
Postat av: Emp

Det lät skönt det, skulle gärna lämna kontoret jag sitter på för att få vara ute i solen!

Postat av: M

Du har fortfarande inte berättat om London.. Inte hört ett ljud om att du skulle dit ens. Berätta! Har du semester fr o m idag alltså? Är du i Sthlm nästa vecka? Jag vet ingenting om någonting, mer än att jag inte gör något annat än att läsa i solen hela dagarna (med Hawaiian Tropic, inhandlat på Åhléns City..), och att det egentligen är ganska dåligt för jag är såå fruktansvärt rastlös men såå oförmögen att ta tag i mitt sommarprojekt. Tror faktiskt att det funkar bättre när jag är i stan, får bättre självdisciplin där av någon anledning. Men jag önskar nästan att jag inte sökt CSN och bundit upp mig vid att göra saker. Bara flyta vore det bästa för mig nu. Urlakad kreativitetsmässigt. Känns inte som om jag har några kompisar heller. Pratar aldrig med någon. Blev särskilt påtagligt i morse, när jag vaknade ur en dröm som helt saknade logik, och som jag verkligen behövde rådfråga någon klok om - men inte hade någon att ringa!?! Mor hatar att prata drömmar, film och aktuella händelser (sådant som skrivs i tidningarna t ex) och vill gärna få hela världen att tro att man är vriden om man tycker att detta är intressant. Men nu är t o m hon ute i världen och roar sig - med syster Ulla på Öland. Pappa blir en torrboll så fort mamma försvinner. Anstränger sig massor ens för att vara trevlig. Inte hans uppgift att roa mig heller kanske.. Var tog livet vägen??:-(



När åker du till Dalom härnäst? Vad gör du i sommar? Ta mig med..? Kram kram!

2008-07-03 @ 09:47:50
Postat av: Limpan

Det kommer en historia om London inom kort, men just nu har jag inte riktigt tid, eller jag har väl det, men då måste jag stjäla tid från det här jobbet jag egentligen jobbar på. Jag har inte semester. Jag ska jobba hemifrån. Dvs, jag ska ta med mig datorn hem. Kommer att bli ganska så klurigt att bokföra mina timmar, men det ska gå. Jag ska dessutom växla pengar tre dagar nästa vecka och de två veckor som kommer efter det, så i Sthlm förblir jag. Åker eventuellt till Dalom den 25:e, men då till Falun som det ser ut nu. Annars blir det mest jobb i sommar. Har semester v. 33 och då ska vi fly landet och få lite sol. Men du vet väl att du kan ringa mig närsomhelst. Jag är så korkad att jag alltid har telefonen på, dessutom vore det skönt med en liten paus i det här.

2008-07-03 @ 12:04:07
URL: http://endumen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback