Blixt

"..ar och dunder, magiska under." (Det blev inte riktigt som jag tänkt mig.)

Om man slår sig riktigt hårt i huvudet och blundar, och allt är mörkt omkring så ser man vita blixtar innanför ögonlocken.

Kommentarer
Postat av: Josse

SOV kvinna. SOV!

Postat av: The One and Donny

Det räcker om du blundar och tittar bak-bak-bak i huvudet. Då ser man häftiga färger och det känns som om man faller. Cooooolt

2008-11-15 @ 12:37:50
URL: http://le-faux-pas.blogspot.com
Postat av: Josse

Limpan. Kl 20 ikväll är det bokat. Ska dra till brorsan innan och då är du också välkommen. Jag kommer nog dra dit vid 18 tiden.

2008-11-15 @ 14:13:00
URL: http://jossex.blogspot.com
Postat av: M

Avverkat två hyrfilmer denna helg. Råttatouille, som (om du inte sett den) är helt fantastisk! Seriöst en alla tiders-favorit, trots mitt djupt rotade hat gentemot dataanimerat; övertygad om att man om bara ett par år inte kommer kunna titta på dessa all-fokus-på-teknik/noll-intresse-för-estetik-rullar, undra varför man hade så bråttom med att släppa fenomenet lös innan alla byggstenar fallit på plats (vilket ju går lite fortare idag än för 100 år sedan). Ungefär som digital-tv i storm.. Nåväl, i det här fallet tänkte jag inte ens på det. Utvecklingen går kanske framåt?



Så, ikväll, när jag skulle lämna tillbaka den, upptäckte jag Dårfinkar och Dönickar ibland nyheterna. Wow! Mamma säger att jag älskade den serien när det begav sig (-88), men jag minns bara att jag tyckte att den var obehaglig och att jag var vettskrämd för morfar samt tyckte att Isak var snygg. Hela serien, 2 h och 50 min. Men helt värt!



Tips om du får tråkigt eller drabbas av någon mystiskt åkomma i stil med min.. Kraam!

2008-11-16 @ 00:38:50
Postat av: endumen

Usch, jag gillade verkligen inte heller Dårfinkar och Dönickar. Det gör ont i mig av den. Tänker inte se den. Nej, nej.

2008-11-17 @ 15:52:52
URL: http://endumen.blogg.se/
Postat av: M

Ok, låt gå. Men Råttatouille MÅSTE ses! Lycka till med fossingarna.. Kram!

2008-11-17 @ 21:07:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback