Hund

Nej, jag vill inte ha nån hund har jag sagt. Icke!

Men nu, i denna ensamma stund vill jag ha en tax. Och jag som aldrig gråtit över Lottens bortgång, gråter nu över den äckliga lilla hunden. Och fnissar. M, kommer du ihåg när vi låg på min säng i Heden och Lotten kom in och fes. T, var du med då också?

Vet inte om jag ska försöka att ta mig upp ur min svacka eller om jag ska låta det få vara såhär en stund. Kanske är jag något på spåren.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Älska älska älska sångogram. Vart så himla glad över mitt! Dom är alltid så fina, så gråta är tillåtet :)

Postat av: blajkel

vem var lotten?

2008-10-26 @ 21:14:14
URL: http://blajkel.blogspot.com/
Postat av: endumen

Lotten var en tax vi hade som fes illa och hade typ skabb.

2008-10-27 @ 08:02:42
URL: http://endumen.blogg.se/
Postat av: M

Lotten var den bästa hunden! Hennes ögon lika kloka som en försynt människas.. Hennes små dunsande steg mot golvet innan ytterdörren öppnades.. Och tafatta små försök att hoppa (komma upp i soffan etc)! Hon var verkligen alla tiders - trots prupp och skabb. Och tax är det enda rätta, insåg jag när jag pluggade i Malung och varje dag innan jag skulle hem köpte en påse geléhallon på OK och en man kom och snodde fast sin pyttelilla taxvalp vid en lyktstolpe och den skuttade runt som ett nyfött rådjurskid (klumpigt men nätt, liksom), med enda undantaget att den såg ut som en dvärgtax - exakt lika som en fullvuxen till proportionerna men så himla mini-liten! Och jag förälskade mig i bakhuvudet på den.. Så där perfekt kupat som hos en liten bebis (som inte blivit utdragen med sugklocka..).



Nej, skaffa inte hund. Men om du måste - låt det bli en tax!:)

2008-10-27 @ 14:33:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback