Räkmackan

På lördag ska jag bli klippt. Det är bäddat för färgning och klippning, men inget extremt. Dock bör jag vara redo för förändring.

Jag kommer säkert att gråta när jag kommer hem, men jag är ju en förespråkare för förändring, så det får väl gå.

Kommentarer
Postat av: M

Ja, men med din karriär kanske jag kan hjälpa till? Befinner mig ju i ett forum där namn stöts och blöts i tid och otid, och det är ju inte precis fel att stå omnämnd i våran stickvisningskatalog och på min portfoliosida (ganska välbesökt tror jag, om det stämmer med de gamla siffrorna - mycket företag som kollar, världen över. Fick nyligen "erbjudande om att söka jobb" i Spanien t ex. En stuga i norra Spanien, vore det så fel då)?! 'Strumpstickar-Linnea'.;-) Bl a Sandra Backlund ska faktiskt vara handledare för stickprojektet. Har du lust att diskutera hur du kan hjälpa mig någon dag? Vi har faktiskt blivit beordrade på skolan att ta hjälp av flinka fingrar. Vem ska jag då höra efter med, om inte dig?!:-)



Kraam!

2008-09-30 @ 11:01:23
Postat av: M

Vad blir det för färg förresten?? Och klippning..? Jag ska göra cornrows!:D (På riktigt.)

2008-09-30 @ 11:02:46
Postat av: sanna

Hmm...vet inte vem du menar, med det kanske hon gör! Så du ska klippa å färga, spännande! Vad blir det för färg?

Postat av: Limpan

M: Jag ska vara hårmodell på Björn Axén academy, så jag har ingen aning om vad det blir.

Men ja, jag vill ju att vi ses nån dag så att jag kan hjälpa dig. Säg vilken dag som helst då du kan ses på kvällen så vi får talas vid, antingen kommer jag till dig eller så kommer du till mig. Vad tror du om det? Ska försöka komma ihåg att ringa dig ikväll.

2008-09-30 @ 12:54:51
URL: http://endumen.blogg.se/
Postat av: M

Har du flyttat ännu? Till vilken adress i så fall? Vill ju komma och se ert nya hem då liksom va..!:-) Vet inte riktigt nu - har ett kortprojekt på g, men nästa måndag drar stickprojektet på gång på allvar!:D

Hör av mig närmare nästa vecka om det.

Kraam!

2008-09-30 @ 16:52:09
Postat av: M

Håret: Jag vill också bli modell där! Gratis då väl? Du kommer säkert få blått hår, det ligger i tiden enligt Axén. Jag vill ha blått hår..:-(

2008-09-30 @ 16:55:03
Postat av: Limpan

Nej, jag ska flytta först om en månad. Piss jävla skit! Hör av dig. Ja, gratis jävlar i mig, jag tänker inte pröjsa för att sitta still i fyra timmar. De sa ju att det inte skulle bli något extremt. Jag vill inte ha blått hår.

Kram! (Skaffa en hemlig blogg, vettja, bara så att jag kan lägga mina kommentarer där. Pleeeease!)

2008-09-30 @ 17:32:16
URL: http://endumen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback