Fabulous friday

Just nu vill jag bara gråta eftersom Andreas och Torbjörn har åkt hem från jobbet. Jag älskar dem! (Andreas, om du läser det här: ta det inte så hårt.) Det har varit världens bästa arbetsdag och jag vill att alla arbetsdagar ska vara som denna. Vi fick Rosa Bandet-tårta som visserligen inte var så mycket att hurra för, men den gick ner ändå. Först träffade jag en användare som var på glatt humör och ville bjuda mig på vin. Därefter fick jag Andreas att fixa dångeln. (Förlåt för att jag skriver dångel, jag tycker att det är så fult så jag måste göra det.) Jag har kutat runt i huset mest hela tiden och träffat glada och finurliga människor hela dagen. Jag har varit så trött att jag känt mig onykter. Lunchen intogs i Kista bland alla andra arbetare som tar sig till Food Courten under lunchen. Vi avslutade dagen med att skriva med vänster hand inne på mitt kontor och dog av skratt. 

Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Har pratat med syster som ska ut och åka bil med sin pojkvän. Jag vet att jag borde packa. Kanske borde jag även sova eftersom jag varit vaken i tolv timmar om 20 minuter. Har en mild huvudvärk, skulle kanske må bra av att cykla hem. Borde ha liftat med Andreas, men så långt tänkte inte jag just då. Fan!

Jag åker väl hem till mitt antiklimax om en liten stund.

Men, men, men! Idag har jag ju en fungerande dator mina vänner. Hoppas att syster vill komma över en stund och kanske dricka lite sprit och titta på när jag packar. Pleeeease! 

Kommentarer
Postat av: Josse

Bra att du har dator. Bra. Kom hit annars.

Postat av: endumen

Jag har dator, men jag kan komma ändå.

2008-10-24 @ 17:59:04
URL: http://endumen.blogg.se/
Postat av: Josse

Eftersom min lya är äcklig och stökig vet jag inte om jag vågar göra ett trade med dig, vore inte fair. Vet heller inte om jag skulle hinna med att städa up här innan du skulle komma över. Men imorgon, imorgon står min dörr öppen och det sitter en banderoll uppe där det står "Välkommen hem till mig Limpski".

2008-10-24 @ 18:12:50
URL: http://jossex.blogspot.com
Postat av: Babybacon

vaken 12timmar och behöver sova!?!?!? är det vanligt att sova efter 12h? eller har jag bara fått livet om bakfoten

2008-10-24 @ 18:45:32
Postat av: endumen

jag är klen.

2008-10-24 @ 19:31:28
URL: http://endumen.blogg.se/
Postat av: endumen

och Josse, Jag kommer!

2008-10-24 @ 19:58:01
URL: http://endumen.blogg.se/
Postat av: Josse

Gör du? Fan vad kul. Du är vilkommen!

2008-10-24 @ 20:52:22
URL: http://jossex.blogspot.com
Postat av: endumen

Ja, vi kan höras via sms imorgon.

2008-10-24 @ 21:27:35
URL: http://endumen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback