Bra vibrationer

Lyckades bättre med pendeln i morse, men vad är det här med att vakna alldeles för tidigt varje morgon?

Håller på att besluta mig för att inte cykla till jobbet. Ja, alltså, det kan ju vara bra och så, men då blir man svettig och det gillar jag inte, eller så fryser jag om kinderna och näsan, och det gillar jag inte heller. Då kan jag ta den där pendeln som är lite instabil, men då får jag åtminstone läsa. Ska bara cykla hem cykeln härifrån. Kanske idag eller kanske en annan dag.

Lamporna på mitt rum trummar tyst och envetet, det kan även vara tinitus. Nej, det är lamporna och elementet började helt plötsligt. Va? Små små skakningar, som att någon någonstans borrar i marken långt bort och vibrationerna samlas alla på mitt rum och bildar små små trumsolon. Det är inte inbillning, ibland känner jag vibrationerna i golvet. Håller huset på att falla samman?

Städade mitt klädskåp här på jobbet. Det innehåller: sju överdelar, ett par byxor, två par trosor, tre bh:ar, två sjalar, två par skor, fem par strumpor. Jag skulle med andra ord kunna gå naken till jobbet för att sedan klä på mig här. Om jag ville det förstås.

Kommentarer
Postat av: Josse

Jag skulle också vilja cykla till jobbet men det finnes ju ingen dusch på plats och jag vägrar komma svettig till jobbet. Funkar inte. Inte!

Postat av: sanna

Hur har du det i nya lägenheten???? KRAM!

2008-11-05 @ 11:24:28
URL: http://susenlusen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback