Sexy!

Jag känner mig på utomordentligt bra humör. Hur kan det komma sig? Jo, jag har fått en sån här sexig förkylningsröst idag som jag vårdar ömt genom att inte prata så mycket, borde kanske även testa att skriksjunga lite så att den utvecklar sig åt rätt håll. Min sexiga förkylningsröst gör sig så bra i telefon att jag talar lugnt och sansat och inger respekt. Bra dag med andra ord. Alla älskar mig!


Kommentarer
Postat av: M

Aha, så nu låter du som din syster?!;-)



Jag tycker verkligen att du borde lägga upp den finaste av musikvideor som jag överhuvudtaget vet om: Roger Sanchez - "Another chance". Både lite du och lite jag va..?



Puss

2008-09-23 @ 14:22:29
Postat av: Limpan

Du får väl skaffa dig en egen blogg att lägga upp videor i. Eller? Fantastiskt bra som reklamplank, men starta då en på metro, för då får du ju betalt per besökare. Skulle jag ha gjort.

Postat av: M

Äh, orka.. Använder dig som mitt reklambollplank istället!:D Varför konverterar du inte till en metroblogg då f ö?



Och nu måste jag passa på att fråga prylfetischisten: vad är det som gör denna plånka - som du vunnit - så märkvärdig som du och Mats (bloggaren) vill påstå? Jag har säkert 10 sådana, med reklamtryck på. Aldrig tyckt att de varit speciellt funktionsdugliga (men så har ju jag ca 200 kort också). Framgår på Mondiablos hemsida att de kostar 50€ (!!)?! Är det märket som gör det värt? Färgspektrat? Eller bara det faktum att du vunnit den (godtagbart skäl till din lycka). Bara nyfiken.. Både min killvän och bästa kompis lider av samma "sjukdom", vettu. Erhåller för egen del en gammal (gratis) sparbankspjäs, en sådan grön med en uttagsautomat på. Trycker ner alla kort i ett fack. Simple as that. Känner mig rätt så belåten. Fastän det händer att jag blir salig över ett köp.. men då är värdena betydligt mer markanta, tycker jag nog.. så som om man gör ett fynd eller köper sin absoluta älsklingsdesigners kreation t ex. Berätta!

2008-09-23 @ 14:45:05
Postat av: Limpan

Du får använda mig som reklamplank, det funkar. Äsch, jag tycker om att bjuda på mig själv utan pengar, så jag stannar här på min simpla blogg med min hemska bakgrund, du kan ju få göra en ny bakgrund till mig som tack för att du får göra reklam här.

Det är inget speciellt alls med den där plånkan, skiter faktiskt fullständigt i vad jag har för plånbok, men gratis är gott! :)

2008-09-23 @ 16:02:09
URL: http://endumen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback