Helgens höstbild



Fick den här fina av far idag. Tänk när jag var liten och själv kröp in i den där äckliga hundkojan, jag minns hur det luktade därinne. Nostalgi!

Kommentarer
Postat av: Blajkel

Vi hade höns när jag var liten. Dom var precis utvecklingsstörda. När det var slakt dags så brukade jag jaga hönsens huvudlösa kroppar med hemmagjorda nunchusks. Nostalgi!

Postat av: M

Hej! Varför är inte du hemma i dalom och går på vävmässa på Ejendals Arena med mig, imorgon? Ska plocka svamp också, i det fina vädret som väntas. Härliga tider trots höst på ingång.



Kolla mina helt otroliga nya bilder på: 827/" rel="nofollow">http://www.beckmans.se/matilda-sandstrom827/ - trodde ALDRIG att något kunde bli så bra!! Helena Påls heter fotografen, och hon är Mats moster! Hon är helt fantastiskt duktig och förtjänar en massa publicitet - varför jag vänder mig till just din blogg.;-) Modellen kanske du känner igen (Martina Rimsbo). Make up-artisten heter My Emilsson, och hon hjälpte till på Zorn-plåtningen också. Så bra team! Uppgiften gick ut på att tillverka ett plagg med denimkänsla (mitt flätade fodral innefattar Mats gamla dyra Evisu med vit färg på, bror Martins gamla svarta från tidigt 90-tal och ett par svarta second hand + häftklamrar och ett korsettskeneförsett blixtlås som sträcker ut sig i över- resp underkant). Black&Blue döpte jag konceptet, utifrån materialet i klänningen. Det bygger på styrkan att ta sig ur elände, typ. Jag stod också för stylingen, men den var i stort tänkt som känslomässig - konstnärligt diffus, dokumentärbetonad/situationsfoto; kontroversiellt inramat av exklusivitet i all enkelhet. Helena hade mycket fria händer.. och se hur magiskt det blev?! Jag är så stolt!



Kom hem nu.

Kram kram!

2008-09-13 @ 00:47:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback